30% kedvezmény minden NEBBIA termékünkre! Kód: nebbia30

Tachyonizált OS-H43 melatonin 30 ml

A melatoninnak számos létfontosságú funkciója van, amelyek magukban foglalják az immunrendszer immunokompetenciájának fenntartását és az alvási aktivitás szabályozását, beleértve a REM alvás és az alvás hatékonyságának szempontjait. A csökkent melatonin termelés számos súlyos biológiai hatást gyakorol az emberre, beleértve a krónikus fáradtságot vagy az alvászavarokat.

Elérhetőség Eladás vége
Várható kézbesítés:
19.10.2022
Kód: OS-43_H
Ft31 590
Tachyonizált OS-H43 melatonin 30 ml

oficialny-distributor-hu-tchyon

A melatonin csökkenése összefügg a 2G-vel, 3G-vel, 4G-vel és nagy valószínűséggel az 5G-vel végzett kutatási vizsgálatokkal összefüggő egészségügyi problémák növekedésével. A melatonin egy létfontosságú természetes neurohormon, amely az emlősök napi cirkadián ritmusát szabályozza. A melatonin a leghatékonyabb ismert antioxidáns; kimutatták, hogy véd a rák különböző formái ellen is. A tobozmirigyben termelődik és a keringési rendszer szállítja a testben, áthalad a sejtmembránon és csapdába ejti a szabad gyököket a DNS védelme érdekében.

A melatoninnak számos létfontosságú funkciója van, amelyek magukban foglalják az immunrendszer immunokompetenciájának fenntartását és az alvási aktivitás szabályozását, beleértve a REM alvás és az alvás hatékonyságának szempontjait. A csökkent melatonin termelés számos súlyos biológiai hatást gyakorol az emberre, beleértve a krónikus fáradtságot vagy az alvászavarokat, a rákhoz vezető DNS-károsodást, a szív-, reproduktív és neurológiai betegségeket, valamint a hirtelen elhalálozást.

Számos független tanulmány azt találta, hogy az elektromágneses mezők csökkentik a melatonin termelődését állatokban és emberekben. A tudományos bizonyítékok összefüggéseket mutatnak a megváltozott geomágneses aktivitással, amely a Schumann-rezonancia hatása révén csökkenti a melatonin mennyiségét. Az elektromágneses mezők befolyásolják a melatonin termelését, és a sugárterhelés jelentősen hozzájárul az egészségre gyakorolt káros hatások sok arányának elosztásához.

A melatonin ciklikusan ürül, válaszul a sötétség csökkenésére. Ez a hormon segít testünknek szinkronban maradni a nappali és éjszakai ritmusokkal. Az alacsonyabb dózis azért fontos, mert nem váltja ki a 3-5 mg-os dózisban bekövetkező függőséget, hanem arra ösztönzi a testet, hogy térjen vissza a természetes állapotba, amikor nincs szükséged semmilyen kiegészítésre.

Szokásos adagolás:

Kezdd 9 cseppel (0,5 mg melatonin) 20 perccel lefekvés előtt, és szükség szerint növeldd az adagot.
Ne használj egyszerre 5-nél több teljes csepegtetőt. Egy teljes csepegtető kb. 4 adag.

TACHYONIZÁLT ÖSSZETEVŐK:

  • Tachionizált melatonin
  • Tachionizált CB izolátum
  • Kókuszolaj
  • Kevesebb mint 0,4 térfogatszázalék alkoholt tartalmaz

FIGYELEM: A Tachyon csak tanúsított bio gyógynövényeket használ.

Tartalom: 30 ml.

Ellenjavallatok:

Beszélj kezelőorvosoddal a termék használata előt, ha nyugtatókat szedsz, autoimmun problémád van, depressziós vagy, terhes vagy esetleg szoptatsz. Ne használd vezetés vagy nehézgép kezelése közben.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált cseppek
Garancia: 2 év
Típus: Szervi sajátosságok
Egészségügyi téma: Alvás

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés