Vita Juwel Via Gem Watter Bottle üvegpalack féldrágakővel 500 ml

Kód: 17709
Ft20 390-tól Ft16 055-tól ÁFA nélkül

Válasszon variánst

Fedezze fel élete következő szintjét a Vita Juwel Gemstone segítségével. Kényeztesse magát egy korty friss és létfontosságú vízzel, bárhol is van. Ez egy kétlyukú , kiváló minőségű prémium üvegből készült üvegpalack , cserélhető alsó résszel ("gempod") és valódi féldrágakövekkel (ásványokkal) töltve. Ez a szabadalmaztatott "gempod" kézzel készül az osztrák Alpokban.

Részletes információ

Minta: Wellness Ametiszt
Raktáron (1 db) | 17709
Várható kézbesítés: 8.12.2021
Ft20 390
Ft16 055 ÁFA nélkül
Minta: Love Rózsakvarc
Raktáron (2 db) | 17719
Várható kézbesítés: 8.12.2021
Ft25 190
Ft19 835 ÁFA nélkül

Termék részletes leírása

Vita Juwel Via Gem Watter Bottle üvegpalack féldrágakővel 500 ml

Fedezze fel élete következő szintjét a VitaJuwel Gem Water segítségével. Kényeztesse magát egy korty friss és létfontosságú vízzel, bárhol is van. Ez egy kétlyukú, kiváló minőségű prémium üvegből készült üvegpalack, cserélhető alsó résszel ("gempod") és valódi féldrágakövekkel (ásványokkal) töltve. Ez a szabadalmaztatott "gempod" kézzel készül az osztrák Alpokban.

A drágakőpalackok előnyei

A drágaköveket nem kell közvetlenül a vízbe tenni. A "Gempod" megvédi a vizet a drágakövek esetleges szennyeződéseitől és a nem kívánt töredékektől. Nincs többé időigényes drágakövek tisztítása. A "Gempod" ragyogóan és fényesen tartja őket.

Környezetvédelem

Évente 89 milliárd liter vizet töltenek műanyag palackokba. Az Egyesült Államokban másodpercenként 1500 műanyag palackot használnak el . Ezeknek a palackoknak a 80%-át nem hasznosítják újra. Ezek a műanyag palackok olajból készülnek. A világon egyre több országot pusztítanak el és szennyeznek be kutak. A palackozott víz óceánokon és kontinenseken való szállítása repülőgépekkel, hajókkal, vonatokkal és teherautókkal hatalmas mennyiségű energiát fogyaszt, és megterheli környezetünket. Kezdj el zölden gondolkodni, és használj tölthető üvegeket.


beállítások TULAJDONSÁGOK ÉS FELHASZNÁLÁS

  • Anyaga: palacktest - üveg, kupak - rozsdamentes acél, BPA-mentes polipropilén, alátét - élelmiszer minőségű szilikon
  • Tartalom: 500 ml
  • Súly: 835 g
  • Csomagban lévő darabszám: 1 db
  • Használja vízen
  • A palack üvegteste mosogatógépben mosható, a fedelet és a gempodot kézzel mossa el, tisztítás előtt szerelje szét a gempodot
  • 2 típus közül lehet választani

Rózsakvarc - ametiszt - tiszta kvarc (kőzetkristály)

Ezt az alapvető, jól kiegyensúlyozott formulát több száz éve használják a víz revitalizálására . A kristályszakértők szerint az ametiszt növeli a tudatot, a rozmaring pedig a békét. Akárhogy is, ez az eredeti palack minden nap emlékeztetni fogja Önt, hogy igyon több vizet. A legtöbb ember, aki ilyen vizet iszik, simának és finomnak tartja az ebből a keverékből készült víz ízét. Ha nem biztos abban, hogy melyik keverékkel kezdje a VitaJuwel ivási kúráját, válassza ezt!

Rózsakvarc - gránát - tiszta kvarc (kőzetkristály)

Csak víz kell. És ha a rózsafüzért hozzáadják a szeretet, a gyengédség és az érzékiség sarokkövét, akkor minden lehetséges. A könnyű és gyönyörű rózsakvarc a kapcsolatok talizmánja, amelyet kristálygyógyításban használnak érzelmi sérülések, traumák enyhítésére és a béke megteremtésére. A tűzgránát az érzékiség és a szenvedély elképesztő összetevőjét adja ennek a keveréknek. Kombinálva egyedi érzelmi dinamikát és szeretetet hoznak létre. Aki szereti a vizet, annak ideális ajándék.

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított; a felhasználók és a terapeuták tapasztalatai alapján. A vázolt gyógyászati tulajdonságok semmiképpen nem helyettesíthetik a szakképzett terapeuta vagy orvos által végzett diagnózist vagy kezelést.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Öko csészék, palackok, termoszok és bögrék
Garancia: 2 év
Anyag: Üveg
Típus: Flakon, Polodrahokam
Térfogat: 500 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: