Tachyonizált egyoldalas szilíciumtárcsa 7,5 cm

Kód: SD-S_H
Ft15 190 Ft11 961 ÁFA nélkül
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
2.6.2022

A tachionizált szilícium-dioxid-lemezt sokféleképpen használhatod. A leggyakoribb az elektromágneses mezők (EMP) elleni védelem, az ételek, italok energiaértékének növelése és a jobb alvás támogatása. A test regenerálására is alkalmas.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tachionizált szilícium-dioxid-lemezről áramló energiát össze lehet hasonlítani a lámpából kilépő sugárral. A hatalmas 4,5 m hosszú, 7,5 cm átmérőjű energiamezőnek köszönhetően ezek a lemezek egy erős tachion antennaként működni. Ezeknek a lemezeknek sokféle felhasználási lehetőségük van.

Az az oldal, amelyről az energia áramlik, a következő szavakkal van jelölve: „ENERGY FLOWS OUT THIS SIDE“ (az energia erről az oldalról áramlik). A tachionizált Silica lemezek egy speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológia számára fejlesztették ki őket). Ezek a 7,5 cm átmérőjű tárcsák 4,5 m távolságban energiamezőt hoznak létre.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a biztosítékokon, a munkahelyen, vagy otthon elhelyezett tachionizált szilícium-dioxid-lemezek semlegesítik a rendkívül alacsony frekvenciák negatív hatásait, miközben javítják a biológiai funkciókat. Ezek az úttörő tanulmányok egyértelműen azt mutatják, hogy amikor otthonának elektromos áramköreit tachionizált szilícium-dioxid-lemezek védik, ezeken az elektromos készülékeken készített ételek táplálóbbak és jobban támogatják vitalitásunkat.

A tachionizált szilícium-dioxid lemez használatának lehetőségei:
A tachionizált szilícium-dioxid lemezeket sokoldalú felhasználásra fejlesztették ki. Csatlakoztasd őket elektromos megszakítókhoz, számítógépekhez, hűtőszekrényekhez, televíziókhoz, laptopokhoz. A szilika korongokkal vizet, gyógynövényeket, étrend-kiegészítőket, gyümölcsöket, zöldségeket és gabonaféléket tölthetsz fel. Ez növeli az élelmiszerek energiapotenciálját. Akár a kertben is felhasználhatja őket egészségesebb növények és nagyobb termékenység érdekében. Sokan a szilícium-dioxid-lemezeket használják a békésebb alváshoz és az álmok intenzívebbé tételéhez.

Használata biztosítékokon:
1. Nyisd ki a kapcsolótáblát.

2. Ragaszd ragasztószalaggal a tachionizált szilícium-dioxid-lemezt az elosztódoboz ajtajának belső oldalára.
3. A kellő védelem biztosítása érdekében a tachionizált szilíciumtárcsának a megszakítók területének legalább 80% -át el kell fednie.

Használat számítógépeken:
Javasoljuk, hogy csatold a tachionizált szilícium-dioxid-lemezt a számítógép monitorához, még akkor is, ha ezek a lemezek megszakító tokban vannak. Ragaszd egyszerűen a Silica lemezt a monitor hátuljához.

Hogyan kell használni a hűtőszekrényben:
Ragasszon egy tachionizált szilícium-dioxid-lemezt (vagy -korongokat) a hűtőszekrény aljára. Ez biztosítja, hogy a hűtőszekrényben lévő, a korong fölött lévő összes élelmiszer energikusan feltöltődjön.

Hogyan kell használni vízhez:
Helyezz egy edényt 4 l ivóvízzel (lehet több vagy kevesebb víz :)) egy tachionizált szilícium-dioxid-korongra, és körülbelül 5 óra múlva az energiapotenciálja maximálisan feltöltődik. Az így kezelt víz alkalmas öntözésére.

Hogyan kell használni a jobb alvás támogatásához:
Tégy egy tachionizált szilícium-dioxid-lemezt az ágy falára vagy támlájára. A legjobb hely 15 cm-rel a fej szintje felett vagy alatt van, így az energia az energiamezőn keresztül áramlik, és nem a fizikai testen keresztül. Vannak jelentések, amelyek szerint ezek a lemezek lehetővé teszik, hogy jobban emlékezzünk  az álmokra ébredés után.

Hogyan kell használni a kertben:
Próbáld ki a tachionizált szilícium-dioxid-meghajtót a kertedben. Helyezd a lemezt az ágyás/sor elején lévő talajba. A talaj energiával rendelkezik, erősebb és egészségesebb növényeket hoz létre, növeli a zöldségek és virágok hozamát.

Hogyan kell használni a test regenerálására:
A testen való viseléshez célszerű papírlemezzel ragasztani a lemezt a ruhákhoz.

Ellenjavallatok:
Nincs

Méretek:
A tachionizált szilícium-dioxid-korongok 7,5 és 10 cm vagy 15 cm átmérőjű méretekben kaphatók, külön-külön vagy 3 darabba csomagolva.

* Figyelem:
A tachionizált szilícium-dioxid-lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetők. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a korongokat és törés esetén együtt tartja a töredékeket. Még akkor is, ha a tachionizált szilícium-dioxid-lemez megszakad, teljesen működőképes marad. Ezért nagyon fontos, hogy a tachionizált szilícium-dioxid-lemezt lamináltan tartsd.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált silica lemezek
Garancia: 2 év
Átmérő: 7,5 cm
Mennyiség, darabszám: 1 db

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon certifikat

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés