Tachyon Ultra Micro Silica lemezek 35 mm-es kétoldalas 3 db

A Tachyon Micro lemez a leghatékonyabb módja a test regenerációjának sérülések és a mindennapi élet során. A Micro Silica lemezeket az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra is használják. Az ultra mikrolemezek kétoldalas felhasználásúak, ami azt jelenti, hogy az energia mindkét oldalon áramlik.

  • az immunrendszer fiatalítása
  • egyensúly helyreállítása a szervezetben
  • jobb alvás
Elérhetőség 1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
12.10.2022
Kód: T35-MD3U_H
Ft62 790
Tachyon Ultra Micro Silica lemezek 35 mm-es kétoldalas 3 db
ultra disky 3
Tipp Bestseller

Tachyon Ultra Micro Silica lemezek 35 mm-es kétoldalas 3 db

tachyon logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget

A Tachyon Ultra Micro lemez a leghatékonyabb módja a szervezet regenerációjának sérülések és a mindennapi élet során. A Micro Silica lemezeket az ételek, italok energiaértékének növelésére vagy a jobb alvásra is használják.

A tachyon mikrolemezek rendkívül hatékonyan vonzzák az energiát egy bizonyos területre. Ezért a mikrolemezeket arra szánják, hogy a testen viseljék bármilyen sérülés esetén, segítsenek helyreállítani a szervek egyensúlyát, megfiatalítsák az immunrendszert vagy növeljék a sportteljesítményt. Az ultra mikrolemezek kétoldalas felhasználásúak, ami azt jelenti, hogy az energia mindkét oldalon áramlik.

Hogyan működik a Tachyon Ultra Silica Disk?

A Tachyon Silica lemezről áramló energia egy lámpából kiáramló sugárhoz hasonlítható. A tachyon szilícium-dioxid korongokat ugyanúgy célozzák meg, mint a tachyonsejteket. Az energia mindkét oldalról áramlik.

A Tachyon Silica lemezek speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológiai ipar számára fejlesztették ki).

Mikrolemezek használatának lehetőségei:

1. Sérülések

  • Ne feledje, hogy minél hamarabb helyezi el a tachionizált sejteket vagy lemezeket az érintett területen, annál hamarabb javulhat az egyensúly, és annál hamarabb visszatérhet a fájdalommentes életbe.
  • Javasoljuk , hogy a lemezeket 24 órán keresztül használja, és csak fürdés vagy zuhanyozás közben vegye le az érintett területről.

2. Immunrendszer

  • Javasoljuk, hogy a pajzsmirigyén Tachyon Energy Cells vagy Micro Disks viseljen.
  • Felnőtteknek 15 vagy 24 mm-es tachyon cellák (lemezek), gyerekeknek 8 vagy 15 mm-es méretű tachyon cellák (lemezek) használatát javasoljuk.

3. Sportteljesítmény

  • Az energiacellák vagy a mikrolemezek jelentősen növelhetik a sportteljesítményt.
  • A tapasztalatok azt mutatják, hogy használatuk csökkentette a fáradtságot és javította az általános teljesítményt és a sérülések utáni felépülést.

4. Krónikus állapotok

  • Ha krónikus vagy hosszú távú problémája van, a testszövetének több időre van szüksége, hogy visszanyerje egyensúlyát. Az egyensúly eléréséhez szükséges időt nem lehet előre megbecsülni. Mindenkinél eltérő. A legfontosabb, hogy légy türelmes magadhoz, és adj időt a testednek, hogy visszatérjen az egyensúlyba.

tachyon tapasztalat

Ellenjavallatok:

Nincs

Méretek és csomagolás:

A csomag 3 db 3,5 cm átmérőjű kétoldalas Silica korongot tartalmaz.

Figyelem:

A Tachyon Silica lemezek maguk nagyon vékonyak és könnyen eltörhetnek. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a lemezeket és összetartja a töredékeket, ha eltörik. Még a töröttek is teljesen működőképesek maradnak.

tachyon blog

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségvédelem az elektroszmog ellen
Garancia: 2 év
Átmérő: 35 mm
Típus: Kétoldalú
Mennyiség, darabszám: 3 db
Darabszám: 3 db

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt a világon. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek