Bodhi Rishikesh Travel XL hosszú jógaszőnyeg utazáshoz

Kód: 471B
Ft7 190

Válasszon variánst

A Rishikes Travel, vagyis az utazási jógaszőnyeg a klasszikus Rishikes Premium szőnyeg vékonyabb változata. Alkalmas utazásra.

 

Részletes információ

Szín: Kék
1-2 hét múlva elérhető* | 471B
Várható kézbesítés: 28.5.2021
Ft7 190
Szín: Piros
1-2 hét múlva elérhető* | 471R
Várható kézbesítés: 28.5.2021
Ft7 190

Termék részletes leírása

A Rishikes Travel extra hosszú, 2 mm vastag jógaszőnyeg jó tapadást és stabilitást biztosít. Nem tartalmaz latexet, AZO festékeket, DOP lágyítókat és nehézfémeket. Ne feledd, hogy a verejték és a nedvesség csökkenti a szőnyeg tapadását, mivel PVC-ből készül.

7 tipp a megfelelő jógaszőnyeg kiválasztásához

MOSÓFELÜLET - DIA

* Megjegyzés:
Ez a szőnyeg az egyik alapvető PVC szőnyeg, amely közvetlenül arányos a tulajdonságokkal. Hosszabb használat után a felületi tulajdonságok javulnak.

  szerkesztés MÉRETEK

Méretek: 200 cm hosszú, 60 cm széles, 2 mm vastag, súly 1000 g

beállítások JELLEMZŐK

• anyaga: PVC.
• nem tartalmaz latexet (alkalmas a LATEX-re allergiás emberek számára), AZO festékeket, DOP lágyítókat és nehézfémeket.

kiigazítások GONDOSKODÁS

TÁROLÁS:

Tekerd a szőnyeget az alsó réteggel az alja felé, és csak akkor, amikor teljesen megszáradt, hogy ne sérüljön meg. A jógaszőnyeget kezdetekben hagyd szétgörgetve, és rendszeresen tisztítsd meg. Ne tedd ki a matracot túlzott napfénynek.

TISZTÍTÁS:

A tisztításhoz ne használj alkohol alapú oldatokat, mert ez súlyosan károsíthatják a matrac felületét. Erős izzadás esetén javasoljuk, hogy a szőnyeget minimális mennyiségű szappanos vízzel mosd, majd használj kevés tiszta vizet (hogy ne maradjanak szappanfoltok a betéten), és hagyd megszáradni.

* Megjegyzés: Ez a matrac az egyik alapvető PVC párna, amely közvetlenül arányos a tulajdonságokkal.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Utazási És Hordozható Jógaszőnyegek
Garancia: 2 év
Hossz: 200 cm
Szín: Kék, Piros
Vastagság: 2 mm
Anyag: PVC
Felület: PVC
Szélesség: 60 cm
Súly: könnyű 1-2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

bodhi yoga

A Bodhi-Bodynova székhelye az EU-ban (Németország) található, és a jógaáruk gyártására és nagykereskedelmére összpontosít, főleg különféle jóga stílusú matracokra, meditációs párnákra, jógazsákokra, jógakészletekre, szempárnákra, tömbökre, hengerpárnákra, övekre, ökotakarókra, valamint egyéb árukra, például shiatsu és thai masszázsok kellékei.

A gyártók elsősorban a természetes anyagokra összpontosítanak, amelyek nem károsítják a környezetet és az egészséget. A kevés jógacég egyikeként a Bodhi a matracait független SGS intézeteknek adja tesztelni a káros összetevők tartalmára vonatkozóan (Eko-Tex Standard 100 EU).

A termékek gyártásához felhasznált természetes anyagokból a tönköly és a kapok kerül felhasználásra, amelyek töltetként szolgálnak a párnákban, valamint tiszta pamut, bambusz viszkóz, parafa, juta szál, természetes kaucsuk. Az egyes termékek kézzel, precízen és szeretettel készülnek.