Maharishi AyurDefence belső erő növelő 30 tabletta

A Maharishi AyurDefence táplálékkiegészítő szinergikusan hat a belső erő és stabilitás növelésére, valamint egyensúlyba hozza az egész szerveztet. Növeli a szervezet veleszületett intelligenciáját.

 • 19 gyógynövény kombinációja
 • a belső erő növelésére
 • minden korosztály számára
Elérhetőség 10-12 napon belül szállítunk
Várható kézbesítés:
31.07.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 10460
Ft11 300
Maharishi AyurDefence belső erő növelő 30 tabletta
maharishi ayurdefence na zvysenie vnutornej sily 20 g
Tipp
maharishi ayurveda logó "Az áru eredetiségét és minőségét közvetlenül a beszállítótól garantáljuk"

Maharishi AyurDefence belső erő növelő 30 tabletta

A Maharishi AyurDefence táplálékkiegészítő szinergikusan hat a belső erő és stabilitás növelésére, valamint egyensúlyba hozza az egész szervezetet. Növeli a szervezet veleszületett intelligenciáját. Ez az ájurvédikus kiegészítő minden korosztály számára biztonságos, és erős természetes védelmet nyújt Önnek és családjának.

egy levél TULAJDONSÁGOK ÉS ÖSSZETÉTEL

 • Összetevők: Aegle marmelow 118/356 mg, Ocimum sanctum (Tulsi / Basil) 118/356 mg, Cumimum cyminum (Cumin) 118/356 mg, Trachyspermum ammi 95/285 mg, Andrographia paniculata 1/Curumamer3 mg3 mg3 mg3/7 213 mg, Swertia chirata 59/178 mg, Vetiveria zizaniodes (Vetiver) 59/178 mg, Glycyrrhiza glabra (édesgyökér) 59/178 mg, Tinospora cordifolia (Guduchi) 59/178 mg, starcarchpulmmaizeant (8 mg 8 mg) / bio / gluténmentes) *, Adhatoda vasica 42/142 mg, Piper longum (Pippali) 42/142 mg, Piper nigrum (fekete bors) 42/142 mg, Zingiber officinale (Ginger) 42/142 mg, Alpinia galanga 42 / 142 mg, sűrítőanyagok: gumiarábik, Curcurma zedoaria 35/106 mg, bevonat karbaxil-metil-cellulóz, Allium sativum (fokhagyma) 12/36 mg, Amomum suvulatum 11/35 mg, rizskeményítő.
  * tanúsított biotermesztésből származik
 • Súly: 20 gramm, 30 tabletta
 • Származási ország: India

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ayurvédikus étrendkiegészítők
Jótállás: Lejárati dátum
Tartalom: 30 db
Forma: Tabletták
Kategória: Táplálékkiegészítők és vitaminok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

ÁJURVÉDIKUS ÉTREND- ÉS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK, FOGKRÉMEK

A Maharishi Ayurveda egy átfogó indiai ájurvédikus márka, amely táplálékkiegészítőket, élelmiszereket, valamint test- és bőrkozmetikumokat kínál. A Maharishi táplálékkiegészítők célja a doshák holisztikus egyensúlyozása, a Maharishi Ayurveda natúrkozmetikumok hagyományos formulák szerint készülnek, és optimális bőr- és hajápolást biztosítanak.

A Maharishi Ayurveda márka küldetése egy betegségmentes társadalom megteremtése, az egészségesek egészségének megőrzése, a betegek gyógyítása, nem pedig önmagában az Ayurveda népszerűsítése.

 • Egyensúly megteremtése a 3 doshában.
 • Egyensúly a 13 emésztési tűzben.
 • Egyensúly a szövetképzésben.
 • Egyensúly a szennyező anyagok eltávolításának folyamatában.
 • Boldogság minden érzék, az elme és az atma (elme, test és lélek) szintjén.

A Maharishi Ayurveda értékei

A természet ereje – A Maharishi Ayurveda szerint csak a legjobb természeti erőforrásokat és a legmegfelelőbb eljárásokat használják az emberi vitalitás fokozására. Magát az életerőt támogatják és tartják fenn a természet erejével.

A Maharishi Ayurveda-nál progresszívek, és valóban megértik a modern kor és kor egyedi kérdéseit. Empátiájuk abból a veleszületett képességből fakad, hogy megértsék az emberi életet és annak szükségességét.

Maharishi Ayurveda szakértelme az ayurvédikus gyakorlatok legmélyebb ismeretéből és azok professzionális alkalmazásából fakad, hogy holisztikussá és jobbá tegye az életet.

Hasonló termékek