Tachyon Mikrolemez mobiltelefonhoz 25 mm egyoldalas 1 db

A Tachyon Micro lemez a leghatékonyabb és legáltalánosabb védelem a mobileszközök káros elektromágneses mezői ellen. A mikrolemezt bármilyen típusú mobiltelefonon használhatja, beleértve a vezeték nélküli vagy hagyományos otthoni telefont és más kis elektronikai eszközöket, például táblagépeket, iPadeket, iPodokat vagy bármilyen kis elektronikai terméket.

  • elektromágneses szmogvédelem
  • használható mobiltelefonokhoz, táblagépekhez, hordozható játékkonzolokhoz
Elérhetőség Eladás vége
Szállítási lehetőségek
Kód: PC-MD_H
Ft10 865
Tachyon Mikrolemez mobiltelefonhoz 25 mm egyoldalas 1 db
Screenshot
Tipp

Tachyon Mikrolemez mobiltelefonhoz 25 mm egyoldalas 1 db

tachyon logó Garantáljuk az eredetiséget és a minőséget

A Tachyon Micro lemez a leghatékonyabb és legáltalánosabb védelem a mobil eszközök elektromágneses mezői ellen. A mikrolemezt bármilyen típusú mobiltelefonon használhatja, beleértve a vezeték nélküli vagy hagyományos otthoni telefont és más kisebb elektronikus eszközöket is.

A tachyon mikrolemezek átalakítják a bomlasztó elektromágneses szmogot, és megvédik a felhasználót.

Hogyan működik a Tachyon Silica lemez?

A Tachyon Silica lemezről áramló energia egy lámpából kiáramló sugárhoz hasonlítható. A tachyon szilícium-dioxid korongokat ugyanúgy célozzák meg, mint a tachyonsejteket. Azt az oldalt, ahonnan az energia áramlik, az "ENERGIA KIÁRAMLIK EZEN AZ OLDALON" szavakkal jelölik (erről az oldalról áramlik az energia).

A Tachyon Silica lemezek speciális szilícium-dioxidból állnak (tudományosan a csúcstechnológiai ipar számára fejlesztették ki).

Tanulmányok kimutatták, hogy az otthoni vagy munkahelyen biztosítékra elhelyezett Tachyon Silica lemezek semlegesítik a negatív hatásokat, miközben javítják a biológiai funkciókat.

Tachyon Phone Micro Disk használati lehetőségek:

Használja a Tachyon Phone Micro Disk-et bármilyen típusú telefonon, beleértve a mobil, vezeték nélküli és hagyományos otthoni telefonokat is. A mikrolemezeket bármilyen kis elektronikai eszközön, például iPodon, iPaden, táblagépen vagy gyermekjátékkonzolon is használhatja. A leírás szerint a mobiltelefonok EMF-védelmének fontos része.

A Tachyon Phone Micro Disk fontos a mobiltelefon-használók számára. Ha Ön az egyik leggyakoribb és legigényesebb mobileszköz-felhasználó, javasoljuk az 5G ULTRA Telefon mikrolemezek használatát.

Tachyon Phone Micro Disk használati lehetőségek:

Ellenjavallatok:

Nincs.

Méretek és csomagolás:

A csomag 1 db egyoldalas, 2,5 cm átmérőjű Mikrolemezt tartalmaz mobiltelefonokhoz.

Figyelem:

Maguk a Tachyon Silica lemezek nagyon vékonyak és könnyen eltörhetnek. Emiatt lamináltak. A laminálás megerősíti a lemezeket és összetartja a töredékeket törés esetén. Még a töröttek is teljesen működőképesek maradnak.

tachyon blog

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségvédelem az elektroszmog ellen
Jótállás: 2 év
Átmérő: 25 mm
Típus: Egyoldalas
Darabszám: 1 db
Kategória: Tachyon

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Advanced Tachyon Technologies International USA termékek - Planet Tachyon

A vállalatot az 1990-es évek elején alapította David Wagner a Tachyon Chamber szerzője Nikola Tesla kutatásai alapján. A mai napig ez az egyetlen cég a világon, amely eredeti szabadalmaztatott Tachyon termékeket gyárt. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Tachyon Silica Disk, Pather Juice, Silica Gel, Micro Disk és Tachyonized Water. A hivatalos gyártó az Advanced Tachyon Technologies, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található.  Az ATTI az elektroszmog elleni védelem (EMF) egyik vezető vállalata, és jelenleg is dolgozik az 5G védelmén.

Blogunk a Tachyon energiáról: https://www.tachyon-pro.com/ 

 

tachyon

 

Hasonló termékek