8 praktikus ajándékötlet a jóga szerelmeseinek

Annak köszönhetően, hogy a jóga mára már nagyon népszerű Magyarországon, folyamatosan jelennek meg a piacon olyan nagyszerű újdonságok, amelyekkel minden jógit meg lehet örvendeztetni.

Meríts ihletet jógiknak szánt ajándékötleteinkből. 

BEVEZETÉS A JÓGA VILÁGÁBA

BLOGPOPIS1080x430nasirku (7)

Neked is van olyan ismerősöd, akitől állandóan azt hallod, hogy már TÉNYLEG elkezd jógazni? Támogasd őt azzal, hogy az első órára együtt mentek!

MINŐSÉGI JÓGASZŐNYEG

JÓGA MATRAC

Mert bizony nem mindegy, hogy milyen jógaszőnyeget használsz! Az igazán funkcionális jógaszőnyeg stabilitást és egyben biztonságot nyújt edzés közben. A jobb minőségű anyag általában hosszabb élettartamot, jobb stabilitást és könnyebb tisztítást is jelent. Megéri beruházni egy minőségi szőnyegbe, mert akár évtizedekig is kitarthatnak. Ha nem tudod hogyan válassz jógaszőnyeget, vásárlási útmutatónk segíthet neked.

 JÓGA VISSZAVONULÁS

BLOGPOPIS1080x430nasirku (9)

Köszöntsd a napot egy napsütötte strandról, vagy kombináld a világ felfedezését a jógával. Magyarországtól Mexikóig vagy Baliig ma már szinte minden nagyobb jógastúdió szervez jóga elvonulást. Az elvonulások általában egész évben zajlanak, így a megfelelő időpont megtalálása biztosan nem lesz probléma :).

AROMATERÁPIA

BLOGPOPIS1080x430nasirku (10)

Elektromos aromalámpák illóolajokkal együtt javítják a hangulatot és békét sugároznak. Manapság a legtöbb jógastúdióban megtalálhatod őket . Egy kisebb diffúzor kb.30 m2-es helyre elegendő, de már nagyobb szobákba is könnyű találni megfelelő diffúzort.

JÓGAOKTATÓ TANFOLYAM

BLOGPOPIS1080x430nasirku (11)

Szeretnéd továbbadni a tapasztalataidat, esetleg a jóga az életutad, vagy csak szeretnéd  intenzívebb formában mélyíteni a jóga ismereteidet? Ajándékozd meg magad jógaoktató képzéssel. Magyarországon ma már több hiteles és a Yoga Alliance által is elismert képzés is van. Cikkünkben összegyűjtöttünk nektek néhány itthoni képzést.

 

MAGÁN JÓGAÓRA

jóga matrac

Nem érzed magad kényelmesen, ha tele van a terem emberekkel? Az összevont órákon érthető módon nincs idő, hogy minden diákra huzamosabb ideig időt szánjon az oktató. Ha úgy érzed, hogy saját útmutatásra van szükséged az óra alatt, próbáld meg közvetlenül felvenni a kapcsolatot jógaoktatóival. A főállású oktatók közül sokan magánórákat is tartanak, így könnyen megegyezhetsz velük. 

EGYÉB APRÓSÁGOK 

BLOGPOPIS1080x430nasirku (13)

Rengeteg apróság van, aminek egy jógi nagyon örülne. Teák, kiegészítők, ájurvédikus termékek és dekorációs tárgyak, ezeket mind megtalálod nálunk :) 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

 

További tippeket készítettünk az alábbi oldalakon:

7 tipp a megfelelő jógaszőnyeg kiválasztásához

Karácsonyi ajándék ötletek jógiknak