Organic India B-Free étrendkiegészítő kapszulák - légzés támogatása, asztma 60 db

Kód: 998R91
Ft4 690
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
29.4.2021

Organic India B-Free (Breathe Free) kapszula 60 db asztma, tüdő támogatása - egy természetes termék, amely jótékonyan hat a légzőrendszer és a tüdő erősítésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Organic India B-Free (Breathe Free) kapszula 60 db asztma, tüdő támogatása - egy természetes termék, amely jótékonyan hat a légzőrendszer és a tüdő erősítésére.

Az Ayurvedic Organic India termékekben használt összes gyógynövényt indiai ökológiai gazdaságokban termesztették, és megfelelnek a BIO minőségi és biogazdálkodási tanúsítványainak. Szlovákiában a termékeket bejegyezték a Közegészségügyi Hivatalba, amely garantálja összetételük tisztaságát és az egészségbiztonságot.

Származási ország: India

Ne lépje túl az ajánlott adagot. Ne használja a változatos étrend helyettesítésére. A termék nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Tárolja hűvös, száraz helyen. Ne tegye ki napfénynek.

Összetevők: Puskin - Inula racemosa gyökér 250 mg, Tulsi - Szent bazsalikom (Ocimum sanctum) levelek 30 mg, Vibhitaki - Myobalanum (Terminalia belerica) gyümölcs 30 mg, Pippali - Piper longum gyümölcs 15 mg, növényi cellulóz kapszulák.

Tartalom: 60 vegetáriánus gluténmentes kapszula.

Adagolás: 1-2 kapszula naponta kétszer étkezés közben. Legalább három hónapig ajánlott használni.

* Figyelem: nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Az Organic India áyurvédikus termékeiben használt összes gyógynövényt indiai ökológiai gazdaságokban termesztették, és megfelelnek a BIO minőségi és biogazdálkodási tanúsítványainak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Az immunrendszer erősítése és az egészség támogatása
Garancia: 2 év
Mennyiség: 60 kapszula

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

logo.png

Az ORGANIC INDIA összes terméke támogatja az egészséget és szeretetteljes gondossággal vannak készítve. Minden termék egy kapcsolódási pont az anyatermészet, gazdálkodóink és közöttetek. Az ORGANIC INDIA kiválasztásával kitölthetitek ezt a láncot, aktívan részt vettek a fenntartható környezet megteremtésében, a gazdálkodók képzéseiben és méltó életeiben, valamint az egészség és a boldogság megteremtésében.

Minden földművesünk képzett az ökológiai és biodinamikus mezőgazdasági gyakorlatokban.