5 DOLOG, AMIT ÉRDEMES TUDNI AZ ONZIE YOGA RUHÁIRÓL

Minden ONZIE darab mögött mély tisztelet rejlik az iránt, amire képes az emberi test. Akár tornáztok, vagy dolgoztok, az ONZIE azt szeretné, hogy élvezzétek minden megtett mozdulatotokat.

A márka a kaliforniai Venice Beach-ből származik, a kreativitás és az aktív élet epicentrumából. Ez az a fajta ruha, amelyet edzéshez, az irodában és a szabadban is viselhettek. Az összes gyártott ruhadarab minőségét és teljesítményét folyamatosan tesztelik. Ha valami nem tökéletes, az ONZIE-ban igyekeznek mindent megtenni azért, hogy azt helyrehozzák. Minden darab, mely napvilágot lát, már megfelelt a legmagasabb követelményeknek. Ezenkívül a gyártását helyben végzi, a varrás, a vágás és a festés 99% -a LA-ban történik.

A RUHÁK MINŐSÉGE

onzie leggings bolt

Az ONZIE-ban büszkék arra, hogy elérhető,  minőségi ruházatot kínálnak jógához, amely kényelmes és ellenálló a külső tényezőknek, mint a sós víz, klór és izzadtság. A ruhadarabokat a Free-Flow Fabric technológiával tervezték, amelynek köszönhetően funkcionális, légáteresztő és divatos. Hisszük, hogy ti is beleszerettek ebbe a kényelmes, kiváló minőségű és mindenek felett dizájnban tökéletes ruházatba.

TAPASZTALAT

Az cég alapítója, Kimberly Swarth, mielőtt  megalapította volna az Onzie-t,  20 évig gyakorolt Bikram jógát. A márkát bizony egy tapasztalt jóga szakértő alapította. Célja az volt, hogy mindent összeforrasszon, ami magában foglalja a hagyományos jógaruhákat és a modern újításokat, hogy létrehozzon egy funkcionális és stílusos ruházati vonalat is. Kimnek ez egyértelműen sikerült az Onzie-val.

EGYSZERŰSÉG

Ez a márka a következő filozófiát követi: "Legyen a gyakorlásod igényes,  a szekrényed egyszerű!". Ezt a mantrát szem előtt tartva az ONZIE egyszerűen, mindenféle felesleges dísz nélkül tervezi meg ruháit; csak elegáns és stílusos jógafelszerelést találsz náluk.

VÍZBŐL A JÓGA STÚDIÓBA

onzie NŐI RUHÁZAT JÓGÁHOZ

Az ONZIE jógaruházat olyan gyorsan szárad, hogy az egyes darabokat és szetteket könnyedén használhatod fürdőruhaként! Egyszerre élvezheted a gyakorlást a parton vagy a medence mellett, és ha kedved tartja, meg is mártózhatsz a vízben. Termékeik ideálisak a Standup Paddleboard jógához is, vagy ha csak egyszerűen jóga után vízbe szeretnél ugrani.

TARTÓSSÁG

onzie joga ruhazat

A ruházat tartós, alkalmazkodik a test minden mozdulatához, legyen az nyújtás, hajlítás vagy mászás. Mivel a ruhákat a funkcionalitást szem előtt tartva tervezték, még a legigényesebb gyakorlatoknak is ellenállnak, és számtalan mosást kibírnak fakulás vagy az anyag károsodása nélkül. A mozgáshoz igazodó kialakításuk a testet teljesen körülveszi, és a ruhák sok viselés és öblítés után sem veszítik el formájukat. Ezt minden jógi nagyra értékeli.

 

 

OBJEDNAT-HU