Innobiz Ona Bo porlasztó aromadiffúzor területe 100 m²-ig

Kód: 2479
Ft26 590 Ft20 937 ÁFA nélkül

Kérjük, válasszon változatot

Az Ona Bo illóolaj-permetező porlasztó diffúzor a diffúzorok azon csoportjába tartozik, amelyek az olajaromás mikrorészecskéket az űrbe szórják . Két színben kapható - elegáns fekete és citromsárga .

100%-ban biológiailag lebomló anyagból készült
✓ A szivattyú akár 100 m² -es területet is képes beszórni
olajaromás mikrorészecskék űrbe történő porlasztásán alapuló diffúziós módszer

Részletes információ

Szín: Fekete
Raktáron (1 db) | 2479
Várható kézbesítés: 26.5.2022
Ft26 590
Ft20 937 ÁFA nélkül
Szín: Sárga
Raktáron (1 db) | 2509
Várható kézbesítés: 26.5.2022
Ft26 590
Ft20 937 ÁFA nélkül

Termék részletes leírása

Innobiz Ona Bo porlasztó aromadiffúzor területe 100 m²-ig

Az Ona Bo illóolaj-permetező porlasztó diffúzor a diffúzorok azon csoportjába tartozik, amelyek az olajaromás mikrorészecskéket az űrbe szórják . Ez az a diffúzor, amely a legjobban ötvözi az eleganciát és a valódi hatékonyságot az aromaterápiás használat során. Környezetbarát is , mert bambuszból és 100%-ban biológiailag lebomló anyagból készült.

A légszivattyú akár 100 m² - es területet is képes beszórni, és az irányítható sapkája lehetővé teszi az Önnek legmegfelelőbb diffúziós irány kiválasztását . Ez a nagy teljesítményű eszköz igazán finom mikrocseppeket képes eloszlatni, amelyek több órán át a levegőben maradnak. Van egy diffúziós teljesítmény szabályozó is.

A diffúzor környezetbarát anyagokból, például bambuszszálból és tölgyfából készült , üvegedényét kézzel fújták , és a gyártás során többször is átvizsgálták, hogy a Venturi-effektus segítségével biztosítsák az illóolajok legjobb diffúzióját.

A bambusz az egyik leginkább megújuló erőforrás a bolygón. Természetes módon regenerálódó és gyorsan növő nád, amely növényvédő szerek, gyomirtó szerek vagy műtrágyák segítsége nélkül is virágzik.

Porlasztáson alapuló működési elv

 • A porlasztás az a tevékenység, amikor folyadékot permeteznek mikrorészecskékbe egy porlasztón keresztül
 • A szivattyú levegőt küld az üvegtartályba
 • Ez a levegő illóolajokat dob az üvegre
 • Az üvegporlasztó ezután mikrocseppekből álló felhőt képez, amelyek szétszóródnak a helyiségben

A porlasztás elve a Venturi technikán alapul. A porlasztókamrában egy nagy sebességű légáram mikrocseppekben permetezi az üvegtartály alján tárolt illóolajokat. A mikrorészecskék egy kupakon keresztül jutnak ki a környezeti levegőbe. A legnagyobb cseppek visszahullanak , hogy mikrocseppekként újra szétszóródjanak.

Mint minden permetező, az O Bo diffúzor sem teljesen hangtalan, enyhe zajt ad: illóolaj-részecskék hangja az üvegfalnak. A BO felfüggesztett szivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a rezgés hangjának csökkentését, amelyet a felhasznált szilárd anyagok jelentősen csillapítanak. Az ultrahangos diffúzióval ellentétben a Bo néhány perc alatt eloszlatja az illóolajok könnyű felhőjét, amely a levegőben marad.


szerkeszteni SÚLY ÉS MÉRETEK

 • Súly: 500 g
 • Magasság:
 • Szélesség:

beállítások JELLEMZŐK

 • A csomag tartalma: 1 db fúvott üveg permetező, 1 db 360°-ban elforgatható diffúzor kupak, 1 db fa és bambuszszálas alap és 1 db használati útmutató
 • Funkciók: Elektronikus időzítő és teljesítményszabályozó
 • Áramfelvétel: 220/240 V - 50/60 Hz
 • A diffúzor sapka 360°-ban elfordul
 • A speciális permetezési technológiának köszönhetően a mikrocseppek több órán keresztül oszlanak el akár 100 m²-es helyiségben.

A Bo diffúzor használata:

 • Egyszerűen öntsön néhány csepp illóolajat (15-20 csepp) a diffúzorba
 • Hagyja hatni néhány percig, hogy elkerülje a túl magas koncentrációt
 • 15-20 perces diffúzió elegendő egy 20 m²-es helyiség elmerítéséhez
 • Csak 100%-ban természetes illóolajokat használjon

kiigazításokat GONDOSKODÁS

A diffúzor tisztításához engedje le az illóolajat. Ezután öntsön 1 evőkanál diffúzor tisztítószert , és használja a spray-t 3-5 percig. A diffúzort havonta egyszer vagy kétszer tisztíthatja, a használat módjától és a felhasznált illóolajoktól függően. Ezután ürítse ki a felesleges tisztítószert. Újra használhatod.

Ne aktiválja a diffúzort 3 év alatti gyermekek vagy terhes nők jelenlétében.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Aromalámpák és elektromos aroma diffúzorok
Garancia: 2 év
Szín: Fekete, Sárga
Típus: Hálózat
Tulajdonságok: Porlasztó
Ruházat mérete: 100 m²
Terület: 100 m²

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MINŐSÉGES AROMA-DIFFÚZOROK KÜLÖNBÖZŐ ALAKOKBAN, MÉRETEKBEN ÉS ANYAGOKBAN – AUTÓ, FÜRDŐSZOBA, APARTMAN, IRODA DIFFÚZOROK ÉS ILLÓOLAJOKHome - Essential Oils Diffusers

Minőségi ultrahangos diffúzorok, porlasztók, fényhatású diffúzorok, Bluetooth csatlakozással, autóba, számítógéphez vagy fürdőszobába. Otthona vagy irodája soha többé nem lesz unalmas és kényelmetlen. Válassza ki a sajátját, és azonnal elkezdheti az aromaterápiát. 

A francia Innobiz márka 10 éves kutatást és szakértelmet képvisel az illóolaj-diffúzió és az aromaterápia területén. A hatékonyság és a tartósság mellett az Innobiz, olyan llóolaj-diffúzorokat gyártanak a tervezők, amelyek a természet és a környezet tiszteletben tartásával hozták létre, ami azt jelenti, hogy a diffúzorokat tiszta vonalakkal tervezték, és nemes anyagokból, például üvegből, kerámiából, fából és porcelánból készültek.

A Flexity az Innobiz márka hivatalos forgalmazója Magyarországon.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés