Ayurveda hidegen sajtolt Neem olaj 100 ml

A Neem olajat, különösen finom hidegen sajtolva, 40°C alatti hőmérsékleten nyerik a Neem fa magjaiból, ezáltal az értékes, biológiailag aktív összetevők, például azadirachtinok, nimbin vagy szalanin megőrzik hatékonyságukat. Ezt a kiváló minőségű olajat magas kozmetikai tulajdonságok jellemzik a különösen száraz és sérült bőr számára. Különösen alkalmas allergiások számára.

✓ Regenerálja és kezeli az érzékeny bőrt
✓ Nyugtatja a bőrt
✓ Segíti a gyógyulást

Térfogat
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Raktáron (3 db) 10-12 napon belül szállítunk Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
27.3.2023 - Kérjük, válasszon változatot
Kód: 10160/1 10160/2 Kérjük, válasszon változatot
Ft2 690 Ft10 490 Ft2 690-tól Ft269 / 10 ml
Ayurveda hidegen sajtolt Neem olaj 100 ml
niemol
Tipp

Ayurveda Neem olaj hidegen sajtolt olaj 100 ml

A Neem fa (Antelaea Azadirachta) egy csodálatos, indiai növény. Ez a fa számos biológiailag értékes összetevőt kínál, amelyeket évezredek óta használunk. Ez az olaj nem tartalmaz szintetikus anyagokat, például paraffint, szintetikus tartósítószereket, illatanyagokat és színezékeket, valamint biotechnológiai úton előállított alapanyagokat. Ezért ezek a termékek különösen alkalmasak allergiában szenvedőknek.

A Neem olajat, különösen finom hidegen sajtolva, 40°C alatti hőmérsékleten nyerik a Neem fa magjaiból, ezáltal az értékes, biológiailag aktív összetevők, például azadirachtinok, nimbin vagy szalanin megőrzik hatékonyságukat. Ezt a kiváló minőségű olajat magas kozmetikai tulajdonságok jellemzik a különösen száraz és sérült bőr számára. Különösen alkalmas allergiások számára.

A tiszta Neem olaj finom illatú, és nagyon takarékosan lehet alkalmazni. Kozmetikai célokra használva egyszeri használatra alkalmas, különösen terápiás kezelésre. Ha mindennapi használatra alkalmaznád, ajánlott olajok vagy természetes összetevők kiegyensúlyozott keverékével használni.

A klasszikus ájurvédikus írásokban a Neem fát "isteni fának" is nevezik. A Neem olajat egyre gyakrabban használja fel a kozmetika és wellness szegmensek. Tulajdonságai, hogy feszesíti és tisztítja a bőrt. Különösen kiemelkedő hatású antioxidáns, tisztító hatású, és kiegyensúlyozza a Pitta és Kapha tulajdonságait. Ez egy közepesen magas fa, amely főleg Indiában nő. 

beállítások TULAJDONSÁGOK ÉS ÖSSZETÉTEL

  • Összetevők: hidegen sajtolt neem olaj
  • Térfogat: 100 ml
  • Használat: folyékony állapotban kb. 21°C -tól
  • kozmetikai célokra egyszer használandó helyileg, napi használat esetén ajánlott más olajjal keverni
  • Kerüld a szembe jutást

  Származási ország: India

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Természetes masszázsolajak, gélek és krémek
Jótállás: Lejárati dátum
Egészségügyi téma: Allergia, Bőr
Térfogat: 100 ml, 1000 ml, 5 l
Forma: Olaj
Kategória: Masszázs és akupresszúra

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK, TISZTÍTÓ OLAJAK

A Nimi Ayurveda márka portfóliójában táplálék-kiegészítőket, haj- és bőrápoló olajakat, tisztító orrolajokat, Churnas porokat és Chyawanprash pasztákat talál.

Az organikus Churna porok az ájurvédikus szövegekben meghatározott növényi részekből állnak, és az ájurvédikus irányelvek szerint dolgozzák fel és gyártják őket.

Hasonló termékek