Maharishi Ayurdent® szájápoló olaj 50 ml

A Maharishi Ayurdent® egy ájurvédikus olaj a száj egészségének ápolására és megőrzésére. A fogínyápoló olaj hagyományos módon készül és tudományosan tesztelt. Fogínygyulladás és rossz lehelet ellen hat.

 • szájhigiénia
 • hagyományos módon készült
 • 21 értékes természetes gyógynövény
Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
23.07.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 10424
Ft4 890
Maharishi Ayurdent® szájápoló olaj 50 ml
maharishi ayurdent olej na udrziavania zdravia ustnej dutiny 50 ml
Tipp Bestseller
ájurvéda "Az áru eredetiségét és minőségét közvetlenül a beszállítótól garantáljuk"

Maharishi Ayurdent olaj a száj egészségének megőrzésére 50 ml

A Maharishi Ayurdent® egy ájurvédikus olaj a száj egészségének ápolására és megőrzésére. A fogínyápoló olaj hagyományos módon készül és tudományosan tesztelt. Fogínygyulladás és rossz lehelet ellen hat.

Az Ayurdent® Gum Care olajat neves Maharishi ájurvédikus szakértők fejlesztették ki autentikus ájurvédikus receptek alapján – és mint minden Maharishi terméket a legmagasabb ájurvédikus minőségben.

Az alapolaj a legmagasabb minőségű érlelt szezámolaj bio minőségben. A 21 értékes természetes gyógynövényből, gyümölcsből, virágból, gyökerekből, kéregből, magvakból és a legtisztább illóolajokból álló kiváló, autentikus összetétele az Ayurdent® Gum Care Oil-t értékes kinccsé teszi.

egy levél  TULAJDONSÁGOK ÉS ÖSSZETÉTEL

 • Összetevők: Sesamum indicum *, Acacia farnesiana Cinnamomum zeylanicum olaj **, Mentha piperita, Woodfordia fruticosa, Mesua ferrea, Glycyrrhiza glabra, Syzygium aromaticum olaj **, Symplocos racemosa, Myrica Rubcum, Piaccu corba, El, Elettaria, Ficus bengalensis, Cyperus scariosus, Myristica fragrans, Aquilaria agallocha, Prunus puddum, Pterocarpus santalinus, Eugenol ***, Cinnamal ***, Linalool ***, * tanúsított biotermesztésből, ** valódi illóolaj, ** * valódi illóolajok származéka
 • Tartalom: 50 ml.
 • Származási ország: India

kiigazításokat HASZNÁLATA

Az Ayurdent® Gum Care Olaj közvetlenül az ínyre permetezhető. Közvetlenül az ujjra is permetezheti, ezt követően 2-3 percig gyengéden masszírozza át az ínyeteket a felső és alsó fogsoron keresztül. Ezután öblítse ki a száját langyos vízzel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: A fogak és a szájhigiéna gondozása
Jótállás: Lejárati dátum
Egészségügyi téma: Szájhigiénia
Térfogat: 50 ml
Forma: Szájvíz
Kategória: Tisztítási kellékek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

ÁJURVÉDIKUS ÉTREND- ÉS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK, FOGKRÉMEK

A Maharishi Ayurveda egy átfogó indiai ájurvédikus márka, amely táplálékkiegészítőket, élelmiszereket, valamint test- és bőrkozmetikumokat kínál. A Maharishi táplálékkiegészítők célja a doshák holisztikus egyensúlyozása, a Maharishi Ayurveda natúrkozmetikumok hagyományos formulák szerint készülnek, és optimális bőr- és hajápolást biztosítanak.

A Maharishi Ayurveda márka küldetése egy betegségmentes társadalom megteremtése, az egészségesek egészségének megőrzése, a betegek gyógyítása, nem pedig önmagában az Ayurveda népszerűsítése.

 • Egyensúly megteremtése a 3 doshában.
 • Egyensúly a 13 emésztési tűzben.
 • Egyensúly a szövetképzésben.
 • Egyensúly a szennyező anyagok eltávolításának folyamatában.
 • Boldogság minden érzék, az elme és az atma (elme, test és lélek) szintjén.

A Maharishi Ayurveda értékei

A természet ereje – A Maharishi Ayurveda szerint csak a legjobb természeti erőforrásokat és a legmegfelelőbb eljárásokat használják az emberi vitalitás fokozására. Magát az életerőt támogatják és tartják fenn a természet erejével.

A Maharishi Ayurveda-nál progresszívek, és valóban megértik a modern kor és kor egyedi kérdéseit. Empátiájuk abból a veleszületett képességből fakad, hogy megértsék az emberi életet és annak szükségességét.

Maharishi Ayurveda szakértelme az ayurvédikus gyakorlatok legmélyebb ismeretéből és azok professzionális alkalmazásából fakad, hogy holisztikussá és jobbá tegye az életet.

Hasonló termékek