Hogyan válasszunk megfelelő csúszásgátló zoknit edzéshez?

A kaliforniai Los Angelesben egy kis garázsban alapított márka (ismét egy garázsüzlet :) a ToeSox célja, hogy a legjobban támogató, természetesen mozgó zoknikkal támogassa a jóga, pilates és tánc szerelmeseit. Organikus pamut és spandex keverékéből készülnek. Ez a zokni kíméli a lábát, miközben segíti a környezet védelmét.

Mikor döntsünk úgy, hogy zokniban edzünk?

MARADJ HELYEN – Ha a következő fellépésedre gyakorolsz, vagy csak élvezed a heti jógaórát, nem akarsz mindenfelé csúszni. A szabadalmaztatott csúszásgátló talp elegendő tapadást biztosít, így a lábad szilárdan a helyén marad. A kényelmes sarokkialakítás megakadályozza a nemkívánatos bekötést vagy csavarodást, így nem kell megállnia a mozdulat közepén, hogy újra beállítsa.


HASZNÁLAT - Amikor mezítláb edz, lábai káros baktériumoknak vagy hidegnek vannak kitéve. Mostantól letakarva és stílusosan tarthatja lábát, miközben napi testmozgást végez. A sarokfülnek és a nyitott orrú kialakításnak köszönhetően a Bellarina zokni ideális pilateshez, jógához, barréhoz vagy tánchoz. Azok, akik a csupasz padló érzését részesítik előnyben, élvezhetik a féllábujj opció nyújtotta szabadságot.


5 TOES  – Az egyedi kialakítás öt ujjal kevésbé korlátozza, mint a hagyományos zoknik, segítve a láb vérkeringésének fokozását. Az ujjaknak adott szabadság fájdalomcsillapítást biztosít, amikor az izmok aktiválódnak. Az izmok erősítése segíthet a csontok megfelelő összehangolásában és az ujjak természetes mozgástartományára edzésében.

 

*Ha a saját tiszta szőnyegen edz, vagy nem szenved a hidegtől, nyugodtan folytasd mezítláb az edzést. A csúszásmentes zokni állítólag korai segítség bizonyos esetekben, nem kell csak zokniban tornázni :) Mi a Flexitynél személyesen döntünk igény, hely, helyzet szerint...

 

Készítettünk számotokra egy áttekinthető táblázatot, melynek segítségével nagyon könnyen eligazodhattok a csúszásgátló zoknik típusai és nevei között :)

 

Értékelni fogja a zoknit:

  • jóga, pilates, fitnesz, harcművészet, tánc, barre, mélymunka és egyéb gyakorlatok gyakorlásakor
  • hideg helyiségekben
  • oktatóként óravezetéskor, ha nem gyakorolsz együtt a tanulókkal
  • fesztiválokon, rendezvényeken könnyű cipő kell a szobákból való kiköltözéshez
  • orrú cipőben vagy a mezítlábas lábbelik alternatívájaként
  • az úton
  • bőrbetegségekre való érzékenység esetén

toesox zokni