Telefonos ügyfélszolgálatunk ideiglenesen nem elérhető. Kérjük, hogy az info@flexity.hu e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük a megértését

Tachyon Ultra Silica Disk 15 cm kétoldalas 1 db

A nagyobb átmérőjű Tachyon Ultra Silica lemez a leghatékonyabb és legelterjedtebb védelem az elektromágneses terek ellen, a szervezet regenerálására baleseteknél és a mindennapi életben. A szilika korongokat az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra is használják. Az Ultra Silica lemezek kétoldalas felhasználásúak, ami azt jelenti, hogy az energia mindkét oldalon áramlik.

 • elektromágneses tér elleni védelem
 • egyensúly helyreállítása a szervezetben
 • jobb alvás
Elérhetőség 7-10 napon belül szállítunk
Várható kézbesítés:
31.05.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: SD-6U_H
Ft51 570
Tachyon Ultra Silica Disk 15 cm kétoldalas 1 db
ultra silica disk 15cm (2)
Tipp Bestseller

Tachyon Ultra Silica Disk 15 cm kétoldalas 1 db

tachyon logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget

A nagyobb átmérőjű Tachyon Silica lemez a leghatékonyabb és legáltalánosabb védelem az elektromágneses mezők ellen, valamint az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra. A szilika korongok a szervezet regenerálására is alkalmasak.

Hogyan működik a Tachyon Ultra Silica Disk?

A tachionizált szilícium-dioxid lemezről áramló energia egy lámpából kiáramló sugárhoz hasonlítható. A 15 cm-es átmérőnek köszönhetően az energiamező kb. 4,5 m. A tachionizált szilícium-dioxid korongokat ugyanúgy célozzák meg, mint a tachionizált sejteket. Az Ultra Silica lemezek kétoldalas felhasználásúak, ami azt jelenti, hogy az energia mindkét oldalon áramlik.

A Tachyon Silica lemezek speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológiai ipar számára fejlesztették ki).

Tanulmányok kimutatták, hogy az otthoni vagy munkahelyi biztosítékokon elhelyezett Tachyon Silica lemezek semlegesítik a negatív hatásokat, miközben javítják a biológiai funkciókat.

A nagyobb Tachyon Silica lemezek használatának lehetőségei:

A Tachyon Silica lemezeket sokoldalú felhasználásra fejlesztették ki. Rögzítse őket biztosítékokra, számítógépekre, hűtőszekrényekre, TV-re, laptopokra. 

 • Nyissa ki az elektromos kapcsolótáblát.
 • Ragassza fel a lemezt az elosztódoboz ajtajának belső oldalára Tachyon Silica ragasztószalaggal.
 • A megfelelő védelem érdekében a Tachyon Silica lemeznek le kell fednie a megszakító területének legalább 80%-át.
 • Rögzítse a Tachyon Silica lemezt a számítógép-monitorhoz a notebook hátuljáról, oldaláról vagy aljáról.
 • Ragasszuk a Tachyon Silica lemezt a hűtőszekrény aljára. Ez biztosítja, hogy a hűtőszekrényben lévő összes élelmiszer, amely a lemez felett van, energikusan feltöltődik.
 • Helyezzen egy ivóvizet tartalmazó edényt a Tachyon Silica lemezre, és körülbelül 5 óra múlva az energiapotenciálja teljesen feltöltődik. Az így kezelt víz virágok itatására vagy öntözésére alkalmas.
 • Ragasszuk a Tachyon Silica lemezt a falra vagy a fejtámlára. A legjobb hely a fej szintje felett vagy alatt 15 cm-rel, hogy az energia az energiamezőn keresztül áramoljon, ne a testen keresztül.
 • Próbálja ki a Tachyon Silica lemezeket a kertjében. Helyezze a lemezeket a talajba a virágágyás elején. A talaj energetizálódik, erősebb és egészségesebb növényeket hoz, növeli a zöldségek és virágok termését.

tachyon tapasztalat

Ellenjavallatok:

Nincs

Méretek és csomagolás:

A csomag 1 db 15 cm átmérőjű kétoldalas Silica lemezt tartalmaz.

Figyelem:

A Tachyon Silica lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetnek. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a lemezeket és összetartja a töredékeket, ha eltörik. Még a töröttek is teljesen működőképesek maradnak.

tachyon blog

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált silica lemezek
Jótállás: 2 év
Átmérő: 15 cm
Típus: Kétoldalas
Mennyiség, darabszám: 1 db
Darabszám: 1 db
Kategória: Tachyon

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek