Tachyon csípőöv Liberty + 3 db kétoldalas Silica Disk 10 cm

A Liberty Tachyon deréköv három darab 10 cm-es Ultra Silica disket tartalmaz, amelyek az egyik leghatékonyabb eszköznek számítanak, amit valaha is kifejlesztettek a személyes jólét érdekében. Enyhülést nyújt derék- és hátfájás esetén. A Silica diskek alkalmasak a test és az organizmus regenerálására a mindennapi életben, valamint az edzés során.

  • elektromágneses tér elleni védelem
  • a szervezet egyensúlyának helyreállítása, regeneráció
  • hát- és derékfájdalmakra
Elérhetőség 7-10 napon belül szállítunk
Szállítási lehetőségek
Kód: LB-1_H
Ft94 390
Tachyon csípőöv Liberty + 3 db kétoldalas Silica Disk 10 cm
tachyonovy bedrovy pas
Tipp

Tachyon csípőöv Liberty + 3 db kétoldalas Silica Disk 10 cm

tachyon logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget

A Liberty Tachyon deréköv három darab 10 cm-es Silica disket tartalmaz, amelyek az egyik leghatékonyabb eszköznek számítanak, amit valaha is kifejlesztettek a személyes jólét érdekében. Enyhülést nyújt derék - és hátfájás esetén. Használhatja a Liberty övet vezetés közben, hosszú ideig egy széken ülve, tolószékben vagy ágyban fekve. A sportolók használhatják a Liberty övet edzés közben. A Tachyon Liberty Belt egy sokoldalú és hatékony eszköz.

A Tachyon Silica lemez a leghatékonyabb és legáltalánosabb védelem az elektromágneses mezők ellen, valamint az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra. A Silica diskek  a szervezet regenerálására is alkalmasak.

Hogyan működik a Tachyon Silica Disk?

A tachionizált szilícium-dioxid lemezről áramló energia egy lámpából kijövő sugárhoz hasonlítható. 10 cm-es átmérőjének köszönhetően 4,5 m-es energiamezőt hoz létre. A tachionizált szilícium-dioxid korongokat ugyanúgy célozzák meg, mint a tachionizált sejteket. Azt az oldalt, ahonnan az energia áramlik, az „ENERGIA KIÁRAMOL EZEN AZ OLDALON” szavakkal jelöljük (erről az oldalról áramlik ki az energia).

A Tachyon Silica disk speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológiai ipar számára fejlesztették ki).

Tanulmányok kimutatták, hogy az otthonában vagy munkahelyén biztosítékokon elhelyezett Tachyon Silica lemezek semlegesítik a negatív hatásokat, miközben javítják a biológiai funkciókat.

A nagyobb Tachyon Silica lemezek használatának lehetőségei:

A Tachyon Silica lemezeket sokoldalú felhasználásra fejlesztették ki. A Silica lemezek alkalmasak a test és az organizmus regenerálására a mindennapi életben, valamint az edzés során. Csatlakoztassa őket elektromos biztosítékhoz, számítógépekhez, hűtőszekrényekhez, televíziókhoz, laptopokhoz.Tedd gyógynövények, élelmiszerek, gyümölcsök vagy zöldségek mellé. Ez növeli az energiapotenciáljukat. Sokan szilícium-dioxid lemezeket használnak a nyugodtabb alvás érdekében.

tachyon tapasztalat

Ellenjavallatok:

Nincs.

Méretek és csomagolás:

  • Övméret: 112 cm-es öv kerületig használható
  • Az öv 3 db 10 cm átmérőjű ULTRA Silica disket tartalmaz.

Figyelem:

A Tachyon Silica lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetnek. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a lemezeket és összetartja a töredékeket törés esetén is. Még a töröttek is teljesen működőképesek maradnak.

Gondoskodás:

Kézi mosás mosószappannal vagy enyhe ökológiai mosószerrel javasolt. Mosás előtt mindig vegye ki a lemezeket. Ne mossa mosógépben, ne tegye szárítógépbe.

tachyon blog

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált silica lemezek
Jótállás: 2 év
Átmérő: 10 cm
Típus: Egyoldalú
Darabszám: 3 db
Kategória: Tachyon

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek

Tachyon Mikro Silica disk 35 mm jednostranný 3 ks
Tipp
Ft38 990
T35-MD3_H
Tachyon Silica disky david wagner
Tipp
Tachyon Silica lemez 10 cm egyoldalas 3 db
7-10 napon belül szállítunk
Ft62 390
SD-3_H
advanced tachyon ultra silica disk 10 cm
Tipp
Ft31 590
SD-1U_H
tachyonovy disk 1593070027 85.237.234.2
Tipp
Tachyon Silica lemez 7,5 cm egyoldalas 1 db
7-10 napon belül szállítunk
Ft16 390
SD-S_H
T15 MD3 56301
Tipp
Ft24 190
T15-MD3_H
Tachyon disk 15 cm
Tipp
Tachyon Silica lemezek 15 cm egyoldalas 3 db
7-10 napon belül szállítunk
Ft93 990
SD-63_H
ultra mikro disk 35mm 1 ks
Tipp
Ft22 590
T35-MDU_H
Tachyonized ULTRA Silica Disk 10cm 3 Pack
Tipp
Ft90 490
SD-3U_H