Neti® orr Gyógyszerészetileg tiszta só 450 g alkalmas a Neti edényhez

Neti® orrtisztító só gyógyszerészetileg tiszta minőségben, kb. 400 utántöltő Neti edényes teáskannához. A gyógyászatilag tiszta orrtisztító só nem tartalmaz más szerves összetevőket és adalékanyagokat, például jódot, fluort vagy csomósodásgátló szereket, ezért nagyon jól tolerálják még a legérzékenyebb orrúak és allergiások is.

Elérhetőség Raktáron (5 db)
Várható kézbesítés:
19.06.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 11088
Ft4 200
Neti® orr Gyógyszerészetileg tiszta só 450 g alkalmas a Neti edényhez
Nasenspuelsalz Natur 450g. W380
Tipp Bestseller

Neti® orr Gyógyszerészetileg tiszta só 450 g alkalmas a Neti edényhez

Neti® orrtisztító só gyógyszerészetileg tiszta minőségben, kb. 400 utántöltő Neti edényhez. A gyógyászatilag tiszta orrtisztító só nem tartalmaz más szerves összetevőket és adalékanyagokat, például jódot, fluort vagy csomósodásgátló szereket, ezért nagyon jól tolerálják még a legérzékenyebb orrúak és allergiások is.

Tartalom és funkciók:

ÍGY HASZNÁLJA A NETI KANCSÓT:

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kannák, sók, olajak az orrüreg ápolásáért
Jótállás: 2 év
Egészségügyi téma: Allergia, Légutak
Tartalom: 450 g
Kategória: Tisztítási kellékek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

NETI KANNÁK ÉS SÓK AZ ORRÜREGEK  ÁPOLÁSÁRA

A Neti® különféle formájú, színű és minőségű orrtisztító kannák a hagyományos ájurvédikus Jala Neti eljáráshoz, valamint tiszta sók szerves komponensek és adalékanyagok, például jód, fluor vagy csomósodásgátló anyagok nélkül. Ennek a márkának a sóját még az allergiások is nagyon jól tolerálják.

A Neti® tisztítósó az Európai Gyógyszerkönyv szerint tanúsított és gyógyszerészeti minőségű. Kitermelése és további feldolgozása kizárólag Európában történik.

A kiváló minőségű porcelán kiváló pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a műanyagból és öntött agyagból készült modern termékekhez képest. Az anyag keménysége hosszú élettartamot garantál, a felület minősége megakadályozza a baktériumok megtelepedését és könnyen tisztítható. A kiváló higiéniai tulajdonságok és a hosszú élettartam mellett Neti® termékeink egy másik tulajdonsággal is rendelkeznek: készítésüknél nem használnak káros mázadalékokat, mint például ólom, bór stb.

A Neti® orröblítő kannákat Németországban gyártják a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően. Az orröblítő kannák kézi munkával készülnek, és 14 lépésben, 8 napos folyamatban mázolják őket.

AZ ORR TISZTÍTÁSÁNAK JELENTŐSÉGE NETI KANNÁVAL

Gondolkodtál már azon, hogy miért van két orrlyukunk? Elvileg egy is elég lenne az oxigénellátásunkhoz. Az orrlyukunkban zajló légzés azonban hatással van energiaáramlásunkra. Attól függően, hogy a jobb vagy a bal orrlyukunk nyitva van, jelenleg aktív (jobb) vagy nyugalmi (bal) fázisban vagyunk. Az oldalak másfél-két óránként cserélődnek. Légzésünk áramlása serkenti agyidegeinket, és így egész testünkre kihat. Az egészséges orrnyálkahártya tehát elengedhetetlen a koncentrációs képességünkhöz is. Ha az energia nem tud szabadon áramlani az orrlyukon keresztül, akkor koncentrálóképességünk erősen korlátozott. Ezért javasoljuk a rendszeres orröblítést Neti® orröblítő kannával és izotóniás sóoldat használatával. Minden nap alkalmazd a kannát – ugyanúgy, mint amielyen rendszeresen fogat mosol. A szabad, egyenletes légzés az orrodban nagymértékben javítja a közérzetedet.

Higiéniai megjegyzés: Mindig tartsd tisztán a Neti® orröblítőt. Használat után öblítsd el forró vízzel, vagy tedd be a mosogatógépbe. Távolíts el minden keletkezett fogkövet vagy szennyeződést ecettel, vagy használj szokásos fogsortisztító tablettákat. Javasoljuk, hogy alkalmanként mosogatógépben tisztítsd 60-70 Celsius fokon, vagy forrald legalább négy percig.

Biztonsági figyelmeztetés: Kövesd a használati utasítást. Orrmelléküregek heveny gyulladása, orrgarat területén végzett műtéti beavatkozások esetén a neti orröblítés előtt kérdezd meg kezelőorvosodat, hogy megfelelő-e neked az orröblítés. Ügyelj az öblítőoldat megfelelő sókoncentrációjára, hogy elkerüld a nyálkahártya irritációját. Ha a nyálkahártya súlyos irritációját észleled, mindenképp tarts szünetet a használatban. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, fordulj orvoshoz.

Hasonló termékek