Elina Pilates

PILATES REFORMEREK, CADILLACEK, SZÉKEK ÉS PILATES KIEGÉSZÍTŐK

Üdvözöljük az Elina Pilates márka világában - a pilates felszerelések és kiegészítők vezető szállítója.

Az Elina Pilates márka története a Pilates és az általános mozgáskultúra iránti szenvedéllyel és elkötelezettséggel az alapításig nyúlik vissza. A fő cél az, hogy a szakemberek számára megbízható, ergonomikus és esztétikus eszközöket biztosítsanak, amelyek lehetővé teszik a hatékony és biztonságos edzést.

A termékek számos előnnyel járnak tested és egészséged szempontjából. Az eszközeinken végzett pilates gyakorlatok javítják az izomerőt, a rugalmasságot, az egyensúlyt és a testtartást. Ezenkívül növeli az energiát, csökkenti a stresszt és javítja az általános közérzetet. Alkalmas minden korosztály és edzettségi szintű ember számára.

A készülékek tervezése során az ergonómiára, a kényelemre és a biztonságra helyezték a hangsúlyt. Kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak. Termékeik az edzők különböző igényeihez és képességeihez igazodnak, nem csak professzionális környezetben, hanem otthoni használatra is.

Kínálatunkban népszerű termékek széles skáláját találja, beleértve az Elina Pilates Reformert, Pilates székeket, boltíveket, dobozokat és sok egyéb kiegészítőt. Ezeket a termékeket a szakemberek és a Pilates edzést kedvelők használják és ajánlják a világ minden tájáról.

 elina

Az Elina Pilates reformerek jellemzőinek összehasonlítása

Oldal 1/ 3 - összesen 55 termék
pelota pilates yoga soft (1)
Tipp
Ft1 900-tól
+ több
500015
pilates ladder barrel with wooden base
Tipp
Ft561 135
+ több
450011
twin reformer
Újdonság Tipp
Elina Pilates Twin Reformer 245 cm
Árajánlat igénylése
Ft2 001 485
+ több
300610
cilindro eva 30 cm
Tipp
Ft5 575-tól
53052700
pilates combo chair (2)
Tipp
Ft479 310
+ több
400010
Fel
További termékek

Oldal 1/ 3 - összesen 55 termék