Manduka Mat Wash Botanical Cleanser spray jógaszőnyeg tisztító 237 ml

Kód: 840104810392
Ft7 890
Raktáron (1 db)
Melyik méret?
Várható kézbesítés:
19.4.2021

A Manduka Mat Wash Botanical cleanser természetes tisztító spray egy teljesen természetes növényi oldat, amely egy lépésben mélyen megtisztítja a szőnyeget, valamint használat után nem igényel semmilyen öblítést. Ez a természetes tisztító spray minden zárt cellás szerkezetű szőnyeg számára biztonságos.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Manduka Mat Wash Botanical cleanser természetes tisztító spray egy teljesen természetes növényi oldat, amely egy lépésben mélyen megtisztítja a szőnyeget, valamint használat után nem igényel semmilyen öblítést. Ez a természetes tisztító spray minden zárt cellás szerkezetű szőnyeg számára biztonságos

editovat MENNYISÉG

  • Tartalom: 237 ml.

nastavenia TULAJDONSÁGOK

  • Teljesen növényi alapú
  • Egy lépésben mélyen megtisztítja a nem porózus felületeket (zárt cellás felületű jógaszőnyegek)
  • Nem tartalmaz agresszív vegyszereket
  • Nem irritáló hatású
  • Újrahasznosítható PET palacko
  • Az USA-ban készült

Megjegyzés: Gyermekektől elzárva tartandó. A palackok újrahasznosított PET anyagból készülnek, ezért használat után újrahasznosíthatók.

upravy GONDOSKODÁS

Ez a tisztító spray minden típusú szőnyeg számára biztonságos, kivéve a Manduka GRP sorozatot (vagy bármilyen poliuretán felületű szőnyeget), amelynek porózus felülete van (nyitott cellák). A botanikai tisztítószert csak nem porózus (zárt cellás) felületeken használd, az utasítások szerint. A tisztító oldat használata előtt el kell távolítani a látható szennyeződéseket.

Napi tisztítás: Szükség szerint fújd be a nem porózus felületeket (zárt cellákkal). Permetezd a felületre és töröld szárazra.

Mély tisztítás: Permetezd rá a szőnyegre és hagyd hatni 10 percig. Töröld le vagy hagyd megszáradni. Használat után nincs szükség öblítésre.

TÁROLÁS: Légmentesen tárolandó szobahőmérsékleten. Eldobható flakon. Ne használd újra vagy töltsd fel ezt az üres flakont.

* Figyelem:
A Mat Wash Spray vizet tartalmaz, és rendkívül alacsony hőmérsékleten történő szállítás esetén megfagyhat. Normál szobahőmérsékleten azonban könnyen megolvad és készen áll a további felhasználásra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztítószerek a jógaszőnyegek karbantartásához
Garancia: 2 év
? Veľkosť: S, M, L
Materiál: 87% polyester, 13% Spandex
Farba: Červená

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

manduka_yoga_brand

A Manduka jógafilozófiájának egyik fő pillére az olyan jógamatracok, ruházatok és egyéb jógaeszközök előállítása, amelyek minimális hatással vannak a természetre, és környezetkímélő hulladékot hagynak maguk után. Közel 20 éve jól teljesítenek, és a legjobbak a piacon.

Peter Sterios története figyelemre méltó példa arra, hogy egy nem feltűnő ötletből globális márka válhat, amely segíti ezt a világot abban, hogy jobb hely legyen (és ez nem túlzás).

1997-ben Peter,aki  építészből lett jógi, megtervezett egy egyszerű, elegáns fekete jógamatracot, a Manduka Black Mat Pro-t, amelynek a szilárdság, tapadás és a teljes támasz kombinációja forradalmat hozott a jógagyakorlatokba. Meg akarta osztani ezt a nagyszerű terméket a jógamestereivel, akiknek köszönhette az inspirációt. Nem sejtette, hogy a terméke és az ötlete annyira megtetszik a tanárainak, hogy a vásárlóivá válnak, és hogy a matracot az egész világ ismerni fogja.