Bodhi Mala szerpentin pasztell színű karkötő Buddha fej medállal

Bodhi Mala Szerpentin pasztell színű karkötő, Buddha fej medállal, divatos és rugalmas karkötő, amelynek gyöngyátmérője kb. 8 mm. A szerpentin a szív köve, és a gondoskodásé. Segít, hogy szeressük önmagunkat és hogy megtaláljuk a belső békénket. Erősíthetjük vele a szellemi képességeinket is.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
06.03.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 401SPBM
Ft3 900
Bodhi Mala szerpentin pasztell színű karkötő Buddha fej medállal
401spbm yoga mala armband pastellfarbener serpentinit mit buddhakopf
Tipp
oficialny-distributor-en-logo "Az áru eredetiségét és minőségét közvetlenül a beszállítótól garantáljuk"

Bodhi Mala szerpentin pasztell színű karkötő Buddha fej medállal

 A nemes szerpentin segít egy állandó és stabil földelést fenntartani. Hatásos a meditációs gyakorlatokban és a spirituális fejlődésben is, mert képes áttörni a falat a jelenlegi és előző életek között. Ösztönöz, hogy az ott megszerzett tudással boldogabbá tegyük jelenlegi életünket. De nem enged át semmi a múltból amit a használója nem képes elfogadni, és a helyén kezelni vagy egészségesen használni. Megteremti az egyensúlyt  a szellemi és az érzelmi állapotokban. Támogatja az öngyógyítást minden szinten. Ösztönzi az élet személyes irányításának érzését és felismerését. A szerpentin a szív köve, és a gondoskodásé. Segít, hogy szeressük önmagunkat és hogy megtaláljuk a belső békénket. Erősíthetjük vele a szellemi képességeinket is. Az önmagunkkal szembeni őszinteség köve. Lelkileg kiegyenlíti a hangulatingadozásokat így idegesség és stressz esetén megnyugtat. Véd a negatív energetikai behatásoktól is.

szerkeszteni MÉRETEK

  • Belső átmérő nem nyújtva: kb. 5,5 cm
  • Belső kerülete nem megfeszítve: kb. 17 cm

beállítások JELLEMZŐK

  • Dupla nejlon cérna 
  • Közepes és keskeny csuklóhoz (rugalmas nejlon cérna )
  • A gyöngyök átmérője kb. 0,8 cm
  • Buddha fej medállal 
  • Közepes és keskeny csuklóhoz
  • 100% szerpentin féldrágakő

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Karkötők
Jótállás: 2 év
Szín: Türkiz
Típus: Féldrágakő
Méret: M
Kategória: Karkötők

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MINŐSÉGI JÓGA SZŐNYEGEK ÉS KELLÉKEK, PILLATES, MEDITÁCIÓS KELLÉKEK KEDVEZŐ ÁRON bodhi

A német Bodhi-Bodynova vállalat a jóga felszerelések gyártására összpontosít, ilyenek a segédeszközök és szőnyegek a különféle jóga stílusokra, meditációs párnák, bolsterek, táskák, téglák, blokkok, hevederek, kiegészítők, például relaxációs szempárnák, szobrok, kannák, takarók.

A shiatsura, masszázsokra, valamint a pilatesre és a fitneszre szánt termékek gyártásával is foglalkozik. A kapcsolódó márkájú Bodhi Yamadhi és Niyama ruházati márkához hasonlóan, ez a márka is elsősorban a termék minőségére összpontosít megfizethető áron.

A márka legnépszerűbb és legkeresettebb szőnyegei közé nemcsak a Flexity-nél, hanem a Németországban és Franciaországban is a gumi + PU Bodhi Phoenix és Ecopro tartozik, amelyek különféle színekben, hosszúságokban és szélességekben kaphatók. A meditációs párnák és támasztók közül a Maharaja színes kollekció népszerű.

A Bodhi elsősorban a természetes anyagokra összpontosít, amelyek nem károsítják a környezetet vagy az egészséget, és az egyik legnagyobb gyártó ebben a szegmensben. A Bodhi azon kevés jógacégek egyikeként a független SGS intézet általi tesztelésnek veti alá szőnyegeit a káros összetevők tekintetében (Eko-Tex Standard 100 EU).

A BODHI FONTOSNAK TARTJA:

A Bodhi elsősorban a természetes anyagokra összpontosít, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget, és e szegmens egyik legnagyobb gyártói közzé tartozik. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi teszteli szőnyegeit a független SGS intézetekben a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A Flexity a Bodhi márka hivatalos forgalmazója Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban is.

Hasonló termékek