Tachyon 5G Ultra Microdisk mobiltelefonhoz 24 mm-es kétoldalas 1 db

A Tachyon Ultra Micro Disk 5G a leghatékonyabb és legáltalánosabb védelem a mobileszközök káros elektromágneses mezői ellen. A mikrolemezt bármilyen típusú mobiltelefonon használhatja, beleértve a vezeték nélküli vagy hagyományos otthoni telefont és más kis elektronikai eszközöket, például táblagépeket, iPadeket, iPodokat vagy bármilyen kis elektronikai terméket.

  • elektromágneses szmogvédelem
  • mobiltelefonokhoz, táblagépekhez, hordozható játékkonzolokhoz használható
  • kétoldalú energiaáramlás
Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
23.05.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: PC-24M-5G-1_H
Ft20 305
Tachyon 5G Ultra Microdisk mobiltelefonhoz 24 mm-es kétoldalas 1 db
5G Tachyon disk na mobil
Tipp Bestseller

Tachyon 5G Ultra Microdisk mobiltelefonhoz 24 mm-es kétoldalas 1 db

tachyon logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget

A Tachyon Ultra Micro meghajtó a leghatékonyabb és legáltalánosabb védelem a mobileszközök elektromágneses mezői ellen. A mikrolemezt bármilyen típusú mobiltelefonon használhatja, beleértve a vezeték nélküli vagy hagyományos otthoni telefont és más kisebb elektronikus eszközöket is.

A tachyon mikrolemezek átalakítják a bomlasztó elektromágneses szmogot, és megvédik a felhasználót.

Hogyan működik a Tachyon Ultra Silica Disk?

A Tachyon Silica lemezről áramló energia egy lámpából kiáramló sugárhoz hasonlítható. A tachyon szilícium-dioxid korongokat ugyanúgy célozzák meg, mint a tachyonsejteket. Az ultra mikrolemezek kétoldalas felhasználásúak, ami azt jelenti, hogy az energia mindkét oldalon áramlik.

A Tachyon Silica lemezek speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológiai ipar számára fejlesztették ki).

Tanulmányok kimutatták, hogy az otthonában vagy munkahelyén biztosítékon elhelyezett Tachyon Silica lemezek semlegesítik a negatív hatásokat, miközben javítják a biológiai funkciókat.

A Tachyon Phone Ultra Micro lemez használatának lehetőségei:

Használja a Tachyon Phone Micro Disk-t bármilyen típusú telefonon, beleértve a mobil, vezeték nélküli és hagyományos otthoni telefonokat is. A mikrolemezeket bármilyen kis elektronikai eszközön, például iPodon, iPaden, táblagépen vagy játékkonzolon is használhatja. A leírás szerint a mobiltelefonok EMF-védelmének fontos része.

A Tachyon Phone Micro Disk fontos a mobiltelefon-használók számára. Ha Ön az egyik leggyakoribb és legigényesebb mobileszköz-felhasználó, javasoljuk az 5G ULTRA mikrolemezek használatát.

Ellenjavallatok:

Nincs.

Méretek és csomagolás:

A csomag 1 db 2,4 cm átmérőjű kétoldalas mikrolemezt tartalmaz.

Figyelem:

A Tachyon Silica lemezek magában nagyon vékonyak és könnyen eltörhetnek. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a lemezeket és összetartja a töredékeket törés esetén. Még a töröttek is teljesen működőképesek maradnak.

tachyon blog

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségvédelem az elektroszmog ellen
Jótállás: 2 év
Átmérő: 24 mm
Típus: Kétoldalas
Darabszám: 1 db
Kategória: Tachyon

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek