Manduka eKO Superlite™ utazó jógaszőnyeg 180 x 61 cm x 1,5 mm

Jógaszőnyeg azoknak az utazóknak, akik nem tudnak nyaralni vagy üzleti útra menni a jógaszőnyeg nélkül. Az 1 kg-nál kisebb súlyú Manduka Superlite könnyen hordozható, nem foglal sok helyet, és továbbra is megőrzi erejét és tapadását.

 • a legideálisabb utazási szőnyeg választás
 • bármilyen formára hajtogatható
 • tényleg csúszásgátló
 • 100% gumi, teljesen lebomló
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség 7-10 napon belül szállítunk 7-10 napon belül szállítunk 7-10 napon belül szállítunk Raktáron (1 db) 7-10 napon belül szállítunk 7-10 napon belül szállítunk Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
22.12.2023 22.12.2023 22.12.2023 15.12.2023 22.12.2023 22.12.2023 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Kód: 136011030 136011077 136011553 136015030 136051539 1360F1566 Kérjük, válasszon változatot
Ft18 500
Manduka eKO Superlite™ utazó jógaszőnyeg 180 x 61 cm x 1,5 mm
Manduka eKO Superlite™ cestovná joga podložka 180 x 61 cm x 1,5 mm (Farba Midnight)
Tipp

Manduka eKO Superlite™utazó jógaszőnyeg 180 x 61 cm x 1,5 mm

manduka-com-logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget.

A Manduka eKO Superlite™ fényes jövőt jelent a jógaszőnyegek számára, amelyek kímélik a környezetet és a jógik egészségét. Több mint 4 évnyi fejlesztés után jógaoktatók segítségével a Mandukának sikerült egy tartós jógaszőnyeget készítenie mérgező lágyítók felhasználása nélkül egy tisztán természetes gumifából, amely teljesen lebomlik.

Nem tartalmaz kémiai habosítószert vagy AZO színezéket.

Jógaszőnyeg azoknak az utazóknak , akik nem tudnak nyaralni vagy üzleti útra menni a jógaszőnyeg nélkül. Az 1 kg-nál kisebb súlynak és az összecsukhatóság változatosságának köszönhetően könnyen hordozható, és nem foglal sok helyet egy bőröndben vagy táskában. Idővel is megőrzi erejét és tapadását. Akár extra csúszásgátló és higiénikus rétegként is használhatod egy másik szőnyegen a stúdióban.

TIPP: Ha nincs szállítás alatt, javasoljuk, hogy a szőnyeget feltekerve tárolja, hogy megőrizze a szőnyeg tulajdonságait.

szerkeszteni  MÉRETEI

 • Hossza: 180 cm
 • Szélesség: 61 cm
 • Vastagság: 1,5 mm
 • Súly: 1 kg* (* a súly kis eltéréssel változhat)

beállítások  TULAJDONSÁGAI

 • Az 1,5 mm-es vastagság és az 1 kg-os súly alacsony súlyt garantál, így alkalmas a gyakori szállításra.
 • A szőnyeg természetes szerkezetű felülete biztosítja a csúszásmentességet még verejtékesebb állapotban is.
 • A fenntartható gyártás biztosítja a kiváló minőségű anyagokat, amelyek nem morzsolódnak, nem szakadnak vagy fakulnak.
 • A szőnyeg extra csúszásgátló és higiénikus rétegként is használható egy másik szőnyegen.
 • A gyártási folyamatból származó többletanyagot újrahasznosítják és más termékek előállításához használják fel, így nem keletkezik felesleges hulladék.
 • 99%-ban latexmentes, PVC-mentes és mérgező lágyítók használata nélkül készült.

A Manduka Superlite® szőnyeg az eKO® sorozat könnyű változata. Ha nem kell rendszeresen magával vinnie edzőszőnyegét, vegye fontolóra a Manduka eKOlite/eKO® sorozat modelljeit.

VIDEÓ RÉSZLET

kiigazításokat GONDOSKODÁSA

A jógaszőnyeg a gyártás időpontjától kezdve gumiszagú lehet, ami természetes, és minden ilyen szag idővel eltűnik.

TÁROLÁSA:

Görgesse a jógaszőnyeget az alsó réteggel (textúra nélkül) befelé. Ezzel biztosítja, hogy a gyakorlat során a szőnyeg sarkai ne akadályozzanak a mozgásban és önállóan se forduljanak felfelé. Eleinte hagyja a szőnyeget szétengedve, és rendszeresen tisztítsa meg. Kezdetben hagyja a szőnyeget széthajtva, és rendszeresen szellőztesse vagy tisztítsa meg. Idővel a szőnyeg színében is előfordulhat enyhe változás, mivel nem használtak vegyszereket. Ne tegye ki a szőnyeget túlzott napfénynek. Ha a szőnyeg nedves, hagyja megszáradni, mielőtt feltekerné. A használaton kívüli legjobb teljesítmény érdekében tartsa a Superlite® szőnyeget egy zacskóban vagy tasakban feltekerve, mivel a levegő és a napfény hosszan tartó kitettsége károsíthatja a természetes gumit.

TIPPEK A SZŐNYEG TISZTÍTÁSÁRA:

Az anyag biológiailag lebomló jellege miatt az eKO® (Superlite®) sorozat nem ajánlott napi intenzív testmozgáshoz meleg környezetben. A gumi felület rendszeres ápolást igényel, hogy megőrizze élettartamát és funkcióját.

Tipp a szőnyeg napi "felfrissítéséhez":
Tartsa frissen és tisztán a szőnyeget Manduka Wash & Refresh spray -vel vagy legalább vízzel minden edzés után. Mindig törölje szárazra a szőnyeget tiszta ruhával, mielőtt feltekerné vagy használná.

Mélytisztításhoz:
Fenntarthatja szőnyege minőségét havi mélytisztítással (havi 1 alkalommal). Permetezze le, hagyja hatni 5 percig, majd óvatosan törölje le a szőnyeget egy tiszta ruhával, mielőtt újra feltekerné vagy használná.

A még alaposabb tisztításhoz:
Használjon Manduka Botanical Cleanert. Permetezze le, hagyja hatni 5 percig, majd óvatosan törölje le a szőnyeget egy tiszta ruhával, mielőtt újra feltekerné vagy használná.

Fontos utasítások:

 • Soha ne tegye az eKO® sorozatú szőnyeget a mosógépbe, mert megsérülhet.
 • Soha ne áztassa vagy merítse az eKO® sorozat szőnyegét vízbe (fürdőkádba).
 • Az eKO® sorozatú szőnyeg tisztításához soha ne használja a só módszert (szórja meg a felületet sóval, majd mossa le vízzel).
 • Az eKO® szőnyegek forró környezetben történő használata (forró jóga) kiszáríthatja a természetes gumit, és ezáltal csökkentheti az anyag rugalmasságát.
 • Ha forró helyen használja a szőnyeget, gondoskodjon a rendszeresebb tisztításról, és kerülje a közvetlen napsugárzást, hogy megőrizze a természetes anyag minőségét.
 • Mindig győződjön meg arról, hogy a szőnyeg és a padló teljesen száraz, mielőtt a szőnyeget a padlóra helyezi.

csevegés GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK A TERMÉKRŐL

 • Nem. Javasoljuk, hogy válasszon hevederek vagy hordtáskák közül. A szőnyeg csomagolásának vagy hordozójának helyes kiválasztásához olvassa el a blog cikkét.
 • Igen.
 • Nem. Nem ajánljuk.
 • Igen. Gyakori pozíciókban, mint például harcos, deszka vagy felfelé néző kutya, mindig a szőnyeg egy bizonyos részét használjuk, és a test nincs teljesen kinyújtva. A fej fekvéskor is a korona tetejére kerül, így nem érjük el a teljes magasságot, mint állva.

Bővebb információt itt talál:

TANÁCSADÓ-PADS

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Utazási és hordozható jógaszőnyegek
Jótállás: 2 év
Hossz: 180 cm, 200 cm
Vastagság: 1,5 mm
Anyag: Természetes gumi
Szélesség: 61 cm
Típus: Összehajtható
Súly: könnyű 1-2 kg
Felszín: Természetes gumi
Kategória: Jógaszőnyegek
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
NB Szerző | 04.12.2023
szuper minőség! Nagyon szeretem! :-)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

ELSŐOSZTÁLYÚ SZŐNYEGEK, KELLÉKEK ÉS JÓGA RUHÁZAT MANDUKAmanduka jógaszőnyeg

Az amerikai Manduka márka olyan minőségi és kifinomult termékek gyártására összpontosít, mint a jógaszőnyegek, jógatáskák és hevederek, csúszásgátló törülközők, jóga blokkok/téglák, bolsterek, takarók és a jógaruházat.

A Manduka a világ egyik vezető jógamárkája. 1997-ben Peter Sterios építész jógi lett, és megtervezte az egyszerű, elegáns fekete Manduka Black Mat Pro-t, amely az erő, a markolat és a teljes támogatás kombinációja forradalmasította a jógagyakorlatot. Ezt a csodálatos terméket szerette volna megosztani jógamestereivel, akiknek köszönheti az inspirációt.

2021 novemberében Manduka egy új, egyedi kollekcióval egészítette ki, amelyet a lenyűgöző művész, Van Gogh ihletett, akinek művészetét és tehetségét a leghíresebb munkáinak nevét viselő szőnyegeken, törölközőkön, tömbökön és bolstereken keresztül is megcsodálhatjuk.

A Manduka termékek előnye a hosszú élettartam, a kényelem, a fenntarthatóság és a kidolgozás minősége.

A Flexity a Manduka hivatalos magyarországi forgalmazója

Hasonló termékek