Bodhi Maharaja Bolster for Lotus Berry Yoga (rózsaszín) 65 x 23 cm

Kód: 984ML
Ft14 390-tól

Válasszon variánst

A bolster alakja hasznos a különböző jóga- és pilates gyakorlatokhoz. Hasznos a mellkas gerincének kinyitásához és a gerinc biztonságos mozgásához . Használható hosszabb pozíciók támogatására és ellazítására is, például a Yin jógában vagy a helyreállító jógában.

A bolster vagy a henger egyre népszerűbb segítség a jógik és a nem jógik körében egyaránt. Nagyon jó támaszt biztosít a gerinc teljes hosszában és szélességében. Ennek köszönhetően nagyobb mértékben mérsékelheti a gerinc vagy a mellkas területének feszültségét.

Részletes információ

Bélés: Tönköly
Ideiglenesen elfogyott | 984ML
Várható kézbesítés: 26.5.2021
Ft14 390
Bélés: Kapok
Ideiglenesen elfogyott | 985ML
Várható kézbesítés: 26.5.2021
Ft15 490

Termék részletes leírása

A bolster alakja hasznos a különböző jóga- és pilates gyakorlatokhoz. Hasznos a mellkas gerincének kinyitásához és a gerinc biztonságos mozgásához . Használható hosszabb pozíciók támogatására és ellazítására is, például a Yin jógában vagy a helyreállító jógában.

A MAHARAJA kollekcióból származó jóga erősítő 6 különböző mintában kapható, tönköly vagy kapok töltelékkel kapható.

A huzat 100% nyomtatott pamutból készült, levehető és max. 30 ° C

A bolster vagy a henger egyre népszerűbb segítség a jógik és a nem jógik körében egyaránt. Nagyon jó támaszt biztosít a gerinc teljes hosszában és szélességében. Ennek köszönhetően nagyobb mértékben mérsékelheti a gerinc vagy a mellkas területének feszültségét .

A blokkhoz képest lehetséges, hogy hosszabb ideig tartson a támaszokon, és megengedhesse magának a helyzet hatásainak meghosszabbítását. A nagyobb területnek köszönhetően a test súlya jobban eloszlik, és lehetőség van a testmozgás intenzitásának beállítására. Alapkivitelben két töltőanyagot találsz - tönköly és kapok, amelyek elsősorban súlyukban és formájukban különböznek a test alakjához igazodva. A Bolster nagyon népszerű segédeszköz a helyreállító vagy terhes jógában.

Olvasd el a cikket a blogunkon az egészséges  testmozgásról

szerkesztés MÉRETEK

  • Méretek: kb. 65 x Ø 23 cm

beállítások JELLEMZŐK

  • Anyag: nyomtatott sarokszövet (100% pamut)
  • Töltelék: tönkölykorpa vagy kapok
  • Levehető cipzáras fedél.
  • 6 különböző kivitelben kapható

Szeretné, ha a jóga erősítője lágyabb vagy alacsonyabb lenne?

Ha a tartója túl kemény vagy túl magas, könnyen eltávolíthatja a patron egy részét. Ehhez nyissa ki az oldalán lévő cipzárt. Belül egy belső fedél utántöltéssel. Távolítson el annyi patront, amennyire szüksége van, amíg el nem éri a kívánt magasságot vagy szilárdságot. Az eltávolított patron hűvös, száraz helyen tárolható későbbi felhasználás céljából. Zárt tartályt ajánlunk.

Nem tudod, mi az a kapok? Nézze meg a következő videót:

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Jóga bolsterek és hengerek
Garancia: 2 év
Hossz: 65 cm
Szín: rózsaszín (bogyó)
Anyag: 100% pamut
Bélés: Tönköly, Kapok
Borító, huzat: kivehető
Súly: 2 kg, 3,5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.