Mi a tachyon energia, és annak alapjai, amit tudnia kell a tachyonról

 tachyon termékek

Az 1970-es évek végén a fizikában két jelenséget kezdtek tárgyalni: a Tachyon Energy-t és a Zero Point Energy-t. A Tachyon kifejezés a görög ταχύς vagy tachys szóból származik, jelentése "gyors". Ezt a kifejezést Gerald Feinberg először alkalmazta a tudományos elméletben 1967-ben "A gyorsabb-könnyebb részecskék lehetősége" című munkájában. A történelemben azonban már korábban megjelentek a fénynél gyorsabb részecskék említései.

"A nullpont energia óceánként írható le. Ebben az esetben Tachyon egy csepp a tengerben."

A klasszikus definíció szerint a TACHYONOK mindenütt jelen lévő részecskék, amelyek a fénynél nagyobb sebességgel mozognak. Maguknak a részecskéknek nincs frekvenciájuk, és nem nevezhető pusztán "energiának" a szó valódi értelmében. A második koncepció, a nulla pont energia az egész univerzumban jelen van, nincs formája, gyorsabb, mint a fény, és mindenben rejlik a tökéletes lehetőség.

A nulla pont energiája óceánnak nevezhető. Ebben az esetben Tachyon egy csepp a tengerben. A Tachyon alapvető jellemzője a fénysebességnél lassabban mozgó formákkal való kölcsönhatás - vagyis a legtöbb forma a Földön. Gyakorlatilag a lassabb frekvenciájú részecskék ütközésekor Tachyon katalizátorként hat ezekre a formákra (pl. Testünk).

A Tachyonokkal való interakció eredménye az energia szivattyúzása, amely szükséges ahhoz, hogy mind fizikai, mind szellemi szinten magasabb egyensúlyba kerüljön. A tachyon energia fő előnye, hogy csak annyit szolgáltat, amennyi szükséges. Ezért elmondható, hogy helyes használat esetén a tachyon energia is viszonylag biztonságos. Az energia más formáival ellentétben nem lehet "túladagolni" Tachyont.

A mellékhatás lehet intenzívebb érzések és érzelmek kiszabadulása vagy méregtelenítési folyamat. Bárki használhatja tachyon termékeket,  de előtte mindig figyelembe kell venni a jelenlegi állapotát, és a tachyon terápián keresztül intuitív módon kell megközelítenie a gyógyulási folyamatot. A türelem és a fokozatos adagolás sokkal előnyösebb hatással bír, mint a sokkterápia. Ha egy bizonyos betegség hosszú távú nem kikezelt betegségek eredménye, egyik napról a másikra nem számíthatunk csodákra. Ha belegondolunk, rájövünk, hogy a tachyon energiának, amely körülöttünk van, már ősidők óta működnie kell.

Mi a tachyonizációs folyamat

Minden természetes formának megvan a maga lehetősége. Képzelje el, hogy ezt a lehetőséget most 1 580 000% -ra tudnánk szaporítani. Természetes anyagokkal tachionizálja a szerkezetet szubmolekuláris szinten. A tachionizáció 14 napig tart, ezt követően az objektum a tachyon energia állandó közvetítőjévé válik egy bizonyos tartományban. A tachionizált szilíciumlemezek vagy a szilícium-dioxid-lemezek sűrített tachyon energiát bocsátanak ki körülbelül 2 m távolságra. A tachionizációra azonban nem minden anyag alkalmas. Csak természetes termékek lehetnek.

A tachionizált anyagok örökre megőrzik hatásukat, így nem kell aggódnia a lejárat miatt. Ahogy a rádió továbbra is fogadni fogja a hangot anélkül, hogy évente cserélnie kellene, a tachyon termékek állandó antennák.

Videó a tachyonizációs folyamatról, David Wagner, a Tachyon Chamber alkotója:

 

A tachionizált TM termékek használata:

  • Indukálja a szervezet természetes méregtelenítését
  • Növelje a fizikai energia és érzékenység szintjét
  • Javítsa az ásványi anyagok és tápanyagok felszívódását és anyagcseréjét
  • Pozitív hatással van a központi egyenlőtlen rendszer aktivitására és az agy működésére
  • Nagyobb energia érzését keltheti a testben

A tachyon energia fogalma:

Ma már a modern fizika is megerősíti, hogy testünk nemcsak anyagi anyagból áll, hanem a finom, szabad szemmel szinte észrevehetetlen energiamezők is szerves részei. Minden formának megvan a maga rezgése. Különböző rezgési sebesség az, ami meghatározza a különböző tulajdonságokat (szín, forma, erősség ...).

A különböző tanítások különböző neveket használnak, például aurák, finom testek, energiaburkolatok stb. Ami összeköti őket, az a kapcsolat a mindenütt jelen lévő energiával, amely körülöttünk található. Minden összefügg mindennel. A tachyonenergia elméletében az "Energy Continuum " kifejezést használják a kozmikus energiához való kapcsolódáshoz. Elképzelhető  alagútként vagy mezőként, amelyben az energia mozog.

Eredetileg mindez az energia egyetlen pontról származik. Ezt a pontot "Zero Energy Point" -nak hívjuk. Ami az energia folytonosságán keresztül összekapcsol minket ezzel a ponttal, az a tachyon energia. Ennek az energiának ugyanazok a tulajdonságai vannak, mint a nullpontnak, kivéve, hogy strukturált.

Az energia minden más ismert formájától (fotonikus, orgonikus, radionos stb.) Eltérően egyedisége abban rejlik, hogy nincs feltöltve egyikükkel sem. Ez azt jelenti, hogy még gondolataink, gravitációnk, érzéseink vagy más energiák sem változtatják meg működésének lényegét. Ez a tachyon energia alapvető tulajdonsága, amely segít újra harmóniába kerülni mindennel, ami körülvesz bennünket.

TIPP: EGÉSZSÉGÜNK VÉDELME AZ 5G HULLÁMOK ÉS AZ ELETROSZMOG ELLEN

A megfelelően elrendezett struktúrák lehetővé teszik az energia átjárhatóságát és áramlását, amely táplálja testünket, növényeinket, állatainkat és az univerzum minden más formáját. Tőlünk következik, hogy a megfelelő, egészséges állapot megtalálásához meg kell keresni a diszharmónia vagy a blokkolt struktúrák okait. A természetes állapot az energia minden irányú szabad áramlása.

Tehát mi a jelentősége azoknak az anyagoknak, amelyek átestek a tachionizáció folyamatán?

A tachionizációs folyamat hivatalosan szabadalmaztatott. David Wagner az egyetlen ember, aki megérti és ismeri ennek a folyamatnak a működését, és ezért figyelemmel kíséri és őrzi, akárcsak a Coca-Cola titkát.

Természetesen a tachyonizációt nem minden ember fogadta lelkesedéssel, és voltak akik számára a tachion fenyegetést jelentett. A kutatás kezdete nehézkesen indult, nem sikerültek első alkalommal. Több sikertelen kísérlet után sikerült megtalálni a módját, hogyan változtassa 14 napon belül a természetes anyagok alapszerkezetét tachion energia antennává a tachion kamrában.

Csak a természetes anyagok képesek átalakulni a tachyon energia vezetőivé. Mesterséges anyagokkal ez nem lehetséges.

Ezért ügyelnie kell arra, hogy egyes kiskereskedők milyen típusú termékeket kínálnak a Tachyon márkanév alatt. Noha a tachyonizáció folyamata rejtély, legalább közelebb lehet jutni ahhoz, ami nem a tachionizáció. Nem használ hangot, vákumot, imát, fotonokat, kristályokat, mágneseket vagy SE5-et. Mint már említettük, a tachyonizáció harmonikus struktúrákat hoz létre a fizikai szinttől a finom szintig.