Füstölőköteg - fehér és fekete zsálya 10 cm

A füstölő gyógynövénykötegeket, más néven füstölőkötegeket már évszázadok óta használják. Az amerikai indiánok szertartásokon használták fel otthonuk megtisztítására, különféle betegségek és gonosz szellemek taszítására.

Manapság a füstölőkötegeket elsősorban tisztító és fertőtlenítő hatásuk miatt használják. Meditáció és ima közben is. Tisztítják a tereket, tárgyakat, de a negatív energiák auráját is.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
25.06.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: SMUDGES-18
Ft3 190
Füstölőköteg - fehér és fekete zsálya 10 cm
8558 awg vykurovacie zvazky biela a cierna salvia 10 cm
Tipp

A füstölő gyógynövénykötegeket, más néven füstölőkötegeket már évszázadok óta használják. Az amerikai indiánok szertartásokon használták fel otthonuk megtisztítására, különféle betegségek és gonosz szellemek eltaszítására.

Manapság a füstölőkötegeket elsősorban tisztító és fertőtlenítő hatásuk miatt használják. Meditáció és ima közben is. Tisztítják a tereket, tárgyakat, de a negatív energiák auráját is.

A fehér zsálya a tisztítás és az áldás egyik legerősebb növénye. Füstölőként használják az energiatisztításhoz és egyes rituálék részeként. Erős, fűszeres illatú füstje terjeszti a békét és a gyógyulást - kiváló útmutató az imák és hálaadás során. Az őslakos amerikaiak a fehér zsályát szentnek tartják. Tisztításra, energiavédelemre és sámáni szertartásokra használják.

A fekete zsálya - Ez a fajta amerikai zsálya Amerika nyugati partjain található meg. Az indiánok a legszentebb gyógynövénynek és nagyon hatékony gyógyszernek tartják. Főleg tisztító hatása miatt értékelik, ezért különféle szertartások és rituálék előtt használják.
Nagyon jól kitisztítja a szobákat és különféle tárgyakat, megtisztíthatja a lelkünket is, és segíthet abban, hogy megtaláljuk a megfelelő utat a saját életünkben.
Az illat titokzatosan misztikus, frissen mentolos, intenzív, zsálya.
Hatással van a szellemre és erősíti az emlékezetet.

szerkesztés  TULAJDONSÁGAI

  • Súly: 0,02 g / db
  • Méret: 10 cm / db
  • Származási ország: Hollandia

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Füstölőkötegek, tömjén és gyanta
Jótállás: 2 év
Illat: Zsálya
Fajta: Köteg
Kategória: Aromaterápia

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

DEKORÁCIÓK, KIEGÉSZÍTŐK, AROMAOLAJAK, FÜSTÖLŐK, ÁLLVÁNYOK

A brit Ancient Wisdom cég az aromaterápia, az otthoni vagy jógastúdió dekorációinak és kiegészítőinek világa. Ha díszfigura, dísz, aromaolaj, vagy füstölő pálcák/kúpok és kötegek formájában keres ajándékot, az AWG széles választékot kínál.

Az aromaterápia iránti növekvő érdeklődés összefügg minden ősi és spirituális dolog iránti növekvő érdeklődéssel.

Az emberek mindig is szerettek meleg és kellemes otthoni környezetet teremteni égő gyertyákkal és csodálatos illatokkal. Röviden: tegye otthonát otthonává.

Ha ajándékot keres jóginak, blogunkból is inspirálódhat.

Hasonló termékek