Bodhi Mala tigrisszem és lávakő nyaklánc, fekete bojttal, 108 gyöngy

Kód: 489TAS
Bestseller
Márka: Bodhi Yoga
Ft14 390 –10 %
489tas yoga mala tigerauge lavastein schwarzer quaste
Ft14 390 –10 % Ft12 990
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
13.5.2021

A Bodhi Mala tigrisszem és lávekő nyaklánc fekete bojttal egy hagyományos mala nyaklánc, 108 darab gyöngyszemmell. A tigrisszem a legkeresettebb féldrágakő, erős védőhatásokkal rendelkezik, véd a csípések ellen, és bizalmat és bátorságot ad az életben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficialny-distributor-hu-BODHI

A tigrisszem a legkeresettebb féldrágakő, erős védőhatásokkal rendelkezik, véd a csípések ellen, bizalmat és bátorságot ad az életben. Optimizmust, energiát és támogatást hoz az általános problémák előtt.Egy  pszichés erő köve, növeli a koncentrációt és javítja a memóriát.

beállítások JELLEMZŐK

  • Dupla nejlonszál
  • 108 gyöngyöt egyenként megkötözünk
  • A gyöngyök átmérője kb. 0,7 cm
  • Fekete bojtos díszítéssel

3980

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Meditációs gyöngyök
Garancia: 2 év
Szín: Fekete, Barnás-sárga

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.