Telefonos ügyfélszolgálatunk ideiglenesen nem elérhető. Kérjük, hogy az info@flexity.hu e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük a megértését

Tachyon Mikro Silica lemezek 35 mm egyoldalas 3 db

A Tachyon Micro lemezek segítik a test regenerációját sérülések során. A Micro Silica lemezeket az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra is használják.

 • az immunrendszer fiatalítása
 • egyensúly helyreállítása a szervezetben
 • jobb alvás
Elérhetőség 7-10 napon belül szállítunk
Várható kézbesítés:
31.05.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: T35-MD3_H
Ft39 900
Tachyon Mikro Silica lemezek 35 mm egyoldalas 3 db
Tachyon Mikro Silica disk 35 mm jednostranný 3 ks
Tipp Bestseller

Tachyon Mikro Silica lemez 35 mm egyoldalas 3 db

tachyon logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget

A Tachyon Micro lemez a leghatékonyabb módja a szervezet regenerációjának sérülések esetén és a mindennapi életben. A Micro Silica lemezeket az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra is használják.

A tachyon mikrolemezek rendkívül hatékonyan vonzzák az energiát egy bizonyos területre. Ezért a mikrolemezeket arra szánják, hogy a testen viseljék bármilyen sérülés esetén, segítsenek helyreállítani a szervek egyensúlyát, megfiatalítsák az immunrendszert vagy növeljék a sportteljesítményt.

Hogyan működik a Tachyon Silica Disk?

A Tachyon Silica lemezről áramló energia egy lámpából kilépő sugárhoz hasonlítható. A tachyon szilícium-dioxid korongokat ugyanúgy célozzák meg, mint a tachyonsejteket. Azt az oldalt, ahonnan az energia áramlik, az "ENERGIA KIÁRAMLIK EZEN AZ OLDALON" szavakkal jelölik (erről az oldalról folyik az energia).

A Tachyon Silica korongok speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológiai ipar számára fejlesztették ki).

Mikrolemezek használatának lehetőségei:

1. Sérülések

 • Ne feledje, hogy minél hamarabb helyezi el a tachionizált sejteket vagy lemezeket az érintett területre, annál hamarabb javulhat az egyensúly, és annál hamarabb visszatérhet a fájdalommemntes életbe.
 • Javasoljuk, hogy a lemezeket 24 órán keresztül használja. 
 • Használata nem ajánlott zuhanyzás és fürdés közben.

2. Immunrendszer

 • Javasoljuk, hogy a pajzsmirigyén Tachyon Energy Cells vagy Micro Disks viseljen.
 • Felnőtteknek 15 vagy 24 mm-es tachyon cellák (lemezek), gyerekeknek 8 vagy 15 mm-es méretű tachyon cellák (lemezek) használatát javasoljuk.

3. Sportteljesítmény

 • Az energiacellák vagy a mikrolemezek jelentősen növelhetik a sportteljesítményt.
 • A tapasztalatok azt mutatják, hogy használatuk csökkentette a fáradtságot és javította az általános teljesítményt és a sérülések utáni felépülést.

4. Krónikus állapotok

 • Ha krónikus vagy hosszú távú problémája van, a testszövetének több időre van szüksége, hogy visszanyerje egyensúlyát. Az egyensúly eléréséhez szükséges időt nem lehet előre megbecsülni. Mindenkinél eltérő. A legfontosabb, hogy légy kedves magadhoz, és adj időt a testednek, hogy visszatérjen az egyensúlyba.

tachyon tapasztalat

Ellenjavallatok:

Nincs.

Méretek és csomagolás:

A csomag 3 db 3,5 cm átmérőjű egyoldalas Silica lemezt tartalmaz.

Figyelem:

A Tachyon Silica lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetnek. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a lemezeket és összetartja a töredékeket törés esetén. Még a töröttek is teljesen működőképesek maradnak.

tachyon blog

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált silica lemezek
Jótállás: 2 év
Átmérő: 35 mm
Típus: Egyoldalas
Mennyiség, darabszám: 3 db
Darabszám: 3 db
Kategória: Tachyon
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
PS Szerző | 18.04.2023
Már több terméket is rendelte, és mindig maximálisan pontos, gyors szállítással érkezett meg, biztonságos a csomagolás, amiben érkezik, a kapcsolattartás is folyamatosan működik, csak dicsérni tudom a működésüket. Biztos, hogy fogok még vásárolni náluk. A termék pedig magáért beszél.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek