Manduka Prolite® Mat mélytengeri zöld jógaszőnyeg 180 x 61 cm x 4,7 mm

A Jogaszőnyeg Manduka PROlite bemutatja a Manduka PRO pad "húgát" . A poliészter és a PVC ökológiai tanúsítvánnyal rendelkező keveréke, amelyekből ez a jogaszőnyeg készült. A szőnyeg sosem kopik. Ez a szőnyeg igényes és gyakori használatra készült, így a tulajdonságai minden használat során javulnak, kellő rugalmassággal rendelkezik, hogy csökkentse az ízületek terhelését és ugyanakkor biztosítja a szükséges stabilitást nehéz helyzetekben.

✓ igényes és gyakori használatra készült
✓ élettartam garancia
✓ Megfelelő stabilitás az igényes helyzetekben

Elérhetőség 1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
12.10.2022
Kód: 112011394
Ft37 590
Manduka Prolite® Mat mélytengeri zöld jógaszőnyeg 180 x 61 cm x 4,7 mm

Manduka Prolite® Mat mélytengeri zöld jógaszőnyeg 180 x 61 cm x 4,7 mm

A jógaszőnyeg Manduka PROlite bemutatja a Manduka PRO pad "húgát". A poliészter és a PVC ökológiai tanúsítvánnyal rendelkező keveréke, amelyekből ez a jógaszőnyeg készült. A kiváló minőségű technológiai eljárásoknak köszönhetően a Mandukának sikerül csökkentenie a hulladéklerakókba kerülő jógaszőnyegek számát, ezáltal csökkentve az anyagok összfogyasztását. Ezért élethosszig tartó garanciával is rendelkezik, mint néhány márka, amely vékony jógaszőnyegeket gyárt.

Ez a szőnyeg az igényes és gyakori használatra készült, tulajdonságai minden használat során javulnak, kellő rugalmassággal rendelkezik, hogy csökkentse az ízületek terhelését és ugyanakkor biztosítja a szükséges stabilitást nehéz helyzetekben .

Könnyű súlyának köszönhetően (a Manduka PRO -hoz képest) könnyebben hordozható, ugyanakkor kellő stabilitást és erőt biztosít.

szerkesztés MÉRETEK

 • Súly: 1,9 kg
 • Hossz: 180 cm
 • Szélesség: 61 cm
 • Vastagság: 4,7 mm

beállítások JELLEMZŐK

 • a zárt sejtekkel ellátott felület megtartja a nedvességet és az izzadságot, nem szivárog be a szőnyeg szerkezetébe és megakadályozza a baktériumok képződését
 • a sűrű szerkezet élményt nyújt, védi az ízületeket edzés közben és bármilyen felületen használható (szőnyeg, beton, fa padló)
 • szövethez hasonlóan készült a pozíciók közötti optimális mozgáshoz
 • kiváló minőségű anyagot biztosít, amely nem omlik össze, nem szakad el és nem fakul. Az anya jógájának tulajdonságai idővel javulnak
 • szabadalmaztatott csúszásgátló felület alulról
 • OEKO-TEX minősítés, kibocsátás nélkül
 • 100% latex mentes.

  A Manduka PROlite® sorozat a Manduka PRO könnyebb változata, amelyet rendszeresebb edzésre és könnyebb hordozásra terveztek. Ha ugyanabból az anyagból készült, de nagyobb vastagságú jógaszőnyeget keres, akkor válassza a Manduka PRO szőnyeget.

kiigazításokat GONDOSKODÁS

TÁROLÁS:

Görgesd a jógaszőnyeget az alsó réteggel (textúra nélkül) befelé. Ezzel biztosítod, hogy a gyakorlat során a szőnyeg sarkai ne akadályozzanak a mozgásban és önállóan se forduljanak felfelé. Eleinte hagyd a szőnyeget szétengedve, és rendszeresen tisztítsd meg. Ne tedd ki a jógaszőnyeget túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS:

Javasoljuk a Manduka Mat Wash Spray vagy egy gyengéd, oldószermentes otthoni tisztítószer használatát. Egy másik változat egy házi készítésű tisztítószer, amely almaecetből és vízből 1: 1 arányban készül, vagy kis mennyiségű, nem irritáló szappannal ellátott vízzel. Akkor csak egy rongyra vagy szivaccsra van szükséged. Alaposan tisztítsd meg és súrold meg a szőnyeget még az első használat előtt. Szappannal történő mosás után töröld le a szőnyeget tiszta vízzel és egy száraz ruhával a végén. 

A teljes tisztítás érdekében "áztasd be" a szőnyeget egy tálcába 10 ml szappannal, hagyd 5-10 percig. Áztasd az alátétet folyamatos forgatással. Öblítsd le a szőnyeget tiszta vízzel, nyomd ki a felesleges vizet és hagyd 24 órán át lógva száradni. Ne tedd ki közvetlen napfényre! Felhengerlés előtt hagyd a szőnyeget megszáradni. Semmilyen körülmények között se mosd mosógépben. Ha még mindig érzed az előállítással járó szagot, próbáld ecsettel és szappannal súrolni, majd hagyd megszáradni, a szagnak enyhülnie kell.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Minden jógaszőnyeg
Garancia: 2 év
Hossz: 180 cm
Szín: Zöld
Szélesség: 61 cm
Súly: közepes 2-3 kg
Felszín: Öko PVC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

ELSŐOSZTÁLYÚ SZŐNYEGEK, KELLÉKEK ÉS JÓGA RUHÁZAT MANDUKAmanduka jógaszőnyeg

Az amerikai Manduka márka olyan minőségi és kifinomult termékek gyártására összpontosít, mint a jógaszőnyegek, jóga táskák és pántok, csúszásgátló törülközők, jóga téglák, hengerpárnák, takarók és a jógaruházat.

A Manduka termékek előnye a hosszú élettartam, a kényelem, a fenntarthatóság és a kidolgozás minősége.

A Flexity a Manduka hivatalos magyarországi forgalmazója

Hasonló termékek