Bodhi Mala rózsafa nyaklánc vörös bojttal, 108 gyöngy

Kód: 489ROR
Tipp Bestseller
Márka: Bodhi Yoga
Ft3 590
1-2 hét múlva elérhető*
Várható kézbesítés:
27.5.2021

A rózsafából készült Bodhi Mala nyaklánc vörös bojttal és 108 darab gyöngyökkel hagyományos mala nyaklánc. A rózsafa regeneráló és fiatalító hatású. Harmonizálja a testet és az elmét. Segít álmatlanság, stressz és idegesség esetén.

Részletes információ

Termék részletes leírása

oficilny-distributor-hu (1)

A rózsafa regeneráló és fiatalító hatású. Harmonizálja a testet és az elmét. Segít álmatlanság, stressz és idegesség esetén.

beállítások JELLEMZŐK

  • Dupla nejlonszál
  • 108 gyöngy van egyenként megkötve
  • A gyöngyök átmérője kb. 0,7 cm
  • Piros dísz - bojt kiegészítve

3998-1

 

 

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Meditációs gyöngyök
Garancia: 2 év
Szín: Piros
Gyöngyök száma: 108

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.