Trigger point

MASSZÁZSHENGEREK ÉS MASSZÁZSLABDÁKTrigger Point logo Stacked Lock Up – Dynamic Duo Inc.

A TRIGGER PONTOK (trigger pontok) a fájdalomzavarok legelterjedtebb funkcionális változásai, amelyek magának a fájdalomnak a forrásai is lehetnek. Ezek az elváltozások nem a teljes izmot vagy izomcsoportot érintik, hanem csak az izomrostok egy részét, ahol olyan merev pontokat (csomókat) találunk, amelyekre különböző mértékben fokozott feszültség és fájdalom jellemző.

A TRIGGER POINT egy amerikai márka, amely 2002-ben jelent meg a világban, és azóta az egész koncepció elterjedt az egész világon. A személyes gondoskodást és oktatást szolgáló terápiás termékek világának vezetői közé tartozik.

  • Koncepcióként a TRIGGER POINT a mozgás vagy a sportteljesítmény minőségének és hatékonyságának javítására vagy a regeneráció támogatására összpontosít.
  • A TRIGGER POINT az automyofasciális, elengedési és mobilizációs technikákhoz szükséges segédeszközök széles választékát kínálja
  • A TRIGGER POINT a fasciális terápiás kutatások területén szerzett ismereteket és a mozgás javítására vonatkozó információkat használja fel
  • A TRIGGER POINT termékeket már szabványosan használják külföldön és hazánkban is az élsportolók

Olvassa el:

ALAPVETŐ GYAKORLATOK MASSZÁZSHENGERHEZ - FOAM ROLLING

Oldal 1/ 1 - összesen 3 termék

Oldal 1/ 1 - összesen 3 termék