Bodhi parafa fascial masszázs labda

Kód: KB60
Bestseller
Márka: Bodhi Yoga
Ft2 490-tól

Válasszon variánst

A masszázslabda a merev izmok ellazítására szolgál, és serkenti a vérkeringést. Elérhető  különböző méretekben és rugalmasan alkalmazhatóak és sokoldalúak. Támogatja az izomfeszültség oldódását az egész testben, és ideális a hát, a váll, a nyak, a fenék, a karok és a lábak masszázsához.

A parafa a parafatölgy kérgéből nyert anyag. Holt sejtekből áll, amelyeket impregnálnak a szubberin át nem eresztő anyaggal. A parafa térfogatának körülbelül 50% -a levegő, így kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Részletes információ

Átmérő: 12 cm
Raktáron (2 db) | KB120
Várható kézbesítés: 3.3.2021
Ft4 690
Átmérő: 6 cm
Raktáron (1 db) | KB60
Várható kézbesítés: 3.3.2021
Ft2 490
Átmérő: 8 cm
1-2 hét múlva elérhető* | KB80
Várható kézbesítés: 17.3.2021
Ft3 190

Termék részletes leírása

oficilny-distributor-hu (1)

A fascia masszázsra szolgáló parafa golyóink különböző méretben kaphatók, rugalmasan és sokoldalúan használhatók. Támogatják az izomfeszültség oldódását az egész testben, és ideálisak a hát, a váll, a nyak, a fenék, a karok és a lábak masszázsához.

A parafa a parafatölgy kérgéből nyert anyag. Holt sejtekből áll, amelyeket impregnálnak a szubberin át nem eresztő anyaggal.

A parafa térfogatának körülbelül 50% -a levegő, így kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Szabályozhatja a páratartalmat is. Puha, de nyomás alatt is képes megtartani az alakját. Vízzel, vegyszerekkel szemben ellenálló és gyúlékony.

szerkesztés MÉRETEK
  • Átmérő: 6cm, 8cm, 12cm

beállítások JELLEMZŐK

  • Anyaga: parafa

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Masszázs és akupresszúrás segédeszközök
Garancia: 2 év
Anyag: parafa
Átmérő: 12 cm, 8 cm, 6 cm
Típus:: Masszázs labda

Video

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.