Bodhi Mala rózsakvarc és ametiszt nyaklánc rózsaszín bojttal, 108 gyöngy

A Bodhi Mala rózsakvarc és ametiszt nyaklánc rózsaszín bojttal egy hagyományos mala nyaklánc, 108 darab gyöngyszemmel. A rózsakvarc a szeretet, a kapcsolatok köve, erősíti a hűséget és segít megtalálni a boldogságot a szerelemben, valamint a végtelen békét is szimbolizálja.

Az ametiszt egy erős védőkő. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, összekapcsolja a fizikai és a szellemi testet a spirituálissal. Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad. 

Elérhetőség 7-10 napon belül szállítunk
Várható kézbesítés:
14.03.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 489RQA
Ft15 600
Bodhi Mala rózsakvarc és ametiszt nyaklánc rózsaszín bojttal, 108 gyöngy
489rqa yoga mala rosenquarz amthyst pinker quaste above
Tipp Bestseller

mala nyaklánc

A Bodhi Mala rózsakvarc és ametiszt nyaklánc rózsaszín bojttal egy hagyományos mala nyaklánc, 108 darab gyöngyszemmel. 

A rózsakvarc a szeretet, a kapcsolatok köve, erősíti a hűséget és segít megtalálni a boldogságot a szerelemben, valamint a végtelen békét is szimbolizálja.

Az ametiszt egy erős védőkő. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, összekapcsolja a fizikai és a szellemi testet a spirituálissal. Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad. 

beállítások JELLEMZŐK

  • Dupla nejlonszál
  • 108 gyöngy van egyenként megkötve
  • A gyöngyök átmérője kb. 0,7 cm
  • Rózsaszín bojtos díszítéssel

drágakövek-1400677_640

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Meditációs gyöngyök
Jótállás: 2 év
Szín: Rózsaszín
Gyöngyök száma: 108
Kategória: Karkötők

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MINŐSÉGI JÓGA SZŐNYEGEK ÉS KELLÉKEK, PILLATES, MEDITÁCIÓS KELLÉKEK KEDVEZŐ ÁRON bodhi

A német Bodhi-Bodynova vállalat a jóga felszerelések gyártására összpontosít, ilyenek a segédeszközök és szőnyegek a különféle jóga stílusokra, meditációs párnák, bolsterek, táskák, téglák, blokkok, hevederek, kiegészítők, például relaxációs szempárnák, szobrok, kannák, takarók.

A shiatsura, masszázsokra, valamint a pilatesre és a fitneszre szánt termékek gyártásával is foglalkozik. A kapcsolódó márkájú Bodhi Yamadhi és Niyama ruházati márkához hasonlóan, ez a márka is elsősorban a termék minőségére összpontosít megfizethető áron.

A márka legnépszerűbb és legkeresettebb szőnyegei közé nemcsak a Flexity-nél, hanem a Németországban és Franciaországban is a gumi + PU Bodhi Phoenix és Ecopro tartozik, amelyek különféle színekben, hosszúságokban és szélességekben kaphatók. A meditációs párnák és támasztók közül a Maharaja színes kollekció népszerű.

A Bodhi elsősorban a természetes anyagokra összpontosít, amelyek nem károsítják a környezetet vagy az egészséget, és az egyik legnagyobb gyártó ebben a szegmensben. A Bodhi azon kevés jógacégek egyikeként a független SGS intézet általi tesztelésnek veti alá szőnyegeit a káros összetevők tekintetében (Eko-Tex Standard 100 EU).

A BODHI FONTOSNAK TARTJA:

A Bodhi elsősorban a természetes anyagokra összpontosít, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget, és e szegmens egyik legnagyobb gyártói közzé tartozik. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi teszteli szőnyegeit a független SGS intézetekben a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A Flexity a Bodhi márka hivatalos forgalmazója Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban is.

Hasonló termékek