Vár az iskola ✏️

A tanévkezdésnek egyáltalán nem kell stresszesnek lennie! Összeállítottunk nektek egy válogatást a legjobb termékekből, amelyek segítenek, hogy a  gyermekek zökkenőmentesen és örömmel kezdjék az új tanévet.

 

AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA

BLOGPOPIS1080x430nasirku

Aggódsz az újabb influenza szezon miatt? Készülj fel időben az új tanévre és a hűvös időszakra. Válassz kiegyensúlyozott, teljesen természetes étrend-kiegészítőket magas Omega-3 zsírsav tartalommal, és támogasd gyermeked egészséges fejlődését.

 

 

TIBETI HANGTÁLAK

BLOGPOPIS1080x430nasirku (2)

Tudta, hogy a tibeti hangtálak, amelyek eredetileg a himalájai bölcsek hangszerei voltak, segíthetik gyermekeit a tanulásban és az összpontosításban? A tibeti tálak hangja segítenek abban, hogy gondolatainkat a jelenbe összpontosítsuk, és a hangra figyeljünk, ami javítja a koncentrációt. 

 

TERMÉSZETES ILLÓOLAJOK GYERMEKEKNEK

BLOGPOPIS1080x430nasirku (3)

Gyermekek számára életkoruk figyelembevételével választjuk ki az egyedi illólajokat. Megfelelő használat mellett a kiváló minőségű illóolajok biztonságosak a közvetlenül a bőrre történő felvitelben is, és számos előnnyel járhatnak a legkisebbek számára. Gyermekek érzékeny bőrére való felvitelnél mindig tartsd be a pontos hígítási arányt a hordozó növényi olajjal.

 

 

 A FÖLDÖN ÜLÉS ELŐNYEI

BLOGPOPIS1080x430nasirku (4)

Ne hagyd, hogy gyermekeid görbe háttal üljenek amikor a leckét írják. Tanítsd meg őket helyesen ülni meditációs párnán! A rendszeres földön ülés hozzájárul testünk mozgékonyságához és rugalmasságához, mivel aktívan nyújtja testünk alsó részét. A földön ülés gyakorlása hozzájárul a törzsizmok természetes stabilizálásához is.