Szállítás és szállítási díj

A megrendelést futárszolgálattal vagy pedig a Csomagküldő szolgáltatás által kézbesítjük. A futárszolgálat gondoskodik arról, hogy a küldeményt időben és bonyodalmak nélkül megkapd. A futárszolgálat SMS-ben értesít a szállítás időpontjáról, amit telefonon keresztül pontosíthatsz a futárral. Amennyiben meg szeretnéd változtatni a szállítási címet, kérlek tedd meg minél előbb, ugyanis minden futárnak megvan a maga kerülete és hirtelen címmódosítás esetén, logisztikai okokból, több napot is késhet a csomagod. A termékeket, amik elérhetőek a rektárban, általában 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. Ígérjük, hogy a megrendelt és kifizetett megrendelések szállítását nem fogjuk feleslegesen késleltetni és kézbesítjük őket, amilyen gyorsan csak tudjuk. A megrendeléseket általában hétköznap 11 óra körül indítjuk útnak a megrendelőhöz.


A postaköltség a szállítás módjától, a termék méretétől és súlyától függ.

Abban az esetben, ha a megrendelést mérete miatt több részre kell osztani és több szállítmányként kell küldeni a szállítási díj magasabb lehet. A feltüntetett szállítási díj ÁFA-t tartalmazza.

A feltüntetett díjakhoz továbbiakat nem számítunk fel. Semmilyen esetben sem számítjuk fel a csomagolás árát, legyen a megrendelés bármilyen nagy.

A 100 000 HUF feletti megrendeléseket nem lehet utánvéttel fizetni.

Egyenesen a gyártótól való, nagy mennyiségű termék megrendelése esetében az utánvételes fizetés nem lehetséges.

- Csomagküldő.hu (kézbesítés 2 munkanapon belül a csomag feladását követően)

Fizethetsz banki átutalással, kártyával, GoPay által, valamint készpénzzel egyenesen az átvevőhelyen. Az átvevőhleyeken lehetséges készpénzzes és kártyás fizetés is.   Amennyiben az átvevőhleyen nincs terminál, de szeretnéd értintésmentesen, bankkártyával kifizetni a megrendelést, csak jelezd ezt az átadónak, aki egy ún. fizetési linket külön Neked az okostelefonodra. Ezt a linket lekattintva, ott helyben ki tudod fizetni az összeget.  

Mi a Csomagküldő.hu?
A Csomagküldő.hu egy logisztikai vállalat, amely átvevőhelyeket működtet egész Magyarországon, Szlovákiában és még sok más EU tagállamban. Az átvevőhelyek megtalálhatóak kávézókban, kisebb üzletekben, vagy bevásárlóközpontokban. 

Hol találhatóak a Csomagküldő.hu átvevőhelyei?
Az átvevőhelyek teljes listáját megtalálod a Csomagküldő.hu oldalán.

Hogy működik?
A több száz lehetéoség közül kiválasztod, hogy melyik felel meg neked és amint a csomag elkészül a szállításra, SMS-t és e-mailt kapsz az átvételhez szükséges kóddal. Általánosan másnapra kerül a csomag az átvevőhelyre és 7 napig vár a tulajdonosára. A szállítmányt nyomon követheted az e-mailben megadott kód alapján.

Nem tudod átvenni a szállítmányt?

Semmi baj, ha nem érkezel átvenni a csomagot. Meghosszabbíthatod a tárolási időt akár 21 napra, vagy kérj meg valakit, akiben megbízol, hogy vegye át neked.

A Csomagküldő.hu előnyei

Nem kell egész napot otthon várnod a futárra, a csomagot akkor veszed át, amikor Neked jó. Ráadásul helyben az átvevő helyen kinyithatod a csomagot, megnézheted, és ha valamiért nem vagy elégedett, egyből vissza is küldheted.