Telefonos ügyfélszolgálatunk ideiglenesen nem elérhető. Kérjük, hogy az info@flexity.hu e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük a megértését

Nimi Ayurveda

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK, TISZTÍTÓ OLAJAK

A Nimi Ayurveda márka portfóliójában táplálék-kiegészítőket, haj- és bőrápoló olajakat, tisztító orrolajokat, Churnas porokat és Chyawanprash pasztákat talál.

Az organikus Churna porok az ájurvédikus szövegekben meghatározott növényi részekből állnak, és az ájurvédikus irányelvek szerint dolgozzák fel és gyártják őket.

A Nimi Ayurveda egy olyan márka, amely az Ayurveda klasszikus elvein alapul, egy ősi kezelési és betegségmegelőzési rendszer, amely Indiából származik. Ez a márka olyan természetes termékek létrehozására összpontosít, amelyek segítenek fenntartani a test és a lélek harmonikus egyensúlyát.

A Nimi Ayurveda több mint 5000 éves ájurvédikus történelmen alapul, termékei hagyományos növényi összetevők és gyógynövénykivonatok felhasználásával készülnek. Szemléletük holisztikus, ahol az egész szervezetet igyekeznek kezelni, nem csak a betegségek tüneteit.

A Nimi Ayurveda termékek természetes összetevőkből készülnek, amelyek környezetbarátak, és gyakran kézművesek. Ide tartoznak a növényi olajok, kenőcsök, tinktúrák, kapszulák és teák. Minden terméket az indiai minőségellenőrző és gyártási hatóságok ellenőriztek és hagytak jóvá.

Nimi Ayurveda cég küldetése


A Nimi Ayurveda márka fő célja, hogy segítse az embereket az egészség és a harmónia megőrzésében. Termékeik számos szükségletet céloznak meg, mint például az emésztési problémák kezelése, a szervezet méregtelenítése, a stressz oldása, az alvás javítása és a fájdalom enyhítése.

A Nimi Ayurveda egy olyan márka, amely arra törekszik, hogy minőségi és természetes megoldásokat kínáljon az embereknek egészségük, valamint általános testi és lelki állapotuk javítására. Termékei évezredek óta alkalmazott hagyományos ájurvédikus elveken alapulnak, és tulajdonságaik miatt máig nagy népszerűségnek örvendenek.

 

Tudj meg mégtöbbet az ÁJURVÉDA témáról
Oldal 1/ 1 - összesen 18 termék
Murivenna Oel Nimi Ayurveda 200ml
Tipp
+ több
7055/1
nimi ayurveda mahanarayana thailam relaxacny masazny olej 200 ml
Tipp
Ft11 600-tól
+ több
7000/1
niemol 3 ks
Akció Tipp
Ft8 500
Ft8 900 (–4 %)
NEEM300SET
nimi ayurveda hingvashtak churna bio prasok 100 g
Tipp
10640
niemol
Tipp
Ayurveda hidegen sajtolt Neem olaj 100 ml
10-12 napon belül szállítunk
Ft2 700-tól
+ több
10160/1

Oldal 1/ 1 - összesen 18 termék