Bodhi Mala tigrisszem karkötő OM medállal

Kód: 401TA
Bestseller
Márka: Bodhi Yoga
Ft4 690
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
4.5.2021

Az OM medálos Bodhi Mala Tiger Eye karkötő elegáns karkötő tigrisszem gyöngyökkel, arany OM medállal és körülbelül 8 mm gyöngyátmérővel.

A tigrisszem a legkeresettebb félig drága, erős védőhatásokkal rendelkezik, véd a csípések ellen, és bizalmat és bátorságot ad az életben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficialny-distributor-hu-BODHI

A tigrisszem a legkeresettebb féldrágakő, erős védőhatásokkal rendelkezik, véd a csípések ellen, és bizalmat és bátorságot ad az életben. Optimizmust, energiát és támogatást hoz az általános problémák elől. Egy pszichés erő köve, növeli a koncentrációt és javítja a memóriát.

beállítások JELLEMZŐK

   • Dupla nejlonszál  
   • A gyöngyök átmérője kb. 0,8 cm
   • arany díszérem OM
   • Közepes és keskeny csuklóhoz
   • A belső átmérő nem kifeszített karkötőn: kb. 5,5 cm
   • A belső térfogat nem kifeszített karkötőnél: kb. 17 cm

drágakövek-1400677_640

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Karkötők
Garancia: 2 év
Szín: Barna, Arany
Méret: M

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.