Gyakran ismételt kérdések a Tachyon termékekről.

Elkészítettük Önnek a tachyonizált termékek használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok rovatát.

A Flexitynél csak az Advanced Tachyon Technologies eredeti termékeit találja.

Ha mélyebben érdekli a Tachyon téma, javasoljuk, hogy nézze meg a videókat a hivatalos weboldalon:

Kedvező árat keres a Tachyon termékekre? Csak nálunk 5% aktuális kedvezmény a " tachyon5 " kóddal a Tachyon termékekre

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Igen, alapvetően minden termék egy adott problémára vagy egy adott testrészre készült, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy nem használhatja másra.

Ennek oka, hogy minden tachyonizált termék egy külön Tachyon antenna, ami azt jelenti, hogy védik testünk finom szerkezetét. Kiváló példa erre a tachyonizált szempárna (Eye Pillow), amelyet a szem körüli területre szánnak. Viszont ha fáj a háta, a válla vagy a térde, alkalmazhatja ezeken a területeken is.

A szervspecifikációk, ahogy a nevük is sugallja, egyedi gyógynövény-összetétellel rendelkeznek, amelyet konkrét helyzetekre, meghatározott szervre, szervrendszerre terveztek.

Például a különböző gyógynövények jótékony összetételének köszönhetően a Panther Juice enyhíti a fájdalmat, a csuklópántot a csuklón való viselésre tervezték, a Brain and Memory cseppeket az agyi anyagcsere általános javítására is tervezték, stb.

Ha egy sokoldalú tachyonizált terméket keres, amelyet mindig magánál tarthat, még akkor is, ha utazik vagy dolgozik, a Silica Disks a legjobb választás az Ön számára.

Nagyszabású hatásuk van, EMF(elektromágneses mező) elleni védelemként használhatja őket, ráraghaszthatja készülékekre, routerre, biztosítékszekrényre. A mindennapi életben is használható ivóvíz, táplálék és táplálék-kiegészítők töltésére, de olyan testrészekre is, amelyek kiegyensúlyozatlanok.

Általában minél nagyobb a szilícium aránya a termékben, annál erősebb a hatás. Minden terméknek megvan a hatékonysági aránya, attól függően, hogy milyen anyagból készült. Mivel csak természetes anyagok tachyonizálhatók, a műanyagot nem lehetne tachyonizálni, semmi hatása nem lenne.

Például a kristályok szilícium aránya magasabb, mint a Silica lemezeké, ráadásul speciálisan a C tengely mentén vannak köszörülve, ami még tovább növeli a hatékonyságukat.

Minden tachyonizált medált a csecsemőmirigyen való viselésre szolgál, ami azt jelenti, hogy állandó a Tachyon energia utánpótlása, így támogatja az immunrendszert és védi viselőjét az elektroszmogtól. Az ULTRA medálok esetében plusz bónusz NEO mező is jár.

Az ULTRA medálok 2 kristályt tartalmaznak, amelyek egymás felé vannak fordítva, így az energia egymás felé irányul. Így alakult ki az ún NEO mező. Olyan ez, mintha 2 TLC Bart egymás felé fordítanánk, csak kisebbet. Egy ilyen NEO mezőt az összes ULTRA medál tartalmazza.

Általánosságban elmondható, hogy a legerősebb medál az ULTRA 5G Freedom medálunk, 2 db kristályt tartalmaz, amiket úgy forgatnak, hogy az energia egymás ellen irányuljon, így jön létre a NEO mező.

A Vortex Pendantban van egy kristály, amely a rendszer vertikalizálását szolgálja.

A Mini-V medálok a Vortex Pendant kisebb változatai. A Vortex Pendant azonban csak azoknak készült, akik sikeresen teljesítették a Vertical Reality tanfolyamot.

Erősségében és hatékonyságában a Vortexhez áll a legközelebb a Freedom Pendant, amely nem professzionális terápiás felhasználásra szolgál, de otthoni elsősegélynyújtásnak alkalmas.

Egy népszerű medál a Vintage medál, amely egy tachyonizált Ultra Micro-Disket tartalmaz.

Minden szövet Tachyon termék pamutból készül és teljesen tachyonizált. Mivel ezek az anyagok nagy mennyiségben vannak jelen, a belőlük származó energia ütközik egymással és egy ULTRA terméket hoz létre. Például a fejpántok tépőzárral és egy kis zsebbel is rendelkeznek, ahová üvegcellát vagy Silicalemezeket helyezhet.

Az éjszaka folyamán ajánlott hagyni, hogy a test pihenjen és ne tegye ki folyamatosan Tachyon termékek hatásának. Például a Silicalemezeket ajánlatos az ágy alá helyezni.

Nincs szükség a termékek további feltöltésére. A termékeket egy Tachyon kamrában tachyonizálták.