Align Pilates

>> Tekintse meg a Pilates gépek kínálatát

 

Az Align-Pilates, a brit dizájn alapján készült, vezető európai Pilates felszerelések, több mint 28 országban elérhetőek. Az Align-Pilates széles választékot kínál üzleti célú Pilates stúdiók számára, valamint innovatív Pilates reformerek kiválasztását és minden olyan eszközt és kiegészítőt, amelyre szükség van a Pilates gyakorláshoz.

Az Align Pilates minőségi felszereléseket és kiegészítőket kínál Pilates gyakorláshoz. A márka azt a célt tűzte ki, hogy olyan eszközöket nyújtson az embereknek, amelyek segítenek javítani fizikai egészségüket és jó közérzetüket. A Pilates felszerelések kínálatával élvezheti a Pilates előnyeit otthonában vagy stúdiójában.

A Pilates felszerelések azt a célt szolgálják, hogy segítsenek javítani rugalmasságát, erejét és általános kondícióját. Széles választékban kínálunk Pilates felszereléseket, beleértve a reformereket, cadillacokat, székeket és egyebeket. Az összes termékünk kiváló minőségű anyagokból készül, és olyan tervezésű, hogy ellenálljon a gyakori használatnak.

Reformer gépek: A Reformer Pilates sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi különböző Pilates gyakorlatok elvégzését a test erejének, rugalmasságának és testtartásának javítása érdekében.

Pilates székek: A Pilates székek összpontosítva segítenek Önnek építeni az erőt és a stabilitást.

Kiegészítők: Teljes kiegészítőkészletet kínálunk Pilates-hez, beleértve a hevedereket, matracokat és blokkokat, amelyek segítenek kihozni a legtöbbet a Pilates gyakorlatából.

Termékeink mindenki számára alkalmasak, kezdőktől a haladókig.

Az Align Pilates népszerű termékei közé tartozik az A2RII Reformer with Tower, C2-Pro RC Reformer, Half Cadillac Reformer és a Wunda Chair. Mindezek a termékek a legújabb Pilates technológiával vannak tervezve, és az időtállóság érdekében készültek.

Oldal 1/ 1 - összesen 1 termék

Oldal 1/ 1 - összesen 1 termék