MEINL Sonic Energy Thunder Drum Small (TD-S)

A MEINL Sonic Energy Thunder Drum atmoszférikus viharhangokat hoz létre. Könnyen használható több dinamika és effektus létrehozásához, ez egy egyedülálló eszköz az ínyencek számára. A teljesítménytől és a terápiától a hanghatások rögzítéséig számos beállításban használható.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
25.06.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: TD-S
Ft5 500
MEINL Sonic Energy Thunder Drum Small (TD-S)
MEINL Sonic Energy Thunder Drum klein TD S 22b52ad
Akció Tipp Bestseller

A MEINL Sonic Energy Thunder Drums újrateremtik a zivatar hangulatos hangjait. Egy könnyen használható dob, amellyel több dinamikát és effektust hozhat létre, mindenki számára egyedülálló eszköz. Használható zenében hangeffektusok rögzítésekor, valamint zeneterápiában.

beállítások JELLEMZŐK

  • Hossza: 19 cm
  • Anyaga: szintetikus anyag
  • Súly: 148 g
  • Tartós konstrukció/szerkezet
  • Autentikus / hiteles mennydörgés hangjai

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dobok, cintányérok és ütőhangszerek
Jótállás: 2 év
Hossz: 19 cm
Típus: Thunder drum
Kategória: Dobok, cintányérok, kalimbák és ütőhangszerek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

MEDITÁCIÓS, ÉNEKLŐ TÁLAK, ÜTŐHANGSZEREK, GONGOK, DOBOK, TERAPEUTIKUS. HANGVILLÁK, CINTÁNYÉROK, KALIMBÁK ÉS EGYÉB HANGSZEREKImprint - Meinl Sonic Energy

A MEINL Sonic Energy olyan eszközkészlet, amely támogatja a kapcsolatunkat a test, az elme és az energia egészének tapasztalatával. Számos orvos és terapeuta használja ezeket a gyógyító hangszereket az egészségügyi és wellness iparban a stressz kezelésére, a szorongás, az álmatlanság, a depresszió, az addiktív gyógyulás, a fájdalomkezelés stb. enyhítésére.

MEINL Sonic Energy - ezek tibeti hangtálak, gongok, pálcák a tibeti tálakhoz, dobok, terápiás hangvillák, didgeridoo, kalimbák és egyéb kiegészítők.

A MEINL világszerte értékesített vezető hangszerek és terápiás hangszerek német gyártója. Ezeket a termékeket kiváló minőség és egyedi tervezés jellemzi.

Hasonló termékek