Tachyonizált Ultra Silica Disk 15cm - kétoldalas

Kód: SD-6U_H
Ft48 590 Ft38 260 ÁFA nélkül
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
2.6.2022

A Tachionizált Micro Silica Lemez többféle módon használható. A leggyakoribb az elektromágneses mezők (EMP) elleni védelem, az ételek, italok energiaértékének növelése és a jobb alvás támogtśában. Rendkívül hatékony közvetlen tachyonenergia antennák, amelyek lehetővé teszik az energia vonzását meghatározott területekre. Ha az egyensúlyhiányban lévő biológiai rendszert tachyonnal kezeljük, az fokozatosan visszatér eredeti egyensúlyához. A test regenerálására is alkalmas.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficialny-distributor-hu-tchyon

A tachionizált Micro Silica lemezből áramló energiát össze lehet hasonlítani egy lámpa sugarával. Ezeknek a lemezeknek sokféle felhasználási lehetőségük van. A tachionizált Mikro Silica lemezek egy speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológia számára fejlesztették ki őket).

Tanulmányok azt mutatják, hogy a biztosítékokon, a munkahelyen, vagy otthon elhelyezett tachionizált szilícium-dioxid-lemezek semlegesítik a rendkívül alacsony frekvenciák negatív hatásait, miközben javítják a biológiai funkciókat. Ezek az úttörő tanulmányok egyértelműen azt mutatják, hogy amikor otthonának elektromos áramköreit tachionizált szilícium-dioxid-lemezek védik, ezeken az elektromos készülékeken készített ételek táplálóbbak és jobban támogatják vitalitásunkat.

A felhasználói értékelések 3:58 percnél kezdődnek

Az Ultra-lemezek használatának lehetőségei:

1. Sérülések

  • ne feledd, hogy minél előbb helyezed a tachionizált sejteket (vagy lemezeket) az érintett területre, annál hamarabb javulhat és visszatérhet az egyensúly,
  • javasoljuk, hogy a lemezeket 24 órán keresztül használd, és csak fürdés vagy zuhanyozás közben vedd le


2. Immunrendszer támogatása

  • az immunrendszer problémái manapság egyre gyakoribbak (ez egyszerűen tény),
  • néha a tünetek csak egyszerű fáradtság, de komolyabb nehézségekhez is vezethet,
  • javasoljuk, hogy tachyonizált energiasejteket vagy mikrolemezeket viselj a csecsemőmirigyre, és tachionizált vizet használj, amely fiatalíthatja az immunrendszert és megkönnyítheti az egyensúly helyreállítását.
  • felnőtt számára 15 vagy 24 mm méretű tachionizált sejtek használatát javasoljuk, gyermek számára 8 vagy 15 mm tachionizált sejtek használatát

3. Meditáció

  • Sokan használnak tachyonizált energiacellákat vagy mikrolemezeket meditációban

4. Sportteljesítmény

  • Az energiacellák vagy a mikrolemezek jelentősen növelhetik a sportteljesítményt
  • A tapasztalatok azt mutatják, hogy használatuk csökkentette a fáradtságot és növelte az általános teljesítményt

Krónikus állapotok:
Ha krónikus vagy hosszú távú problémád van, a test szövetének több időre van szüksége az egyensúly helyreállításához. Ne feledd, hogy át kell fednie az egész problématerületet. Ellenkező esetben a gyógyulási idő meghosszabbodhat. Az egyensúly eléréséhez szükséges idő nem becsülhető előre. Minden ember egyedi, ahogyan a helyzete is egyedi. A legfontosabb az, hogy légy kedves magaddal, és adj a testednek az egyensúly helyreállításához szükséges időt.

Ellenjavallatok:
Egyik sem

Méretek:
A tachionizált Micro Silica korongok 25 mm átmérőjű méretekben kaphatók, külön-külön vagy 3 darabban csomagolva.

* Figyelem:
A tachionizált szilícium-dioxid-lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetők. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a korongokat és törés esetén együtt tartja a töredékeket. Még akkor is, ha a tachionizált szilícium-dioxid-lemez megszakad, teljesen működőképes marad. Ezért nagyon fontos, hogy a tachionizált szilícium-dioxid-lemezt lamináltan tartsd.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált silica lemezek
Garancia: 2 év
Átmérő: 15 cm
Mennyiség, darabszám: 1 db

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon certifikat

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés