Az egészséges hátért

Pilates torna

Az egészséges hát gyakran vitatott téma. A mozgásszervi problémákkal elsősorban az ülőmunkát végzők szenvednek, de egyre inkább az aktív sportolók, sőt a gyerekek is. A hátfájás kellemetlen, és gyakran sok szenvedést okozhat, vagy akár "leszoktat" minket a normális életről és működésről.

A gerinc testünk pillére, így kell vele bánni. A helytelen testtartás és az ülőmunka hátfájást, nyaki gerincfájdalmat és derékfájást okozhat. A rendszeres testmozgás segít megőrizni a gerinc jó állapotát, ellazítja az izmokat, enyhíti a fájdalmat a gerinc különböző területein, például a hát alsó részén, a nyakon, a lapockákon, a vállakon és javítja az általános testtartást.

Válasszon termékeink és tartalmaink közül az egészséges hát témájában:

AZ EGÉSZSÉGES HÁTÉRT KAPCSOLATOS TERMÉKEINK

BLOGOK AZ EGÉSZSÉGES HÁT TÉMAKÖRBEN

Összegyűjtöttük nektek a legjobb termékeket, cikkeket és videókat a mozgásszervi rendszer ápolásának helyes elveiről :)

JÓGA TÉGLÁK

BLOGPOPIS1080x430nasirku2 (2)

Az első és nagyon fontos segédeszköz a jóga blokk, másnéven jóga tégla. A blokk sdtabil támasztást nyújt, és segít a gerinc meghosszabbításában és ellazításában a test bizonyos részének megemelésével.

 

 

HEVEDEREK JÓGÁHOZ ÉS NYÚJTÁSHOZ

BLOGPOPIS1080x430nasirku2

Hagyományos segédeszköz a jóga heveder, vagy pánt. A heveder segítségével növelheted a stabilitást gyakorlatok közben, valamint nyújthatod a megrövidült izmokat. Nagyon jól kombinálható a heveder használata a jóga téglákkal.

FOAM ROLLER - HABHENGER

BLOGPOPIS1080x430nasirku2 (1)

masszázshengerek vagy foam rollerek olyan eszközök, amelyek segítségével az edzés előtti szakaszban felkészíthetitek izmaitokat a terhelésre, de használhatóak az edes központi kellékeként is. A rehabilitációban használt masszázshengerek segítenek ellazítani a fasciát, regenerálni az izmokat, valamint elősegítik a relaxációt  

BLOG: ALAPVETŐ GYAKORLATOK MASSZÁZSHENGERHEZ - FOAM ROLLING

MASSZÁZS- ÉS AKUPRESSZÚRÁS KELLÉKEK

BLOGPOPIS1080x430nasirku2 (2)

fasciális masszázs egy nagyon gyakran használt masszázs technika. A mozgásszervi rendszer relaxációjára, az izomrögzítések kezdetének és végének ellazítására összpontosít.

 

BLOG: HÁT- ÉS LÁBFÁJDALMAK ENYHÍTÉSE AKUPRESSZÚRÁS PÁRNA SEGÍTSÉGÉVEL

JÓGA HENGERPÁRNA

BLOGPOPIS1080x430nasirku2 (3)

A hengerpárna segítségével az egész test ellazítható, épp ezért gyakran használják yin jógában, restorative jógában, senior jógában, vagy kismama jóga és jógaterápia során.

 

FEET UP ÉS JÓGAKERÉK

BLOGPOPIS1080x430nasirku2 (4)

Próbáld ki a legmodernebb jóga kellékeket!

A jógakerék egy olyan kellék, amely segít a mellkas, a váll, a hát és a csípő nyitásában. Tedd változatosabbá a jógagyakorlatokat. Csak az alaphelyzetek elsajátítása után ajánlatos elkezdeni a gyakorlást a kerékkel, mert szükséges a test megfelelő kontrollja.

Többé nem kell félned a fejenállástól. A FeetUp szék segít biztonságosan elsajátítani az inverz pozíciókat.