Tachyonizált EMF Home Kit lemezek és kockák készlet

Tachyonizált EMF Home Kit lemez- és kocka készlet pénzmegtakarítás érdekében - tachyonizált szilícium-dioxid-lemezek és tachyonizált kocka készlet otthoni és munkaterületének energiájának javítása érdekében. Négy 4 hüvelykes tachionizált kovasavkorong és három tachionizált kocka.

Elérhetőség Ideiglenesen elfogyott
Kód: EMF-HK_H
Ft113 990 –37 % Ft71 990
Tachyonizált EMF Home Kit lemezek és kockák készlet
EMF Home Kit tachyon purple Big 17495.1446235448
Akció
Ft113 990 –37 %

oficialny-distributor-hu-tchyon

Tachionizált EMF Home Kit lemez- és kockakészlet - tachyonizált szilícium-dioxid-diskek és tachionizált kockák készlete az otthon és a munkahely energiájának növelése érdekében. 10 cm nagyságú tachyonizált szilícium-dioxid-korongot és három tachionizált kockát tartalmaz. Helyezd a lemezeket a megszakítókra az EMF-sugárzás negatív hatásainak semlegesítése érdekében. Rögzítsd a kockákat bármely számítógépes eszközhöz, sztereó készülékek, hajszárító, hűtőszekrényhez, gyümölcsfacsaró vagy turmixgép tápkábelére. Vidd magaddal az útra és alkalmazd bármely elektromos készüléken.

Tartalmaz:

  • 4 tachionizált 10 szilika korong
  • 3 LifeGuard kocka

Használat

1. Nyisd ki a megszakító doboz ajtaját.

2. Ragaszd a tárcsát az ajtó belsejébe, és ragaszd a lemez oldalát a szalaghoz úgy, hogy az „Erről az oldalról áramlik az energia” felfelé nézzen. Amikor az ajtó becsukódik, az energiaoldal a megszakítók felé néz.

3. A maximális védelem érdekében a tárcsának le kell fednie a megszakító legalább 80% -át.

Számítógépes monitorok - A szilícium-dioxid-lemezt rögzítsd a számítógép hátuljához úgy, hogy az "Erről az oldalról áramlik az energia” oldala a monitor hátulja felé nézzen. Most a számítógépéből áramló energia negatívból pozitív energiává alakul.

Hűtőszekrények - Helyezd a lemezt az éles szélű tálca alá úgy, hogy az "Erről az oldalról áramlik az energia” felirat felfelé, a hűtő teteje felé nézzen. A hűtőszekrényben lévő étel javul és pozitívan töltődik fel.

Ivóvíz - Helyezd a lemezt egy liter ivóvíz alá, hogy a vizet maximálisan feltöltse.

Hálószobák - A békés és egészséges alvás érdekében helyezd a lemezt 15 cm-re a fejed fölé vagy alá az ágy támláján, vagy az ágy fölötti falon úgy, hogy az "Erről az oldalról áramlik az energia” felirat oldal a fejed felé nézzen, hogy az energia hamarabb az energiameződön áramoljon, mint a testeden.

Kertek - A kert talajának és növényeinek táplálása érdekében helyezd a szilícium-dioxid-lemezt a talajba a sor elejére úgy, hogy az "Erről az oldalról áramlik az energia" feliratú oldal a sor hossza felé nézzen. Az egyik korong 450 cm-nyi talajon táplálja a növényeket, és nagyobb termést, erősebb és egészségesebb virágokat és növényeket hoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségvédelem az elektroszmog ellen
Garancia: 2 év
Mennyiség, darabszám: 7 db

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés