Tachyonizált szilikagél 30ml

Kód: SG-2_H
Ft23 590 Ft18 575 ÁFA nélkül
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
2.6.2022

A tachionizált szilícium-dioxid-gélt úgy tervezték, hogy segítsen a különféle egészségügyi kihívások kezelésében. Például. csontokat, szalagokat, inakat, izmokat, kötőszöveteket, agyat, szívet, immunrendszert és idegeket érintő problémák esetén.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A szilícium szerves formája, amely főleg a test szilárd részeibe - csontokba, ízületekbe, körmökbe, fogakba - épül. A tachionizált szilíciummolekulák energiaellátást és egyúttal belső védelmet nyújtanak az elektroszmog ellen. A szilícium ilyen formájára a kollagén termeléséhez, a csontokhoz és a kötőszövethez van szükség, és idegvezetőként értékes.

Ez a tachionizált gél szilíciumkristályokból (a szilika legtisztább formája) származik. A mikroszkópos tachionizált szilíciumrészecskék annyira finomra vannak diszpergálva a vízben, hogy gél formájában vannak.

Az állat- és növényvilágban a szilícium-dioxid egy szerkezeti építőelem. Az egész testben megtalálható, és nélkülözhetetlen az egészség szempontjából.

A tachionizált szilikagél hatása:
A szilícium-dioxidra a csontok, a kötőszövet kollagénjének kialakításához van szükség, és idegvezetőként értékes. A tachionizált szilikagél segíti az egészséges körmök, bőr, haj, inak és szalagok fenntartását. Fontos a rugalmas artériák fenntartásához, segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, serkenti az immunrendszert és lassítja a szövetek öregedését.

A tachionizált szilikagél az oszteoporózis és az Alzheimer-kór megelőzésében és megelőzésében is hasznos. A krónikus fájdalommal küzdő egyének a merevség és a mozdulatlanság csökkenéséről számoltak be a Tachyonized Silica Gel néhány hetes használata után. Háziállatok számára is kiváló.

Hozzávalók:
tisztított víz és szilikagél

Ajánlott adagolás:
Kezdje 1-2 csepp naponta egyszer vagy kétszer. Lehet cseppenteni lébe vagy vízbe is (szükség szerint). Az adagolás fokozatosan növelhető napi 8-10 cseppre vagy annál nagyobbra.

Ellenjavallatok és * Figyelem:
Ez a kolloid oldat nagyon erős. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált cseppek
Garancia: 2 év
Típus: Regeneráció
Egészségügyi téma: Ízületek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon certifikat

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés