Manduka Mat Wash Botanical Cleanser Fresh Citrus Spray jógaszőnyeg tisztító 237 ml

A Manduka Mat Wash Botanical cleanser természetes tisztító spray egy teljesen természetes növényi oldat, amely egy lépésben mélyen megtisztítja a szőnyeget, valamint használat után nem igényel semmilyen öblítést. Ez a természetes tisztító spray minden zárt cellás szerkezetű szőnyeg számára biztonságos.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
19.06.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 56B078000
Ft6 900
Manduka Mat Wash Botanical Cleanser Fresh Citrus Spray jógaszőnyeg tisztító 237 ml
MatWash Botanical 237ml 01
Tipp Bestseller

A Manduka Mat Wash Botanical cleanser természetes tisztító spray egy teljesen természetes növényi oldat, amely egy lépésben mélyen megtisztítja a szőnyeget, valamint használat után nem igényel semmilyen öblítést. Ez a természetes tisztító spray minden zárt cellás szerkezetű szőnyeg számára biztonságos

editovat MENNYISÉG

  • Tartalom: 237 ml.

nastavenia TULAJDONSÁGOK

  • Teljesen növényi alapú
  • Egy lépésben mélyen megtisztítja a nem porózus felületeket (zárt cellás felületű jógaszőnyegek)
  • Nem tartalmaz agresszív vegyszereket
  • Nem irritáló hatású
  • Újrahasznosítható PET palacko
  • Az USA-ban készült

Megjegyzés: Gyermekektől elzárva tartandó. A palackok újrahasznosított PET anyagból készülnek, ezért használat után újrahasznosíthatók.

upravy GONDOSKODÁS

Ez a tisztító spray minden típusú szőnyeg számára biztonságos, kivéve a Manduka GRP sorozatot (vagy bármilyen poliuretán felületű szőnyeget), amelynek porózus felülete van (nyitott cellák). A botanikai tisztítószert csak nem porózus (zárt cellás) felületeken használd, az utasítások szerint. A tisztító oldat használata előtt el kell távolítani a látható szennyeződéseket.

Napi tisztítás: Szükség szerint fújd be a nem porózus felületeket (zárt cellákkal). Permetezd a felületre és töröld szárazra.

Mély tisztítás: Permetezd rá a szőnyegre és hagyd hatni 10 percig. Töröld le vagy hagyd megszáradni. Használat után nincs szükség öblítésre.

TÁROLÁS: Légmentesen tárolandó szobahőmérsékleten. Eldobható flakon. Ne használd újra vagy töltsd fel ezt az üres flakont.

* Figyelem:
A Mat Wash Spray vizet tartalmaz, és rendkívül alacsony hőmérsékleten történő szállítás esetén megfagyhat. Normál szobahőmérsékleten azonban könnyen megolvad és készen áll a további felhasználásra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztítószerek a jógaszőnyegek karbantartásához
Jótállás: 2 év
Típus: Spray
Súly: 250 g
Felszín: Gumi, PVC, TPE
Kategória: Segédeszközök tornázáshoz

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

ELSŐOSZTÁLYÚ SZŐNYEGEK, KELLÉKEK ÉS JÓGA RUHÁZAT MANDUKAmanduka jógaszőnyeg

Az amerikai Manduka márka olyan minőségi és kifinomult termékek gyártására összpontosít, mint a jógaszőnyegek, jógatáskák és hevederek, csúszásgátló törülközők, jóga blokkok/téglák, bolsterek, takarók és a jógaruházat.

A Manduka a világ egyik vezető jógamárkája. 1997-ben Peter Sterios építész jógi lett, és megtervezte az egyszerű, elegáns fekete Manduka Black Mat Pro-t, amely az erő, a markolat és a teljes támogatás kombinációja forradalmasította a jógagyakorlatot. Ezt a csodálatos terméket szerette volna megosztani jógamestereivel, akiknek köszönheti az inspirációt.

2021 novemberében Manduka egy új, egyedi kollekcióval egészítette ki, amelyet a lenyűgöző művész, Van Gogh ihletett, akinek művészetét és tehetségét a leghíresebb munkáinak nevét viselő szőnyegeken, törölközőkön, tömbökön és bolstereken keresztül is megcsodálhatjuk.

A Manduka termékek előnye a hosszú élettartam, a kényelem, a fenntarthatóság és a kidolgozás minősége.

A Flexity a Manduka hivatalos magyarországi forgalmazója

Hasonló termékek