Tachyonizált víz Tach-O-Splash 120ml

Kód: TW-4_H
Ft5 690 Ft4 480 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
20.5.2022

A tachionizált Tach-O-Splash víz feltölti testünk minden sejtjének finomszervező energiamezőjét (SOEP).

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bármilyen egészségügyi probléma esetén alkalmazható. Növényeknek, állatoknak, kozmetikai termékekben, borotválkozás, fürdés után stb. A tachionizált Tach-O-Splash víz feltölti testünk minden sejtjének finomszervező energiamezőjét (SOEP).

Átjuthat az agyban a vér-agy gáton, és egész lényét szupravezetővé alakíthatja, energiával ellátva a megszakadt SOEP-t és lehetővé téve az elzáródások eloszlatását. Az eltömődések eltávolítása az energiarendszerben a sugárzó egészség és a hosszú élettartam kulcsa.

Világszerte végzett kutatások azt mutatják, hogy a tachionizált víz jelentős hatással van az életre. Ez a kulcs a magasabb vitalitás és jólét szintjének eléréséhez.

Átjuthat az agyban a vér-agy gáton, és egész lényét szupravezetővé alakíthatja, energiával ellátva a megszakadt SOEP-t és lehetővé téve az elzáródások eloszlatását. Az eltömődések eltávolítása az energiarendszerben a sugárzó egészség és a hosszú élettartam kulcsa. A megnövekedett bioenergetika lehetővé teszi a testének, hogy elkezdje a fizikai és érzelmi méregtelenítést. A tested tisztulása és egyensúlya során visszatér a természetes egyensúlyához.

Szerint Dr. Gabriel Cousens, a tachionizált víz nem biztos, hogy a halhatatlanság kulcsa, de mint a kutatások mutatják, ez a sugárzó egészség kulcsa. Világszerte végzett kutatások azt mutatják, hogy a tachionizált víz jelentős hatással van az életre. Ez a kulcs a magasabb szintű vitalitás és jólét eléréséhez.

Forgalmazás:
Tiszta tachionizált víz (desztillált)

Felhasználási lehetőségek:
Bármilyen egészségügyi probléma esetén alkalmazható. Növényeknek, állatoknak, kozmetikai termékekben, borotválkozás, fürdés után stb.

Méretek:
2 méretben kapható - 120 ml (körülbelül 2100 cseppet tartalmaz) és 480 ml (kb. 8400 cseppet tartalmaz).

Adagolás és tárolás:
Nagyon fontos, hogy a méregtelenítés lassú legyen, csak akkor lesz kellemes. Javasoljuk, hogy 5 cseppel kezdje naponta 2-3 alkalommal, étkezés között. Csöpögjön közvetlenül a nyelve alá, tartsa a vizet körülbelül 20 másodpercig, majd nyelje le. Sokan megelőzésként naponta háromszor 15-30 cseppet szednek. Felbontás után ajánlott hűtőszekrényben tárolni. Tartsa távol gyermekektől.

Ellenjavallatok és figyelmeztetések:
Fontos, hogy ne érintse meg a szájat vagy a folyadékot, amelybe vizet csepegtet a cseppentővel. Ez szennyezéshez és a nem kívánt baktériumok szaporodásához vezethet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészség, hulladékmentesség, wellness és kikapcsolódás
Garancia: 2 év
Borító, huzat: 120 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon certifikat

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés