Tachyon Silica lemez 7,5 cm egyoldalas 1 db

A Tachyon Silica lemez a leghatékonyabb és legelterjedtebb védelem az elektromágneses terek ellen. Javasolt használata baleseteknél a szervezet regenerálására és a mindennapi életben is. A szilícium-dioxid lemezeket az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra is használják.elektromágneses tér elleni védelem.

  • egyensúly helyreállítása a szervezetben
  • jobb alvás
Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
3.10.2022
Kód: SD-S_H
Ft15 990
Tachyon Silica lemez 7,5 cm egyoldalas 1 db
tachyonovy disk 1593070027 85.237.234.2
Tipp

Tachyon Silica lemez 7,5 cm egyoldalas 1 db

tachyon logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget

A nagyobb átmérőjű Tachyon Silica lemez a leghatékonyabb és legáltalánosabb védelem az elektromágneses mezők ellen, valamint az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra. A szilika lemezek a szervezet regenerálására is alkalmasak.

Hogyan működik a Tachyon Silica Disk?

A tachionizált szilícium-dioxid lemezről áramló energia egy lámpából kiáramló sugárhoz hasonlítható. 7,5 cm-es átmérőjének köszönhetően 4,5 m-es energiamezőt hoz létre. A tachionizált szilícium-dioxid korongokat ugyanúgy célozzák meg, mint a tachionizált sejteket. Azt az oldalt, ahonnan az energia áramlik, az „ENERGIA KIÁRAMOL EZEN AZ OLDALON” szavakkal jelöljük (erről az oldalról áramlik ki az energia).

A Tachyon Silica korongok speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológiai ipar számára fejlesztették ki).

A nagyobb Tachyon Silica lemezek használatának lehetőségei:

A Tachyon Silica lemezeket sokoldalú felhasználásra fejlesztették ki. Csatlakoztassa őket elektromos biztosítékokhoz, számítógépekhez, hűtőszekrényekhez, televíziókhoz, laptopokhoz.

  • Nyissa ki az elektromos kapcsolótáblát.
  • Ragassza fel a lemezt az elosztódoboz ajtajának belsejére Tachyon Silica ragasztószalaggal .
  • A megfelelő védelem érdekében a Tachyon Silica lemezeknek le kell fednie a biztosíték területének legalább 80%-át .
  • Rögzítse a Tachyon Silica lemezt a számítógép monitorjához a notebook hátuljáról, oldaláról vagy aljáról.
  • Ragasszuk a Tachyon Silica lemezt a hűtőszekrény aljára. Ez biztosítja, hogy a hűtőszekrényben lévő összes élelmiszer, amely a lemez felett van, energikusan feltöltődik.
  • Helyezzen egy ivóvizet tartalmazó edényt a Tachyon Silica lemezre, és körülbelül 5 óra múlva az energiapotenciálja teljesen feltöltődik. Az így kezelt víz virágok itatására vagy öntözésére alkalmas.
  • Ragasszuk a Tachyon Silica lemezt a falra vagy a fejtámlára. A legjobb hely a fej szintje felett vagy alatt 15 cm-rel, hogy az energia az energiamezőn keresztül áramoljon, és ne a testen keresztül.
  • Próbálja ki a Tachyon Silica Drive-ot a kertjében. Helyezze a lemezeket a talajba a virágágyás elején. A talaj energetizálódik, erősebb és egészségesebb növényeket hoz, növeli a zöldségek és virágok termését.

tachyon tapasztalat

Ellenjavallatok:

Nincs.

Méretek és csomagolás:

A csomag 1 db 7,5 cm átmérőjű egyoldalas Silica lemezt tartalmaz.

Figyelem:

A Tachyon Silica lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetnek. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a lemezeket és összetartja a töredékeket törés esetén. Még a töröttek is teljesen működőképesek maradnak.

tachyon blog

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tachyonizált silica lemezek
Garancia: 2 év
Átmérő: 7,5 cm
Típus: Egyoldalú
Mennyiség, darabszám: 1 db
Darabszám: 1 db

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek