Tachyon csípőöv Liberty + Silica Disk

A Liberty Tachyon deréköv három Ultra Silica disket tartalmaz, amelyek az egyik leghatékonyabb eszköznek számítanak, amit valaha is kifejlesztettek a személyes jólét érdekében. Enyhülést nyújt derék- és hátfájás esetén. A Silica diskek alkalmasak a test és az organizmus regenerálására a mindennapi életben, valamint az edzés során.

  • elektromágneses tér elleni védelem
  • a szervezet egyensúlyának helyreállítása, regeneráció
  • hát- és derékfájdalmakra
Elérhetőség 7-10 napon belül szállítunk
Várható kézbesítés:
01.08.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: LB-1_H
Ft95 600
Tachyon csípőöv Liberty + Silica Disk
LB 1 Liberty Belt Flexible 73980 ezgif.com webp to jpg converter
Tipp

Tachyon csípőöv Liberty +Silica Disk

tachyon logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget

A Liberty Tachyon deréköv három darab 10 cm-es Silica disket tartalmaz, amelyek az egyik leghatékonyabb eszköznek számítanak, amit valaha is kifejlesztettek a személyes jólét érdekében. Enyhülést nyújt derék - és hátfájás esetén. Használhatja a Liberty övet vezetés közben, hosszú ideig egy széken ülve, tolószékben vagy ágyban fekve. A sportolók használhatják a Liberty övet edzés közben. A Tachyon Liberty Belt egy sokoldalú és hatékony eszköz.

A Tachyon Silica lemez a leghatékonyabb és legáltalánosabb védelem az elektromágneses mezők ellen, valamint az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra. A Silica diskek  a szervezet regenerálására is alkalmasak.

Hogyan működik a Tachyon Silica Disk?

A tachionizált szilícium-dioxid lemezről áramló energia egy lámpából kijövő sugárhoz hasonlítható. 10 cm-es átmérőjének köszönhetően 4,5 m-es energiamezőt hoz létre. A tachionizált szilícium-dioxid korongokat ugyanúgy célozzák meg, mint a tachionizált sejteket. Azt az oldalt, ahonnan az energia áramlik, az „ENERGIA KIÁRAMOL EZEN AZ OLDALON” szavakkal jelöljük (erről az oldalról áramlik ki az energia).

A Tachyon Silica disk speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológiai ipar számára fejlesztették ki).

Tanulmányok kimutatták, hogy az otthonában vagy munkahelyén biztosítékokon elhelyezett Tachyon Silica lemezek semlegesítik a negatív hatásokat, miközben javítják a biológiai funkciókat.

A nagyobb Tachyon Silica lemezek használatának lehetőségei:

A Tachyon Silica lemezeket sokoldalú felhasználásra fejlesztették ki. A Silica lemezek alkalmasak a test és az organizmus regenerálására a mindennapi életben, valamint az edzés során. Csatlakoztassa őket elektromos biztosítékhoz, számítógépekhez, hűtőszekrényekhez, televíziókhoz, laptopokhoz.Tedd gyógynövények, élelmiszerek, gyümölcsök vagy zöldségek mellé. Ez növeli az energiapotenciáljukat. Sokan szilícium-dioxid lemezeket használnak a nyugodtabb alvás érdekében.

tachyon tapasztalat

Ellenjavallatok:

Nincs.

Méretek és csomagolás:

  • Övméret: 112 cm-es öv kerületig használható
  • átmérőjű ULTRA Silica disket tartalmaz 22 x 10 cm

Figyelem:

A Tachyon Silica lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetnek. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a lemezeket és összetartja a töredékeket törés esetén is. Még a töröttek is teljesen működőképesek maradnak.

Gondoskodás:

Kézi mosás mosószappannal vagy enyhe ökológiai mosószerrel javasolt. Mosás előtt mindig vegye ki a lemezeket. Ne mossa mosógépben, ne tegye szárítógépbe.

tachyon blog

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált silica lemezek
Jótállás: 2 év
Átmérő: 10 cm
Típus: Kétoldalas
Darabszám: 3 db
Kategória: Tachyon

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek

Tachyon Silica disk 10 cm jednostranný 1 ks (1)
Tipp
Tachyon Silica lemez 10 cm egyoldalas 1 db
7-10 napon belül szállítunk
Ft26 500
SD-1_H
Tachyonized ULTRA Silica Disk 10cm 3 Pack
Tipp
Ft92 525
SD-3U_H
T15 MD3 56301
Tipp
Ft24 535
T15-MD3_H
Tachyon Silica disk 10 cm jednostranný 1 ks (1)
Tipp
Tachyon Silica korong 15 cm egyoldalas 1 db
7-10 napon belül szállítunk
Ft37 905
SD-6_H
Tachyon Silica disky david wagner
Tipp
Tachyon Silica lemez 10 cm egyoldalas 3 db
7-10 napon belül szállítunk
Ft63 800
SD-3_H
ultra mikro disk 35mm 1 ks
Tipp
Ft22 940
T35-MDU_H
Tachyon disk 15 cm
Tipp
Tachyon Silica lemezek 15 cm egyoldalas 3 db
7-10 napon belül szállítunk
Ft95 955
SD-63_H