Bodhi parafa jóga blokk nagy XXL 23 x 15 x 10 cm

Kód: YKXXL
Bestseller
Márka: Bodhi Yoga
Ft4 990
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
13.5.2021

A Bodhi XXL jóga blokk természetes parafából készült, és erősebb, mint a szokásos mesterséges tömbök. Kisebb szélessége lehetővé teszi a szilárd tartást. A jóga tégla utazáshoz is nagyon kompakt, és szilárd támogatást nyújt minden kihívást jelentő jóga helyzetben. Alkalmas jógához, pilateshez vagy fitneszhez.

A parafa kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Szabályozhatja a páratartalmat is . Puha, de nyomás alatt is képes megtartani az alakját. Vízálló és hosszú élettartamú.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A parafa a parafatölgy kérgéből nyert anyag. Holt sejtekből áll, amelyeket impregnálnak a szubberin át nem eresztő anyaggal.

A parafa térfogatának körülbelül 50% -a levegő, így kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Szabályozhatja a páratartalmat is. Puha, de nyomás alatt is képes megtartani az alakját. Vízzel, vegyszerekkel szemben ellenálló és gyúlékony.


szerkesztés SÚLY ÉS MÉRETEK

  • Súly: kb. 0,6 kg
  • Mérete: 23 x 15 x 10 cm

beállítások JELLEMZŐK

  • könnyen hordozható
  • klasszikus parafatömb
  • rugalmas, de stabil szerkezet
  • lekerekített élek és sarkak a kényelmes fogásért és használatért

A kiegészítő tömb parafa tölgy kéregből készül. A gyártás során nem használtak mérgező vegyszereket.


kiigazítások GONDOSKODÁS

A jóga blokk rendszeres tisztításához használj enyhén nedves anyagot, vagy vegyi anyagok nélküli, szerves tisztító oldatot .

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Parafa és mesterséges anyagú jóga blokkok és téglák
Garancia: 2 év
Hossz: 23 cm
Anyag: parafa-
Szélesség: 15 cm
Súly: 0,7 kg
Méretek: 23 x 15 x 10 cm
Magasság: 10 cm

Manduka Moments

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.