Hol végezhetőek Pilates oktatóképzések Magyarországon?

Pilates Magyarországon egyre népszerűbbé válik, és számos cikk található, ahol megtudhatod, mi is a Pilates, és hol tudod gyakorolni.

Előkészítettünk számodra egy cikket arról, hol tanulhatod Pilates-t Magyarországon, ha instruktórrá szeretnél válni, vagy egyszerűen csak bővítenéd a tudásodat, és értékes időt szeretnél eltölteni a mozgás, test és lélek felfedezésével.

Kezdetnek bemutatjuk a világ vezető Pilates iskoláit.

Balanced Body

Az elismert világszerte vezető a tudatos mozgás területén, a Balanced Body folyamatosan lenyűgöz minket az erőfeszítéseivel a mozgás és egészség területén történő felvilágosítás terjesztésére. A Balanced Body több mint 400 oktatót foglal magában, akik a Balanced Body Educator hálózat tagjai. Ezek az oktatók tudásukat több mint 60 országban terjesztik szerte a világon. Azért van ez, mert oktatási programjaik hangsúlyozzák az általános mozgási elveket. Ezek az elvek a mozgás és edzés tudományában található legfrissebb biomechanikai elméleteken alapulnak. Az ezekre az elvekre való összpontosítás dinamikus oktatási élményt teremt, amely azonnal alkalmazható a gyakorlatban.

Figyelemre méltó, hogy ezek az oktatási programok erősítik azokat a mozgási elveket, amelyek általánosak és alkalmazhatók mindenféle mozgáshoz. A test biomechanikájának teljes megértését kínálva segítenek a diákoknak és oktatóknak elérni az optimális mozgékonyságot.

A Balanced Body tanúsítványa arany standard a tudatos mozgás és fitness világában. Azok az oktatók, akik birtokában vannak ennek a tanúsítványnak, elismertek innovátorokként és vezetőként a mozgástudomány, fizioterápia és fitness területén. Ez a kitüntetés lehetőséget teremt számukra a világ legjobb oktatóihoz és a legújabb oktatási programokhoz való hozzáférésre.

A tanúsított oktatóknak hozzáférése van a gazdag online támogatáshoz, beleértve az oktatói videókat, virtuális workshopokat, konferenciákat és online edzéseket. Emellett rendelkezésükre állnak olyan marketinganyagok is, amelyek segítenek nekik a tudatos mozgás előnyeinek terjesztésében, hozzájárulva a klienseik egészségéhez és kényelméhez.

A Balanced Body Educator nemcsak egy oktatási program, hanem egy szenvedélyes oktatók közössége, akik összefogtak, hogy megváltoztassák a mozgás és egészség világát. Ezzel a globális pedagógus hálózattal készen állunk arra, hogy előrelépjünk, terjesszük a felvilágosítást és hozzájáruljunk a világ egészségéhez.

STOTT PILATES - Merrithew

Tanuljon a legjobbaktól, és váljon Pilates világában szakértővé. A STOTT PILATES jellegzetes oktatási módszere nincs párja ebben a szakmában a precizitás és minőség tekintetében.

A Stott Pilates a minőség és pontosság szinonimája a Pilates világában. A jelenlegi Pilates repertoár széles és kihívást jelentő, és éppen itt jön képbe a STOTT PILATES oktatási módszere. Tanuljon, szerezzen szakmai ismereteket, és lépjen fel Pilates oktatói karrierjében magasabb szintre.

Fejlessze képességeit Pilates tanúsítványi programjainkkal. Az összes programunk az hat alapvető STOTT PILATES elven alapul, amelyek magukban foglalják a kommunikációs képességeket, a verbális irányítást, a test különböző típusaira való módosításokat és a testtartási elemzés elméletét. Ezek a elvek lehetővé teszik Önnek, hogy hatékony és biztonságos edzésprogramokat hozzon létre az ügyfelei számára.

Üdvözöljük az összes Pilates és fitness oktatót, függetlenül a korábbi tapasztalatoktól. Pilates tanúsítványi workshopjaink széles körű témákat fednek le, az alapoktól a különböző ügyfélcsoportok számára kifejlesztett speciális programokig. Több mint 150 különböző workshop közül választhatja ki azokat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön igényeinek és érdeklődésének.

Szeretne elismert szakember lenni a területén? A workshopjainkkal Merrithew szakértővé válhat azon a területen, ami Önt a leginkább érdekli. Az idő előrehaladtával és a workshopok bizonyos számának elvégzésével elnyerheti a presztízsdús minősítést. A STOTT PILATES oktatási módszerét a precizitás és minőség jellemzi. Nemcsak mindent megtanít, amire szüksége van a sikeres Pilates oktatói karrierhez, hanem új szintet nyit az expertise és a lehetőségek terén is. Legyen része ennek a rangos közösségnek, és lépjen előre Pilates oktatói pályafutásában.

BASI

30 éve vezető pozíciót foglal el a Pilates oktatásban, innovációban és az művészet iránti elkötelezettség terén. A kiváló Pilates oktató, Rael Isacowitz, alapította a BASI™ (Body Arts and Science International) céget 1989-ben. Alapítása óta vált a Pilates oktatás vezetőjévé a világon. Céljuk az, hogy hűek maradjanak a művészethez, a tudományhoz, és ami a legfontosabb, Joseph és Clara Pilates elveihez.

A híres innovációval és akadémiai kiválósággal a BASI™ elkötelezett a komplex oktatási élmények és elérhető források biztosítása iránt mindazoknak, akik Pilates oktatókká szeretnének válni. A BASI Pilates végzettséggel rendelkezők szerte a világon terjesztik tudásukat, és alkotják a szenvedélyes Pilates szakemberek növekvő családját.

Szeretne Pilates oktatóvá válni és egyedülálló oktatást tapasztalni? Válasszon egyet a Pilates oktatási programjaink közül, és lépjen be a BASI™ világába. Magas színvonalú programjaink kihívást jelentenek, ugyanakkor gazdagítóak is. Céljuk, hogy kibontakoztassák minden leendő oktató potenciálját.

Utazása során egy kiválóan képzett csapat támogatja majd Önt. Minden oktatónk elkötelezett az iránt, hogy segítse Önt sikeres útján a Pilates tanúsítvány megszerzése felé. Csatlakozzon a növekvő szenvedélyes Pilates szakemberek családjához. Vegyen részt a több ezer sikeres BASI Pilates végzettségű hallgató között, és kezdje el a Pilates oktatás felé vezető útját.

Pilates oktatói tanfolyamok Magyarországon

Pilates.hu - Budapest

Nemzetközi STOTT PILATES® képzés- az első világszínvonalú képzés Budapesten. Több mint 800 gyakorlat tanításának elsajátítása a kezdőtől a haladóig, talajon és speciális gépeken, különböző segédeszközök használata a gyakorlatok módosításához.

https://pilates.hu/oktatokepzes/

Pilatesplus.hu - Budapest

 "A kanadai székhelyű Merrithew Corporation STOTT PILATES® képzése részeként, 2005 óta folyamatosan tartunk akkreditált, hivatalos oktatóképző-tanfolyamokat Mélykuti Krisztián (a Pilates Plus Stúdió tulajdonosa, Stott Pilates Vezető Mestertanára, gyógytornász) vezetésével. Már több, mint 1000 oktató végezte el képzésünket Krisztiánnal."

https://www.pilatesplus.hu/oktatokepzes

TMSpilates.hu - Budapest

"Oktatóképzésünk jelenleg 3 modulból áll, amelyek során aprólékosan megtanulhatod az összes stúdiós pilates gép biztonságos használatát, a rajtuk végezhető gyakorlatokat és azok jótékony hatásait."

1. Bevezetés a pilates reformer világába

2. Mélyülés a pilates reformer világába

3. Megérkezés a Pilates Reformer világába

https://www.tmspilates.hu/kepzes/

 

reformer