Vita Juwel Via Gem Watter Bottle üvegpalack féldrágakővel 500 ml

Fedezze fel élete következő szintjét a Vita Juwel Gemstone segítségével. Kényeztesse magát egy korty friss és létfontosságú vízzel, bárhol is van. Ez egy kétlyukú , kiváló minőségű prémium üvegből készült üvegpalack, cserélhető alsó résszel ("gempod") és valódi féldrágakövekkel (ásványokkal) töltve. Ez a szabadalmaztatott "gempod" kézzel készül az osztrák Alpokban.

Típus
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség 7-10 napon belül szállítunk Ideiglenesen elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Kód: 17719 17709 Kérjük, válasszon változatot
Ft26 200 Ft23 100 Ft23 100-tól
Vita Juwel Via Gem Watter Bottle üvegpalack féldrágakővel 500 ml
13410 vita juwel via gem watter bottle sklenena flasa s polodrahokamom 500 ml
Tipp

Vita Juwel Via Gem Watter Bottle üvegpalack féldrágakővel 500 ml

Fedezze fel élete következő szintjét a VitaJuwel Gem Water segítségével. Kényeztesse magát egy korty friss és létfontosságú vízzel, bárhol is van. Ez egy kétlyukú, kiváló minőségű prémium üvegből készült üvegpalack, cserélhető alsó résszel ("gempod") és valódi féldrágakövekkel (ásványokkal) töltve. Ez a szabadalmaztatott "gempod" kézzel készül az osztrák Alpokban.

A drágakőpalackok előnyei

A drágaköveket nem kell közvetlenül a vízbe tenni. A "Gempod" megvédi a vizet a drágakövek esetleges szennyeződéseitől és a nem kívánt töredékektől. Nincs többé időigényes drágakövek tisztítása. A "Gempod" ragyogóan és fényesen tartja őket.

Környezetvédelem

Évente 89 milliárd liter vizet töltenek műanyag palackokba. Az Egyesült Államokban másodpercenként 1500 műanyag palackot használnak el. Ezeknek a palackoknak a 80%-át nem hasznosítják újra. Ezek a műanyag palackok olajból készülnek. A világon egyre több országot pusztítanak el és szennyeznek be kutak. A palackozott víz óceánokon és kontinenseken való szállítása repülőgépekkel, hajókkal, vonatokkal és teherautókkal hatalmas mennyiségű energiát fogyaszt, és megterheli környezetünket. Kezdj el zölden gondolkodni, és használj tölthető üvegeket.

beállítások TULAJDONSÁGOK ÉS FELHASZNÁLÁS

  • Anyaga: palacktest - üveg, kupak - rozsdamentes acél, BPA-mentes polipropilén, alátét - élelmiszer minőségű szilikon
  • Tartalom: 500 ml
  • Súly: 835 g
  • Csomagban lévő darabszám: 1 db
  • Használja vízen
  • A palack üvegteste mosogatógépben mosható, a fedelet és a gempodot kézzel mossa el, tisztítás előtt szerelje szét a gempodot
  • 2 típus közül lehet választani

Rózsakvarc - ametiszt - tiszta kvarc (kőzetkristály)

Ezt az alapvető, jól kiegyensúlyozott formulát több száz éve használják a víz revitalizálására. A kristályszakértők szerint az ametiszt növeli a tudatot, a rozmaring pedig a békét. Akárhogy is, ez az eredeti palack minden nap emlékeztetni fogja Önt, hogy igyon több vizet. A legtöbb ember, aki ilyen vizet iszik, simának és finomnak tartja az ebből a keverékből készült víz ízét. Ha nem biztos abban, hogy melyik keverékkel kezdje a VitaJuwel ivási kúráját, válassza ezt!

Rózsakvarc - gránát - tiszta kvarc (kőzetkristály)

Csak víz kell. És ha a rózsafüzért hozzáadják a szeretet, a gyengédség és az érzékiség sarokkövét, akkor minden lehetséges. A könnyű és gyönyörű rózsakvarc a kapcsolatok talizmánja, amelyet kristálygyógyításban használnak érzelmi sérülések, traumák enyhítésére és a béke megteremtésére. A tűzgránát az érzékiség és a szenvedély elképesztő összetevőjét adja ennek a keveréknek. Kombinálva egyedi érzelmi dinamikát és szeretetet hoznak létre. Aki szereti a vizet, annak ideális ajándék.

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított; a felhasználók és a terapeuták tapasztalatai alapján. A vázolt gyógyászati tulajdonságok semmiképpen nem helyettesíthetik a szakképzett terapeuta vagy orvos által végzett diagnózist vagy kezelést.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Rozsdamentes acél és üvegpalackok, termoszok
Jótállás: 2 év
Anyag: Üveg
Térfogat: 500 ml
Kategória: Teák, poharak, palackok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

SZELLEMI TERMÉKEK NEW AGE, JÓGA, FENG SHUI ÉS MEDITÁCIÓHOZ.

A Phoenix Import spirituális, new age, jóga, meditáció és életmód termékek szállítója. Fontosnak tartja a fenntartható és felelősségteljes üzletet, amit többek között az üzleti folyamatok fenntarthatóbbá tételével fejez ki. Az éves nyereség egy százalékát jótékonysági szervezeteknek ajánlja fel.

Hasonló termékek