Egészségünk védelme az 5G hullámok és az eletroszmog ellen

tachyon

Új technológiai korszakba léptünk, ahol az emberiség választás nélkül belemerül az 5G világába. A korábbi technológiák egyike sem váltott ki akkora felháborodást az egészség körül, mint az 5G. Ma számos cikket találunk az előnyök témájával, valamint az új 5G hálózat használatával kapcsolatos lehetséges kockázatokról. Még nem ismerjük az összes választ és alehetséges hatásait, mivel ezekben az években folyamatban van az 5G-jeladók gyártása és használatba helyezése.

Eddig volt időnk megismerkedni az elektromágneses sugárzás frekvenciatechnológiáival (angolul EMF - elektromágneses mező). Amikor elektromos áram áramlik át egy elektromos vezetőn, amely idővel folyamatosan változtatja az irányát, váltakozó elektromos és mágneses mezők jönnek létre a vezető körül. A túlzott sugárterhelés kockázatával már tisztában vagyunk.

Manapság már alig tudjuk elkerülni az elektroszmogot, különösen, ha a városban élünk vagy gyakran utazunk. Megpróbálhatjuk jobban kiküszöbölni a negatív hatásokat és kompenzálni például természetben töltött idővel, mindenféle felszerelés nélkül. Manapság az ún. online méregtelenítés (digitális detox) is egyre népszerűbb.

Eddig az elektroszmog elleni védelem ezen módjairól hallhattunk már:

  • Tudatosan korlátozni az elektroszmog-kibocsátó technológiákat egy bizonyos időre
  • Kikapcsolni a mobiltelefont a hálószobában, még ébresztőóraként sem használni
  • Nem aludni olyan helyiségben, ahol van wifi router, és ahol lehetőség van kábelcsatlakozás használatára
  • Az éjszaka folyamán leválasztani a hálószoba összes elektromos készülékét
  • Korlátozni a mikrohullámú sütő használatát, esetleg lecserélni
  • Leválasztani azokat az elektromos berendezéseket, amelyeket sokáig nem kell használnunk

MI AZ AMIT TUDUNK A 5G TECHNOLÓGIÁRÓL?

Az internethez, az adatokhoz, az eszközökhöz és az információátvitelhez kapcsolódó emberek egyre növekvő száma gyorsabb csatlakozási technológiát igényelt. Az 5G világ a vezeték nélküli hálózatok gyártói számára felülmúlhatatlan frekvenciakombinációkat kínál, amelyek elavulttá teszik az eszközök árnyékolásával, blokkolásával vagy semlegesítésével kapcsolatos jelenlegi egyfrekvenciás megközelítést. Számíthatunk azzal, hogy az 5G használatának növekvő lehetőségeivel különösen a csatlakoztatott eszközök száma növekszik.

Az 5G hálózat bővítéséhez minden bizonnyal új adó és más, magas frekvencián működő készülékek megépítésére lesz szükség. A modern hálózatok egyrészt számos előnnyel járnak a tudomány és a technológia területén, amit a lakosság egy része nagy örömmel fog fogadni, másrészt egyre nagyobb aggodalmak vannak a hosszú távú expozíció egészségügyi hatásai miatt.

A jövőben számíthatunk arra, hogy az 5G-t még újabb, még gyorsabb technológia váltja majd fel, amelynek célja a gyorsabb  információátvitel, és számíthatunk más gyorsabb frekvenciák érkezésére is, mint mit eddig láttunk. Ezért fontos megtanulni és kibővíteni tudást arról, hogyan lehetne jobban működni ebben a világban, és megvédeni önmagunkat és szeretteinket.

HOGYAN VÉDEKEZHETÜNK JOBBAN AZ ELEKTROSZMOG ELLEN?

Mivel állandóan ki vagyunk téve az elektroszmognak, ez negatív hatást gyakorolhat az emberre. Ez többek között a következőket okozhatja:

  • rossz alvás
  • alacsony vitalitás
  • fejfájás
  • a koncentráció romlása, nemcsak gyermekeknél
  • fül sípolása
  • a mentális és fizikai ellenálló képesség csökkentése
  • nagyobb terhelés a keringési rendszeren
  • A legérzékenyebbek számára gyorsan meg kell határozni a környezeti tényezőket, amelyeket először kezelni kell.

 

6 fő területre kell összpontosítani:

  • Személyes igények
  • Mobiltelefon
  • Otthoni környezet
  • hálószoba
  • autó, esetleg egyéb közlekedési eszköz
  • munkakörnyezet

Az izolált frekvenciák elleni árnyékolással való védelem már nem minden esetben jelent elegendő megoldást. Nikola Tesla, a tudományos úttörő munkájára épülő Advanced Tachyon Technologies eszközei az élet minden területén, nem frekvenciás megoldást jelentenek. Maguknak a tachionrészecskéknek nincs semmilyen frekvenciájuk, és így nem nevezhetőek pusztán "energiának", a szó valódi értelmében. A tachionok első sorban hozzájárulnak az élő struktúrák harmonizálásához, hogy támogassák természetes állapotukat és funkcióikat.

A legjobb természetes módszer az emberi rendszer biológiai energiájának növelése olyan szintre, ahol az egyént nem érinti az 5G technológia vagy az elektroszmog esetleges negatív hatása.

A MOBILTELEFONOK VÉDELME

A tanulmányok azt mutatják, hogy a mobiltelefonokra helyezett Tachyonized Micro Silica lemezek semlegesítik a rendkívül alacsony frekvenciák negatív hatásait, miközben javítják a személy biológiai funkcióit.

A SZÁMÍTÓGÉPEK VÉDELME

A tachionizált szilícium-dioxid-lemezeknek ugyanaz az irányuk, mint a tachionizált sejteknek. Az az oldal, amelyről az energia áramlik, a következő szavakkal van jelölve: „ENERGY FLOWS OUT THIS SIDE“ (az energia erről az oldalról áramlik). A tachionizált Silica lemezek egy speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológia számára fejlesztették ki őket).

Tanulmányok azt mutatják, hogy a biztosítékokon, a munkahelyen, vagy otthon elhelyezett tachionizált szilícium-dioxid-lemezek semlegesítik a rendkívül alacsony frekvenciák negatív hatásait, miközben javítják a biológiai funkciókat. Ezek az úttörő tanulmányok egyértelműen azt mutatják, hogy amikor otthonának elektromos áramköreit tachionizált szilícium-dioxid-lemezek védik, ezeken az elektromos készülékeken készített ételek táplálóbbak és jobban támogatják vitalitásunkat.

SZEMÉLYES VÉDELEM

Ezt a tachyonizált 5G Ultra Pocket-Pro-t úgy tervezték, hogy hatékony eszköz legyen vitalitásának és életerejének növelésében, miközben segít megvédeni a mobiltelefon-sugárzás, az 5G-milligrammok és az EMF-mágneses mezők negatív és káros hatásaitól.

Tekintse meg az elektroszmog-védelmi eszközök és berendezések teljes választékát. A Flexity az amerikai Advanced Tachyon Technologies vállalat hivatalos forgalmazója, amely az 1990-es évek óta foglalkozik az egészségvédelem témájával, és innovatív technológiákat hoz a biztonságosabb élet érdekében a mai modern korban.

TACHYON 5G