Bodhi Rishikesh Travel jóga utazószőnyeg

Kód: 470B
Ft6 490

Válasszon variánst

A Rishikes Travel, vagyis az utazási jógaszőnyeg a klasszikus Rishikes Premium szőnyeg vékonyabb változata. Alkalmas utazásra.

 

Részletes információ

Szín: Kék
1-2 hét múlva elérhető* | 470B
Várható kézbesítés: 28.5.2021
Ft6 490
Szín: Piros
1-2 hét múlva elérhető* | 470R
Várható kézbesítés: 28.5.2021
Ft6 490

Termék részletes leírása

A Rishikes Travel 2 mm vastagságú jóga utazószőnyeg jó tapadást és stabilitást biztosít. Nem tartalmaz latexet, AZO festékeket, DOP lágyítókat és nehézfémeket. Ne feledd, hogy a verejték és a nedvesség általában csökkenti a tapadást, mivel a szőnyeg PVC-ből készül.

7 tipp a megfelelő matrac kiválasztásához.

MOSÓFELÜLET - DIA

* Megjegyzés:
Ez a matrac az egyik alapvető PVC matrac, amely közvetlenül arányos a tulajdonságokkal. Hosszabb használat után a felületi tulajdonságok javulnak.

  szerkesztés MÉRETEK

Normál méretek: 183 cm hosszú, 60 cm széles, 2 mm vastag, súly 900 g.

beállítások JELLEMZŐK

• anyaga: PVC.
• nem tartalmaz latexet (alkalmas a LATEX-re allergiás emberek számára), valamint AZO festékeket, DOP lágyítókat és nehézfémeket.

kiigazítások GONDOSKODÁS

TÁROLÁS:

Görgesd a jógaszőnyeget az alsó réteggel (textúra nélkül) befelé. Ezzel biztosítod, hogy a gyakorlat során a szőnyeg sarkai ne akadályozzanak a mozgásban és önállóan se forduljanak felfelé. Eleinte hagyd a szőnyeget szétengedve, és rendszeresen tisztítsd meg. Ne tedd ki a jógaszőnyeget túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS:

A tisztításhoz ne használj alkohol alapú oldatokat, mert ez súlyosan károsíthatja a matrac felületét. Erőteljes izzadás esetén javasoljuk, hogy a matracot minimális mennyiségű szappanos vízzel mosd át, majd használj kevés tiszta vizet (hogy ne maradjanak szappanfoltok a matracon), és hagyd megszáradni.

* Megjegyzés: Ez a jógaszőnyeg az egyik alapvető PVC matrac, amely közvetlenül arányos a tulajdonságokkal.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Utazási És Hordozható Jógaszőnyegek
Garancia: 2 év
Hossz: 183 cm
Szín: Kék, Piros
Vastagság: 2 mm
Anyag: PVC
Felület: PVC
Szélesség: 60 cm
Súly: könnyű 1-2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.