Nimi Ayurveda Anu Thailam Ájurvédikus orrolaj orrtisztító technikákhoz Nasya 10 ml.

Az Anu Thailam egy ájurvédikus prémium orrolaj, páratlan aromás illattal. Az Ayurveda napi rituáléiban, amelyek magukban foglalják az összes érzékszerv tisztítását minden reggel, a bőr (masszázsolajjal), az orr és a száj (éles vagy forró anyagokkal), a szem (ayurvédikus fekete kohl) és a fül (szezámolajjal) tisztítását. 

  • a Nasyam hagyományos ájurvédikus alkalmazásához
  • Neti edény használata után alkalmas
  • csökkenti a Kaphát
Elérhetőség 10-12 napon belül szállítunk
Kód: 7044
Ft3 390
Nimi Ayurveda Anu Thailam Ájurvédikus orrolaj orrtisztító technikákhoz Nasya 10 ml.
Anu Thailam Nimi Ayurveda 1
Tipp Bestseller

Nimi Ayurveda Anu Thailam Ájurvédikus orrolaj orrtisztító technikákhoz Nasya 10 ml.

Az Anu Thailam egy ájurvédikus prémium orrolaj, páratlan aromás illattal. A Nasya része az Ayurveda napi rituáléinak, amelyek magukban foglalják az érzékszervek minden reggel tisztítását. a Nasya technikát minden reggel éhgyomorra, fogmosás után, 30 perccel a reggeli zuhany előtt kell elvégezni.

Anu Thailam csökkenti a Kaphát. A kapha a szervezetben a nyálkatermelésért felelős elv.

Az Anu Thailam olaj használatának előnyei:

 

 

Tartalom: 10 ml.

Származási ország: India

kiigazítások GONDOSKODÁS

Tárolja hűvös, száraz helyen, fénytől védve.

Az alacsony hőmérséklet természetesen az olaj besűrűsödését okozhatja. Az optimális felhasználás érdekében melegítse 36 - 40 ° C-os vízfürdőben.

Olaj összetétele: Olaj Sesamum Indicum olajból, Lac, Aegle Marmelos gyökér, Aquillaria Agalocha mag, Asparagus Racemosus Rhizome, Berberis Aristata törzs, Cedrus Deodara mag, Fahéj kéreg, Coleus Aromaticus egész növény, Cyperus Esculentus Guber, Cuber tuberus, Desmodium Gangeticum gyökér, magok Elettaria Cardamomum, magok Embelia Ribes, gyökér 0 Hemidesmus Indicus, Holostemma Ada-kodien Rhizome, Kaempferia Rotundus, Rhizome, Nelumbo Nucifera virág, Phoenix Pusila gyümölcs, Prunus Mahaleb mag, Saccharum koreňlan törzs, Solanum Xanthocarpum, Vettiveria Zizanoides gyökér, Psuedarthria Viscida gyökér.

A Neti vízforraló használata: https://youtu.be/EDSlUuAOnN0

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kannák, sók, olajak az orrüreg ápolásáért
Jótállás: 2 év
Térfogat: 10 ml
Dosha: Kapha
Kategória: Tisztítási kellékek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK, TISZTÍTÓ OLAJAK

A Nimi Ayurveda márka portfóliójában táplálék-kiegészítőket, haj- és bőrápoló olajakat, tisztító orrolajokat, Churnas porokat és Chyawanprash pasztákat talál.

Az organikus Churna porok az ájurvédikus szövegekben meghatározott növényi részekből állnak, és az ájurvédikus irányelvek szerint dolgozzák fel és gyártják őket.

A Nimi Ayurveda egy olyan márka, amely az Ayurveda klasszikus elvein alapul, egy ősi kezelési és betegségmegelőzési rendszer, amely Indiából származik. Ez a márka olyan természetes termékek létrehozására összpontosít, amelyek segítenek fenntartani a test és a lélek harmonikus egyensúlyát.

A Nimi Ayurveda több mint 5000 éves ájurvédikus történelmen alapul, termékei hagyományos növényi összetevők és gyógynövénykivonatok felhasználásával készülnek. Szemléletük holisztikus, ahol az egész szervezetet igyekeznek kezelni, nem csak a betegségek tüneteit.

A Nimi Ayurveda termékek természetes összetevőkből készülnek, amelyek környezetbarátak, és gyakran kézművesek. Ide tartoznak a növényi olajok, kenőcsök, tinktúrák, kapszulák és teák. Minden terméket az indiai minőségellenőrző és gyártási hatóságok ellenőriztek és hagytak jóvá.

Nimi Ayurveda cég küldetése


A Nimi Ayurveda márka fő célja, hogy segítse az embereket az egészség és a harmónia megőrzésében. Termékeik számos szükségletet céloznak meg, mint például az emésztési problémák kezelése, a szervezet méregtelenítése, a stressz oldása, az alvás javítása és a fájdalom enyhítése.

A Nimi Ayurveda egy olyan márka, amely arra törekszik, hogy minőségi és természetes megoldásokat kínáljon az embereknek egészségük, valamint általános testi és lelki állapotuk javítására. Termékei évezredek óta alkalmazott hagyományos ájurvédikus elveken alapulnak, és tulajdonságaik miatt máig nagy népszerűségnek örvendenek.

 

Tudj meg mégtöbbet az ÁJURVÉDA témáról

Hasonló termékek