Tachyonizált kék-zöld alga ALGAE A Super Energy Food kapszula 75/200 db

Kód: BG75H
Ft26 290-tól Ft20 701-tól ÁFA nélkül

Válasszon variánst

A tachionizált kék-zöld alga kapszula 75/200 db tanúsított biotermék, GMO-mentes, besugárzott, peszticid-mentes és tanúsított Kóser!

Részletes információ

Térfogat, nagyság: 200 db
Raktáron (1 db) | BG200H
Várható kézbesítés: 8.12.2021
Ft51 790
Ft40 780 ÁFA nélkül
Térfogat, nagyság: 75 db
Raktáron (1 db) | BG75H
Várható kézbesítés: 8.12.2021
Ft26 290
Ft20 701 ÁFA nélkül

Termék részletes leírása

A tachionizált kék-zöld alga kapszula 75/200 db tanúsított biotermék, GMO-mentes, besugárzott, peszticid-mentes és tanúsított Kóser!

A tachionizált kék-zöld alga a bolygó egyik legtáplálóbb tápláléka, amely 92 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Magas az aktív B12 tartalma, ezért a vegetáriánusoknak nem kell aggódniuk étrendjükben a kellő mennyiségű B12 miatt, ha tachionizált kék-zöld algákat használnak. Számos általános egészséget elősegítő tulajdonság létezik, beleértve a mentális és fizikai energia növelésének képességét is. Sokan úgy érzik, hogy a tachionizált kék-zöld algák valódi értéke általában az idegrendszerre (az elme és az agy), valamint a hipotalamusz (a középagy alsó része), az agyalapi mirigy és a tobozmirigy működésének fokozására gyakorolt hatása. Optimális működése az egész test egyensúlyának kulcsa.

Számos endokrin egyensúlyhiány kapcsolódik a diszfunkcionális hipotalamuszhoz. A mellékvesék, a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy és más endokrin mirigyek egyensúlyhiányát nehéz korrigálni a hipotalamusz előzetes korrekciója nélkül. A hipotalamusz, az agyalapi mirigy és a tobozmirigy magasabb spirituális központokkal is társul.  Dr. A Cousensa szerinttachionizált kék-zöld alga az egyetlen vegetáriánus táplálékforrás vagy -koncentrátum, amelyről kiderült, hogy növeli és modulálja a hipotalamusz működését. A tachionizálási folyamat az összes összetevőt tachyon antennákká alakítja át, amelyek beépülnek a sejtstruktúrájába, energizálva a finom szerveződő energiamezőket (SOEF), és egész lényét belülről kifelé tachion szupravezetővé alakítja.

Tachionizált:

Aphanizomenon Flos-Aquae

HATÁSOK:

A tachionizált kék-zöld algák pozitív hatással vannak az elme, az agy teljes idegrendszerére, és kifejezetten növelik a hipotalamusz, az agyalapi mirigy és a tobozmirigy működését. Átfogó egészséget elősegítő tulajdonságaik miatt a tachionizált kék-zöld algák az összes többi belső tachyonizált anyaggal kombinálva ajánlottak. A tachionizált kék-zöld algák növelik a hosszú és rövid távú memóriát, és antidepresszánsként hasznosak. További javasolt felhasználási területek az Alzheimer-kór, a demenciával összefüggő betegségek, a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenesség (ADHD) és az endokrin egyensúlyhiány.

CSOMAG TARTALMA:

A tachionizált kék zöldalga kapszulák 2 méretben kaphatók:

75 és 200 kapszula (1 kapszula 250 mg-ot tartalmaz. (0,25 g)

ADAGOLÁS:

Kezdje napi 3 kapszulával, és növelje napi 4 kapszulára a fenntartó adagot.

A tachionizált kék-zöld algákhoz használt kapszulák a Vegi Caps (ártalmatlanok, vegánoknak megfelelőek)!

ELLENJAVALLATOK ÉS FIGYELMEZTETÉSEK:

A kék-zöld algáknak vérhígító hatása lehet, és vérhígítóval kombinálva növelheti a véraláfutások és a vérzések kockázatát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szuperélelmiszerek
Garancia: 1 év
Forma: Kapszulák

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies Internationaltachyon WAGNER PRODUKTY

480 Tesconi Circle, Santa Rosa, USA

Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.

tachyon certifikat